Fulgusori de nov-dec 2009 (128)
Raspunsuri - Pagina 18
Katyuscha21 spune:
CAMYYYY 18 zileeeee???????

Alexandra
35 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 5 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
lylyana.ion spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lacramioara2 Si eu voi munci pana la 1 decembrie daca imi ajuta Dumnezeu si daca ma simt bine. Azi am fost la medic la consult si totul pare a fi ok. Am o singura grija, medicul meu nici nu mi-a cerut sa fac analiza de fier si nici nu mi-a dat sa iau. Oare sa ma apuc asa de capul meu sa iau fier? Stiu ca toate gravidele aproape iau fier. |
Buna, mie mi-a dat fier incepand cu saptamana 33, cand am refacut analizele la sange. pana atunci nu am luat nimic, nici vitamine
Lili
35 cu
Alexandru
lorelix spune:
Laurairina,
foarte frumos ai descris fericirea pe care-o simti.
m-a emotionat 
sa auzim numai de bine.

![]()
LORELIX
DANIEL 35+
TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
laurairina13 spune:
si n-am rezistat sa nu dau un refresh si sa ii raspund Lacramioarei:
-si eu eram toata contrariata ca la medic nu ma pune sa iau nica decat vitamine, nu se intreaba de analize, de nica altceva ..si asta tot pe la 26-28 saptamani..
Si mi s-a raspuns ca atata timp cat ma simt bine, nu prezint ameteli, stari nasoale, analizele uzuale de sarcina se refac in trimestrul 3, adica mie mai exact pe la 31de sapt mi-a dat sa refac analizele parca..Si atunci mi-a iesit hemoglobina mica-vreo 9 parca unde minumul tre sa fie 12- si ABIA atunci mi-a dat sa iau fier.
Deci parerea mea, daca vrei intradevar sa vezi daca trebuie sa iei fier si din cauza asta esti stresata, poti sa te duci tu sa iti faci la orice laborator o hemoleucograma completa si acolo sa urmaresti hemoglobina cat iti iese.Daca nu e ok, atunci poti sa ii spui medicului si sa vezi ce fier iti recomanda.
Sau varianta 2 sa ii ceri medicului o trimitere sa faci toate analizele, si abia dupa, daca e nevoie iei tratament..dar asa sa stai cu morcovelu ca nu e bine si ca ai auzit ca toate iau...nu e cazul, da?
Si acu
fata noastra care vad ca nu cauta prin butoiu cu pricina si e muncitoare rau!![]()
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
35+
Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze
smaranditza spune:
laurairina, un buchet imeeeens de flori din partea mea 

Ai descris asa de bine toate binecuvantarile de care ne bucuram, de care uitam adesea si suntem atat de nemultumitori!
Mesajul tau ar trebui pus la inceputul fiecarui capitol, ca sa ne amintim din cand in cand cat suntem de fericite, ce multe lucruri avem, si ce mare binecuvantare e sa fii mama! 
Eu nu am mai intrat zilele astea, pentru ca tocmai am aflat de moartea unei prietene dragi (bolnava de cancer). Sotul ei a ramas singur cu 2 copii...am plans si ieri, si azi...si nu am mai avut puterea sa intru pe forum sa scriu ceva. Acum, pentru ca nu am somn, am intrat, si mi-a facut tare bine mesajul tau, Laura. 
In contextul celor intamplate, chiar ma gandesc acum: ce fericita sunt ca sunt sanatoasa, ca am un sot sanatos si iubitor pana la cer si inapoi, ce fericita sunt ca dupa 5 ani mi-a ascultat Dumnezeu rugaciunea si ne-a daruit un copilas!
Si cum spuneai tu...ce multe lucruri ne permitem, sute si mii de euro cheltuiti...in timp ce altii mananca paine cu ceai zi de zi 
Ma duc si eu langa sot, poate imi vine somnul, ca sunt tare obosita.
Noapte buna 
34+
monis5 spune:
alina.a - mamica de Elisa, bine ai revenit pe la noi
... si eu m-am gandit la tine... cam de cate ori fac un capitol nou, ma gandesc la fetele care sunt la prietene dragi... si la cele care ne scriu rar. Sau deloc. Sper sa va apuce "inconstienta" din nou 
Doris - aparent facem echipa mare toate care nu ne simtim pregatite. De fapt... oare e cineva in echipa care se simte pregatita?
![]()
Ramonika - eu zic ca ai doar o pasa... va trece (si eu m-am simtit ciudat cand am ramas acasa in medical... brusc am inceput sa am tot timpul de pe lume sa ma gandesc la toate si eventual sa ma deprim. vad din raritatea mesajelor tale ca ai patit cam ca si mine, dar stiu sigur ca iti vei reveni curand). Copilul se poate intoarce inca, inclusiv in ziua nasterii si nu sunt povesti. Ai cautat pe net metode de intors? 

