Fulgusori de nov-dec 2009 (128)
Raspunsuri - Pagina 7
lorelix spune:

pentru cele 35 de sapt.
laurairina
stii tu d c
cami
va doresc o zi super in continuare

LORELIX
DANIEL 35+
TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy Monis cand sunt prin zona ,nu e problema,fac capitol nou,chiar nu ma asteptam sa fie asa usor.Nu stiu daca raman de baza Emoticoanele alea de la numele lui Anabelle nu sunt aranjate bine (si eu n-am umblat acolo |
Sunt cate 3 bis
la fiecare copilut... daca se vede oarecum aiurea e de la rezolutia in care ai tu monitorul sau de la dimensiunea lui.... daca ai monitor mare - mare se vede bine 
monis
36cu poze noi
simonette spune:
Ce va pasa voua????? Io muncesc si voi va hliziti.......
Bravo!!! Asa va vreau!!!

V-am zis ca in ultima luna am luat doar 100 de grame
Oare de ce?
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
30+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 9+!!!!!
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui simonette Ce va pasa voua????? Io muncesc si voi va hliziti....... ![]() Bravo!!! Asa va vreau!!! ![]() ![]() ![]() V-am zis ca in ultima luna am luat doar 100 de grame Oare de ce?mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in 30+ cu Nicholas!www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! AMR 9+!!!!! ![]() |
simonette stai linistita...faptul ca nu te ingrasi nu e ingrijorator...eu din august ma mentin la 69 de kg...si burta imi creste non -stop...am vb cu medicul si a zis ca daca eu nu ma ingras asta nu e o conditie pentru ca bebele sa nu se dezvolte ca dovada intr-o luna a crescut de la 1400gr la 2492 gr...deci...stai linistita

Lavi,
35+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
monis5 spune:
| citat din mesajul lui simonette Ce va pasa voua????? Io muncesc si voi va hliziti....... ![]() Bravo!!! Asa va vreau!!! ![]() ![]() ![]() V-am zis ca in ultima luna am luat doar 100 de grame Oare de ce?mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in 30+ cu Nicholas!www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! AMR 9+!!!!! ![]() |
Cand te potolesti si tu cu muncile? am retinut ca esti liber prof... dar totusi... cam pe cand?

monis
36cu poze noi
simonette spune:
Eu sunt f linistita, chiar multumita as putea spune! Stiu ca bb se hraneste oricum....intrebarea era de ce ca eu mananc de toate
Si un
ca te-ai grabit sa ma linistesti!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
in
30+
cu Nicholas!
AMR 9+!!!!!
simonette spune:
Monis pai daca ma simt in continuare asa.....adica nu asa de rau, atunci la 1 dec ma retrag acasa sa ma odihnesc si eu macar 2 sapt si sa pregatesc culcusul! Deocamdata suntem bine si eu si bb cu toata munca, multumim lui Doamne-Doamne!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
in
30+
cu Nicholas!
AMR 9+!!!!!
floricik spune:
toate burticile.
Lylyana imi pare rau ca a aparut raceala.
sa treaca repede.
Ionela te asteptam cu vesti de la dr si de la examen. Bafta.
Camyyyy imi place AMR-ul tau
Ala cu zile![]()
Shtephy multumim de capitol nou.
Nu stiu voi cum va mai simtiti, dar eu am o leneee
. Trag de mine sa mai fac si eu cate ceva de mancare.
31+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
busymummy spune:
Hello, fetele...
Voi mai puteti sta in fund ca lumea? Eu de vreo saptamana nu mai pot deloc...
Am senzatia ca turtesc capul copilului...
Si mai am 3 saptamani de stat la birou

Ma gandesc sa intru mai repede in prenatal, da mi-e ca o sa ma cam plictisesc acasa... singurica... pentru bb e totul pregatit... nu stiu ce sa fac:).
33 si mami de Vlad Stefan si Andi- 4 ani.
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Busymummy#
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui simonette Eu sunt f linistita, chiar multumita as putea spune! Stiu ca bb se hraneste oricum....intrebarea era de ce ca eu mananc de toate Si un ca te-ai grabit sa ma linistesti |
Da...eu ma grabesc intotdeauna...si uneori mai dau si cu bata`n balta...E foarte bine ca mananci de toate, inseamna ca ai un metabolism excelent! Te invidiez!

Lavi,
35+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2