Fulgusori de nov-dec 2009 (128)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Iata ca nu . Ce te invidiez... eu toata ziua am stat cu ochii pe geam si m-am preumblat prin balcon, a fost intr-adevar genial afara...
Noapte buna

monis 36
cu poze noi

Hai ca am stat pana cum la barfa cu al meu barbat.Nu stiu daca mai apuc sa citesc din urma,mai bine fug in patut,dar parca nu mi-e somn.
Poate mai e frumos si weekendul asta macar si iesi si tu un pic la plimbarica cu tati de Santiago.
Somnic dulce si pupici

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+

Mergi la inceput

Monis ai dreptate cu bisurile alea.La pc-ul sora-mii sunt frumos asezate,la mine,fiind vorba de monitor mic,nu apar toate pe acelasi rand la numele mai lungi.

Simonette clar suta aia de grame,care nici nu se pune de fapt,e de la munca si din pacate si de la stres.Sunt sigura ca ai fi preferat sa iei kg mai multe dar sa fii linistita si fara griji.Dar roata e rotunda,stii tu asta.

Floricik lenea e in floare si la mine,noroc ca mai trage copilu asta de mine .

Busymummy mai bine sa te plictisesti acasa decat sa te chinui cu fundul pe scaun la birou...zic si eu

Krelia da,Lacalut,e super,mi-a facut tare bine.

Andre e sambata deja ,asa ca precis e pink starea ta,da?

Ionela bine ca e candida si nu ceva mai grav.Felicitari pentru grasunel.Oricum nu inteleg de ce o sa ajungeti la nastere indusa mai devreme sau cezariana la termen.Adica de ce nu nastere naturala ,inclusiv declansata natural?Poate ca ar fi prea mare greutatea?Chiar parca nu ai zis cat are sau mi-a scapat mie?Scuze daca te deranjez (cical/frec la cap) cu intrebarile mele.

Alina a imi pare bine ca ai mai intrat la noi.Va tin pumnii sa ii faceti o surioara sau un fratior Elisei.Curaj mult,da?

Lavinia iata-ma la schimbul 3 fara sa dorm la amiaza

Ancutza tu esti o fata puternica,da?Hai inveseleste-te . sa treaca toate durerile alea .

Simonette astazi a fost mai bine Luca? sa fie in forma.

Ali ma bucur ca ai numai lucruri bune de zis de la intalnirea cu medicul dar chiar nu inteleg ce treaba are cezariana cu colul scurt.Scuze.

Betty uau 16 zile .
Sper ca te simti mai bine si nu te-au mai apucat contractii.

Crlp casa de piatra ,multa fericire .Neaparat sa ne povestesti cum a fost si sa ne arti poze.

Monis foarte tare bancul

Ramonika te simt asa de supi...as vrea sa pot face ceva sa te inveselesc.Am crezut ca esti optimista si mai crezi ca se poate intoarce bebelina,dar vad ca tu nu mai ai sperante.
Hai,gandeste pozitiv,uite si bb al meu la 30s 6z era in pozitie transversala si acum parca tot asa ii simt miscarile.Si al Floricikai e la fel.
Lichidul amniotic creste si scade,nu-i o regula sa ramana scazut,cel putin asa stiu eu.
Uite Monis zice ca sunt metode de intors natural bebelusul,te-ai gandit la asta?
Si de ce zici ca nu se intampla nimic din ce iti doresti?Nu mai gandi asa,adica nu o face mereu,ca starile astea blue sunt inevitabile,important e sa treci repede la pink,ok?Fii mai optimista please si poate chiar nu ar strica parerea unui alt medic,dar asa peste o saptamana-doua sa-i mai dai putin ragaz bebelinei.

RamonaC cum zici tu ca nu o sa faci fata ca mamica,tot asa imi pun si eu problema uneori ca nu o sa fac fata cu 2.Dar imi revin repede si imi zic ca va fi MINUNAT.
Oricum temerile astea cred ca se intetesc pe masura ce se apropie termenul,dar si de-asta suntem noi aici. Curaj!!

Si tare curioasa sunt cate din noi ne simtim pregatite sau vom fi la 34-35-36 s.
Sa nu uitam si ce zice Miany,pe care o pup .Stie sa faca tot ce trebuie pentru David de parca l-ar fi avut dintotdeauna.Si are mare dreptate.

Dankutza din suflet iti multumesc ca imparti cu noi informatiile de la curs.Sunt foarte interesante,uite ca si uitasem de exemplu ca impingi de trei ori pe contractie si multe altele.Te pupam

Laurairina si pentru tot ce ai scris in mesajele tale.Sunt sigura ca toate avem mai multe sau mai putine motive de fericire,important este ca le avem si trebuie sa ne gandim mereu la ele.

Katy sunt sigura ca vei lua impreuna cu medicii decizia cea mai buna.

