Fulgusori de nov-dec 2009 (128)
Raspunsuri - Pagina 20
ali762000 spune:
BUNA FETELOR
MONIS5; SHTEPHY nici eu nu am inteles prea bine, ce am inteles eu pana acuma e ca, faptul ca am avut colul deschis mi s-a micsorat si colul (ma refer la lungime). Dupa spusele medicului a zis ca pe cale naturala colul trebuie sa fie mai lung, sau imi face cezariana din cauza ca am facut FIV? Oricum ma duc peste o saptamana la el si il mai intreb inca o data.
ALI
simonette spune:
Buna dimineatza!
Liliana ce ai bun azi la micul dejun? M-as baga si eu cu toate ca dimineatza eu servesc numai
de care azi am facut ptr toate burticile. Poftiti.......

Stephy, Luca se simte deja mai bine, multumesc ca te gandesti la noi
Laurairina ai si de la mine un buchet mare de flori

Desi eu nu incetez niciodata sa ma gandesc la toate cele ptr care ii multumesc Lui Dumnezeu, tu ai impartasit asta cu burticile noastre dragi! 
Katyusca eu zic sa fii optimista, poate pana la urma lucrurile se vor aseza in favoarea nasterii naturale cu epi
Nu pot sa nu ma gandesc la proaspetele mamici de fulgusori......si la bebeii lor.....oare ce fac cu totii???
Eu azi am din nou zi incarcata la servici dar o sa citesc tot printre picaturi! Si orice-ar fi voi avea un gand bun ptr fiecare desi nu nominalizez. 

ptr fiecare!!!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
30+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 9+!!!!!
simonette spune:
Andre cred ca numai cine a stat in pat la fel de mult ca si tine poate sti cum te simti....eu m-am trezit azi dimineatza cu soldul stang anchilozat fiindca am dormit azi-noapte numai pe partea stanga
deci imi cam dau seama ca tie si altor fete de aici v-au trecut os prin os. Cu toate astea sunt sigura ca vei fi pinky cand va veni Chiara pe lume!!! Ai incredere!!!!

ici grasi ptr fetitza incercata si departe de omleta ei!!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
30+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 9+!!!!!
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonette Andre cred ca numai cine a stat in pat la fel de mult ca si tine poate sti cum te simti....eu m-am trezit azi dimineatza cu soldul stang anchilozat fiindca am dormit azi-noapte numai pe partea stanga deci imi cam dau seama ca tie si altor fete de aici v-au trecut os prin os. Cu toate astea sunt sigura ca vei fi pinky cand va veni Chiara pe lume!!! Ai incredere!!!!![]() ![]() ici grasi ptr fetitza incercata si departe de omleta ei!!!! |

31+
Chiara Ada
monis5 spune:
Neatza dragutelor
Pana bem cafeaua, fac capitol nou, pe cand se trezeste toata lume.
Ziceati ca vreti lista cu programarile la cezariana? Facem, daca dati babei info, ca eu am retinut cam putin... nume, data, locatie... va astept cu drag 
monis
36
cu poze noi
dienutze spune:
Neata dragutelor!
Ramonika, te inteleg perfect cu intorsul fetitei, si pe mine m-a speriat o dr la eco caci nu era intoarsa. Dar dr meu gineco mi-a zis sa stau linistita caci e destul timp pana la nastere sa se intoarca! Saptamana asta s-a intors. Si eu am lichid la limita inferioara, deci nu iti mai face o mie de griji, te rog, ai grija de nervii tai, fetita se va intoarce iar tu nu vei avea nicio pb la nastere!
Te pup si ai mare grija de tine! Iesi de acolo de unde esti
Ai sa fii uimita ca se rezolva toate :), doar noi suntem incredibil de sperioase! 
32+ cu
Ingrid Alexandra AMR 5 saptamani
sa fim sanatosi!
laurairina13 spune:
Camy pe 28 oct la Tg Mures si parca Suzyca, pe 16, da aici tre sa ma uit in urma sa vad unde si ce medici..Trece-le momentan asa, si cand s-or vedea trecute vin ele singure cu completarile![]()
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
35+
Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze
crlp spune:
neata fete,
am venit si eu sa va salut, sper ca sunteti bine, ca va trecut supi...
nici eu nu ma simt prea bine cu moralul dar ma lupt cu el;
BB e tare jucaus si-si face f mult simtita prezenta...
ma bucur si in acelasi timp ma gandesc sa nu fie4 prea agitat si dupa ce va iesi la lumina
si sa nu ma lase deloc sa dorm;
dar...important este sa fie sanatos lucru pe care v-il doresc si voua tuturor.
28+
cu ingerasul Matei

capitol nou, cu aroma de cafea