ali762000 - felicitari pentru vestile bune. Dar ce are lungimea colului cu cezariana?!?! ca nu m-am prins 
Betty - ai PM (valabil pt ambele conturi) 
crlp - spor la pregatiri. Noi pregatim aici
si
si 
Ionela - bune vestile 
RamonaC - vezi ce am zis mai sus de clubul nepregatitelor 
Dankutza - multe 

pentru rezumatul de la curs
Lidia - 

ce mai faci tu? ai terminat cu doctoratul?
Laura - felicitari!
. Am vrut sa-ti spun si eu zilele trecute, dar m-am abtinut ca doar cine sunt eu sa-ti tina tie teorie, dar voi chiar ati reusit intr-un singur an cat nu au reusit multi intr-o viata. Si pentru astea ar trebui sa fii bucuroasa, ca de lipsuri are toata lumea si nu-ti ajunge viata sa te plangi de ele. Felicitari inca o data, ai scris f bine 

Lacramioara - bine ai dat pe la noi. Ma bucur ca ai lipsit din cauza muncii si nu a butoiului
. Cu fierul taman ce a zis Laura 
Shtephy - unde ai plecat in we asta? 
monis
36
cu poze noi
shtephy spune:
| citat din mesajul lui monis5 Shtephy - unde ai plecat in we asta? ![]() |

Nu am plecat,sunt aici,acum am ajuns la laptop.Am stat toata ziua la aer ca a fost tare frumos si azi si cred ca se va termina in curand vremea asta superba.
Tot nu dormi?
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
32+
laurairina13 spune:
Si ca sa nu imi pierd din dexteritatea de a abera pe aici
...sunt convinsa ca ce am scris eu, si ce am descris, fiecare dintre voi simte si o realizeaza, si fiecare sigur mai are de adaugat niste subpuncte la cat e de fericita pentru ca...
si am incalecat pe o sa, si am zis ......ca ma car la culcareeeee
-maine ma asteapta o zi de smotru si lipsa de pe forum probabil caci zugravim dormitorul, deh vine printzesa si sa fie aeru schimbat..Deci inca un motiv sa fiu fericita, ca am ce pereti sa varui si o fetita care va fi primita cu toate onorurile de pe lumee![]()
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
35+
Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze
BoboMom spune:
Katyuscha, sper sa iei decizia cea mai buna pt tine si bebe. E intr-adevar delicata situatia. Eu cinstita sa fiu cred ca as alege cezariana cu anestezie generala (am inteles ca asta e o solutie, nu?) decat sa risc ceva. Dar sunt convinsa ca doctorii or sa stie sa te sfatuiasca dupa ce termini tratamentul. Sanatate multa si bafta!
Scuze ca nu raspund fiecareia. Abia acum am reusit sa citesc. Suntem ocupati cu pregatiri ca vine mama luni
Va pup pe toate! Weekend placut! 

![]()
Laura
35+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
monis5 spune:
| citat din mesajul lui shtephy Nu am plecat,sunt aici,acum am ajuns la laptop.Am stat toata ziua la aer ca a fost tare frumos si azi si cred ca se va termina in curand vremea asta superba. Tot nu dormi? |
Iata ca nu
Noapte buna

monis
36cu poze noi