Lacramioara pare bine sa te vad.Sper doar sa nu fie prea obositor seviciul pentru tine si fetita din burtica.
Analize poti face si la cerere si cu trimitere de la medicul de familie daca esti ingrijorata sau nu te simti bine.O hemoleucograma lamureste imediat problema anemiei.Pup fetele

Smaranditza condoleante pentru prietena ta.Saracii copii au ramas fara mama .Of,of...

LauraG iupiiiii vine mama si iupiiii se apropie petrecerea cu cadouri multe

Pup toate fetele,somnic dulce dulce.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Katyuscha, sper sa iei decizia cea mai buna pt tine si bebe. E intr-adevar delicata situatia. Eu cinstita sa fiu cred ca as alege cezariana cu anestezie generala (am inteles ca asta e o solutie, nu?) decat sa risc ceva. Dar sunt convinsa ca doctorii or sa stie sa te sfatuiasca dupa ce termini tratamentul. Sanatate multa si bafta!

Scuze ca nu raspund fiecareia. Abia acum am reusit sa citesc. Suntem ocupati cu pregatiri ca vine mama luni

Va pup pe toate! Weekend placut!

Laura 35+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

multumesc mult.
sunt ft derutata ,asa am zis si eu ca fac tratamentul si daca nu da rezultate destul de bune incat anestezistul sa fie sigur ca o sa fie bine atunci fac cezariana.asta e nici eu nu vreau sa risc.Cu Dumnezeu inainte.
ma bucur pt tine ca iti vine mamica si eu as vrea sa vina ai mei ca nu iam mai vazut de acusi 3 ani.bine pe mes da nu e mare diferenta.

Alexandra 35 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 5 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

SHTEPHY credeam cas singura pe aici
ei ce pot face fac totul e pe pielea mea eu trebuie sa decid.si e ft greu.

Alexandra 35 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 5 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Liliana si Raluca tari rau mailurile voastre

Lorelix sa stapaniti sanatosi patutul,e frumos

Lavinia saru'mana de info din mail.
Acu chiar am fugit.puuuuuuuuuuuuup

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Felicitari, Lumi R si !
Nu am mai intrat de ceva vreme si acum vad un nou fulgusor!
Sa fie sanatos, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!

Magda 29+ cu
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

si sa actualizam si noi semnatura ca am intrat in AMR!

Magda 30+ cu
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Am reusit sa mai citesc cate ceva din urma:
Pt. Lavi: si eu am luat 10 zile Ca cu Mg si D3 si am trecut cu bine peste contractii... mi-a fost cam teama pt. ca am mereu contractii tinute in frau cu 3 no-spa/zi dar pana la urma a fost bine, trebuia si Ca pt. ca imi iesise scazut la analize.

Magda 30+ cu
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata fetelor!
Ce se intampla cu voi de nu sunteti pe aici? Pun eu de , Raluci poate vrea o , Shtephy si Monis cate un , va fac si micul dejun
Eu am aceeasi raceala ca si ieri, nu a trecut deloc am si ceva temperatuta 37.2 , si nu am chef de nimik

Nu va mai ca sa nu va dau si voua...

Lili 35 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion
Neata fetelor!Ce se intampla cu voi de nu sunteti pe aici? Pun eu de , Raluci poate vrea o , Shtephy si Monis cate un , va fac si micul dejun Eu am aceeasi raceala ca si ieri, nu a trecut deloc am si ceva temperatuta 37.2 , si nu am chef de nimik
Buna dimineata, multumim de tratatie. Stephy , draga noastra draga . Nu-mi place minciunica, dar nici sa ma plang, asa ca tac. Pink voi fi cand o vad cu ochii mei pe Chiara sanatoasa si cand vom fi amandoua la tati. Laurairina are perfecta dreptate, avem mii de motive de fericire, numai ca din pacate uneori se umple paharul. Sunt foarte foarte foarte fericita ca voi avea un copil, l-am dorit enorm si m-am rugat enorm pentru el. Dar acum sa aud, dupa 6 luni de stat in pat de mi s-a anchilozat si ultimul oscior, dupa ce mi-am vazut partenerul de viata de 2 ori in perioada asta, albit, sa aud ca nici nu creste bine asta mica ... sincer, nu-mi amintesc de ce ar trebui sa fiu fericita. Il astept pe medicul meu ca pe Mesia, sa imi spuna ca a fost o greseala, apoi sa se nasca asta mica sanatoasa si sa putem pleca. Nimeni nu va fi mai pinky decat mine atunci, sa vezi cum o sa stau sa va spun ca fiti pinky si voi. Na ca iar mi-a reusit sa ma plang. Imi pare rau. Oricum, aveti niste ore de forumit! Si draga de Monis , sper ca macar acum dimineata recuperezi un pic de somnel. Week end placut fetele, fara dureri si alte cele, oare nu putem primi niste vesti de la mamicile noastre? 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput