Fulgusori de nov-dec 2009 (128)
Raspunsuri - Pagina 17
Lidia74 spune:
Da LAURAIRINA sunt unii oameni atat de necajiti incat atunci cand ii vedem ne dam seama ca de fapt avem ce ne trebuie si ca Dumnezeu are grija de noi dar ne plangem de toate cele cand de fapt „ne trebuie atat de putin ca sa fim fericiti”. Sunt oameni tare amarati :((((
DANKUTZA ai postat cumva si modulul I de la scoala pt mame? E destul de interesant modulul II

laurairina13 spune:
Acu citind mesajul scris mai sus, stiu ca nu prea are nici o legatura povestea cu acei batrani si cu starea noastra de acum...
Dar imi spun mereu, cand sunt trista, si ingrijorata ca altii au sigur probleme mai mari decat ale mele...
Si
-ma consider fericita ca voi avea un bebe sanatos
-ma consider o fericita ca mi-am putut permite sa merg la controale, sa acord atentie totala noii vieti din burtica
- ma consider norocoasa pt miracolul care il port in burtica crapata de vergeturi si dureroasa
-ma consider norocoasa si pentru mainile umflate si faptul ca nu mai pot purta o verigheta, dar mi-am putut permite sa fiu mireasa si o nunta, si un sot iubitor
-ma consider o fericita ca dorm greu noaptea ca ma misc ca o ursoaica in pat, dar am un asternut curat, si unde sta
-ma consider o norocoasa ca am acces la internet, am posibilitatea de a avea un calculator, si de a sta cu voi la barfa si la cioace si la hlizit, pe cand altii poate nu isi permit un televizor
- ma consider o norocoasa ca m-am ingrasat 15 kg, pt ca mi-am permis sa mananc ce am poftit, si cand am poftit, caci altii nu au bani nici macar de o paine
si ar fi muuullte pt care as declara ca sunt fericita 
si astept cu bucurie si nerabdare zilele cand voi fi zombi/nedormita/cu tatzele cat casa poporului/cu dureri de la taieturi, dar am alaturi un sot iubitor si un bb care e al nostru si ne va lumina viata chiar si cu urlete
si ne vom descurcam de minune, pentru ca toate se invata si toata lumea a trecut prin astea

p.s. nus' ce a dat acu in mine
, da va vad pe toate asa supi...ca parca as da orice sa va ridic si voua moralul
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
35+
Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze
laurairina13 spune:
..si acu am vazut ca ne citeste si Lidia si sigur am intristat-o cu ultima mea postare, dar mai stiu ca:
tu Lidia, spre deosebire poate de mii de alte femei cu aceleasi probleme ca ale tale care nu au acces la medici/informatii/bani , vei face tot posibilul si imposibilul sa tii tratamente si sa ne anunti intr-o zi (...ca o fi anu asta, ca o fi la anu/peste cativa ani..) ca a rasarit soarele si la tine si ca stolul cu berze a ales sa poposeasca si pe strada ta!
no..acu sper sa nu fi sarit calu...si sa fi dat cu bata in balta prea tare...
Da tu stii ca noi
tinem la tine, si eu la fel..si o fac ca asa simt eu ca tre sa iti ridic moralul..Daca te-am suparat..

PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
35+
Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze
RamonaCopot spune:
Ma retrag si eu sa nu mai debitez prostii pe aici.
Noapte buna si weekend frumos si linistit sa aveti!
Ramona,
36+
DOMINIC ANDREI
Katyuscha21 spune:
Buna fetele am aparut si eu pe aici din pacate cu 2 vesti una proasta alta buna pot spune va povestesc imediat
Alexandra
35 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 6 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
lacramioara2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.a dupa atat timp am intrat si eu sa vad ce mai faceti si vad ca v-ati apucat de treaba nu gluma alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)povestea noastra... |
Alina, ce bucurie sa citesc acest mesaj de la tine! sper ca esti bine, drAGA noastra draga!
Saptamana 28
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot Ma retrag si eu sa nu mai debitez prostii pe aici. Noapte buna si weekend frumos si linistit sa aveti! |
...te insotesc si eu la retragere, ca eu am debitat mai multe prostii decat tine

Laura,
35+
Mara TeodoraAMR 5 saptamani !!
poze
RamonaCopot spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laurairina13
...te insotesc si eu la retragere, ca eu am debitat mai multe prostii decat tine ![]() Laura, 35+ Mara TeodoraAMR 5 saptamani !! poze |
Stai linistita ca nu ai debitat prostii deloc, au contraire...
. Nu am eu starea necesara acuma, sa ma gandesc la alea bune...pana maine imi trece!Ramona,
36+
DOMINIC ANDREI
Katyuscha21 spune:

sa incepem cu IERI vestea proasta
am fost la anestezist si eu cum aproblemele cu sangele sa cam imputit treaba
mia zis ca daca nu am peste 100.000 TROMBOCITE nu imi face epidurala ca daca e sub 100.000 e riscul sa sangerez la coloana si sa se faca hematom si ala se elimina de urgenta prin interventie chirurgicala iar in urma acesteia e riscul ft mare sa raman paralizata de la jumate in jos.
si mia spus ca pot naste prin cezariana cu anestezie generala sau natural fara anestezie.
veste bunicica
azi am fost la hematolog si iam zis ce am vb cu anestezistul si a zis ca intradevar asa este sa raman paralizata din cauza asta si am sa fac tratament peste 2 saptamani il incep si poate da Domnul si o sa imi creasac Trombocitele ca sa pot naste natural dar cu epi.dupa tratament va trebui sa imi verific sangele in fiecare sapt iar pe 6 nov am programare din nou la hemato sa vedem cum ma prezint.si cam astea sunt vestile de la mine
Alexandra
35 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 5 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
lacramioara2 spune:
FELIICITARI NOILOR MAMICI!
Iar am lipsit o saptamana si v-ati apucat de nascut fara mine, mai mai,mai.
Eu si fetita mea suntem bine, nu am cazut in butoi cum poate ati crezut, e tot munca asta de vina, parca cu cat ma apropii de termen cu atat mai multa munca am la birou.
Si eu voi munci pana la 1 decembrie daca imi ajuta Dumnezeu si daca ma simt bine. Azi am fost la medic la consult si totul pare a fi ok. Am o singura grija, medicul meu nici nu mi-a cerut sa fac analiza de fier si nici nu mi-a dat sa iau. Oare sa ma apuc asa de capul meu sa iau fier? Stiu ca toate gravidele aproape iau fier.
Va sarut cu drag
Saptamana 28

(20 iunie 2007)