Fulgusori de nov-dec 2009 (128)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

of, mai fetelor...ca tare urate sunt visele astea......eu le-am avut mai pe la inceput..dupa episodul ala, nu tocmai placut......dar, totul este din subconstient, stie monis ce spune ..asa ca, trebuie sa nu ne mai gandim la prostii!

ionela, hai ca e bine, da? totul e tratabil si e pt bebel ..fruntea sus si asteptam seria aIIa de vesti.

ce vesti bune despre Anabelle!

Andre, vin si eu cu tine un pic....sa te ajut sa iei alt color ....ca blu e pt baietei..fetitele tebuie sa poarte pink [:;)]

krelia 35+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Diana....cum mah..50 de mm???..apai nu e infim de putin? ca je la 1,91 cm deja intrasem in fibrilatii ..nu mai inteleg nimic...

50 mm face 5 cm... Sau nu??? de cand is gravida stau tare prost cu matematica si logica, sper sa nu spun tampenii.

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(34+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

[quote]citat din mesajul lui monis5
Votez pentru un half blue Friday si restul mai vedem.

Bun asa, ca tocmai a trecut jumatatea aia

Ionela deci fier zici... mai astept si eu cateva zile, parca nu as lua pana nu-l aud pe dr mai intai...
Floricik mie mi-e si teama sa va povestesc ce pot visa sa nu va rascolesc temerile... eu si inainte de sarcina aveam vise de astea apocaliptice la propriu... am visat o mare (like sea) care statea pe un deal... am visat cum au fugit romanii in munti (la inceputul comunismului),am visat cu Afganistanul, am visat ca m-a impuscat cineva in cap si am murit... nu va mai spun... a, ba acum 2 sapt am visat ca am vorbit cu Leonard Cohen - prima oara cand am visat intr-o limba straina...

monis 36
cu poze noi

Mergi la inceput

..da mey Diana, ai dreptate....da' eu gandeam in cm...si nu vedeam mai departe ...proasta rau, domle!
Icschiuz mi

inseamna ca stai super bine cu mr.Col, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ionela super bine ca scurgerea nu e de la altceva, ar fi foat devreme. Asteptam episodul 2 cu vesti bune. Annabelle bravo puiutule! 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

gata bagajele ...acum merg sa-mi iau rezultatul la determinarea de anticorpi...Doamne ajuta sa fie negativ...e ultimul rezultat
..intru cand ma intorc...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

35+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 3 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

asa va fi!

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

gata bagajele ...acum merg sa-mi iau rezultatul la determinarea de anticorpi...Doamne ajuta sa fie negativ...e ultimul rezultat
..intru cand ma intorc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

lavi, si mie imi pare bine sa fiu aici..iti dai seama ....acu', numai sa spui cat mai vrei in plus la CIC...ca sa continui cu vorbele frumoase...sa ma simt si eu bine in continuare
ce face RARES?

la CIC...cu cat mai mult cu atat mai bine...oricum eu o sa primesc numai indemnizatia standard...c am fost studenta si anu` asta am intrat la master...dar asta conteaza mai putin!

Raresh al meu il asteapta pe tata`so care acum munceste pe branci...culege mere de azi dimineata ...in rest se misca ca de obicei in burtica!

Lavi, 35+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 5 saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

hihihi...bine ca stiu..sa sar cu banu' ori de cate ori simtesc ...mama lui de ban ..lasa ca o sa fii o mamica masteranda si Raresh va fi mandru de tine ....miscaretul drag!

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

la CIC...cu cat mai mult cu atat mai bine...oricum eu o sa primesc numai indemnizatia standard...c am fost studenta si anu` asta am intrat la master...dar asta conteaza mai putin!

Raresh al meu il asteapta pe tata`so care acum munceste pe branci...culege mere de azi dimineata ...in rest se misca ca de obicei in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Shtephy, Andrecluj,Camy, Lurairina, Monis, Floricik, Krelia, multumesc pentru urari

Camy, am avut si eu iepuras in casa. Aparea daca il strigam pe nume, dadea pup la cerere... mi-a taiat cablul la telefon... si unul de la un prelungitor( care , din fericire, nu era in priza). Asculta muzica clasica ( se aseza aproape de sursa cu urechile ciulite si statea nemiscat cu orele ) Cersea atentie... ne rodea papucii... sireturile de la pantalonii de casa... dormea in bratele noastre cand ne uitam la film. Sunt adorabili.
SUPER AMR!!!

LAVI,legat de calciu, as asculta ginecologul.

RamonaC, si cand ma gandesc ca femeile sustin ca dimensiunea nu conteaza... dar numai in cm si mm vorbim

Cuscra, pentru o zi buna. Si eu amortesc peste noapte si e tare neplacut... dar nu mai e mult... hai! curaj!

Rony, pentru retinerile de apa este un ceai de la fares special pt gravide. Dar ai grija cu el... eu nu as risca 3 cani pe zi... ca e usor diuretic. In rest... fara sare.

Simonette, daca bebe a luat in greutate nu te ingrijora ca tu ai luat doar 100 gr. e posibil ca acum o luna sa fi urcat pe cantar dupa o masa copioasa.... iar acum inainte de a manca... sau... poti lua in clacul stresul ca explicatie.

Krelia, ora de matematica: 1cm=10mm => 1.91cm=19.1mm; 50mm = 5cm : deci 1.91cm< 50mm de 2,62 ori ( acum scoate si tu bata, drujba... si fugareste-ma)
Edit: Intre timp se pare ca te-ai prins

32+ AMR 8 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput