Fulgusori de nov-dec 2009 (128)
Raspunsuri - Pagina 12
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lidia74 LAVINIA a fost tare sotul tau cu „relatiile”. Te pupic. Aaaa...si felicitari pt master. ![]() Lidia ![]() |
mutumesc frumos

o dulceatza ca intotdeaunaLavi,
35+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
floricik spune:
Lavi ce spui tu acolo...vorbesti de lucruri sfinte
Tareeee sotul tau
Alina te mai asteptam pe la noi.
31+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
roxyaly spune:
Lavi total a fost sotul.Foarte bine ca l-aintrebat pe medic
macar sa stie omul sa nu rateze si data in care e voie pe saptamana.
32+
Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui roxyaly Lavi total a fost sotul.Foarte bine ca l-aintrebat pe medic ![]() 32+ Matei Constantinroxyaly-poze AMR 5 SAPTAMANI |
Sa stii ca si eu m-am gandit la asta...mai lipsea sa il intrebe la ce interval de timp...si oameni eram! Noroc ca doctorul meu nu e suparacios...si nu l-a scos afara din cabinet!
Lavi,
35+ mami de
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
X-ray spune:
multumesc de intrebare fetelor,sunt bine fizic si psihic,dar ma apuca rau nostalgia...prietena mea a nascut deja,in ianuarie naste cealalta,eu eram intre ele...mi-e si frica sa ma gandesc sa incerc,dar vorba sotului numai daca ne apuca inconstienta poate o luam de la capat
...ma bucur de voi,ca sunteti bine si astept numai vesti bune,da?
si bucurati-va acusi incep colicii asa ca muuuult somnic.....![]()
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui alina.a dupa atat timp am intrat si eu sa vad ce mai faceti si vad ca v-ati apucat de treaba nu gluma alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)povestea noastra... |
multi

. Ma bucur ca ai trecut pe la noi. Ai grija de voi... si poate DD va va da puterea sa o luati de la capat. Asteptam multe vesti bune

32+ AMR 8 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
DORIS_71 spune:
Bravo ANNABELLE, pofta buna.
Azi dam si noi de baut ca am facut 33 saptamani. Mult a fost, putin mai este. Sper sa stea BB pana la termen ca nu ma simt pregatita.
si mamici.
Doris
33+
Matteo ......
poze
AMR 7 SAPTAMANI
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui alina.a multumesc de intrebare fetelor,sunt bine fizic si psihic,dar ma apuca rau nostalgia...prietena mea a nascut deja,in ianuarie naste cealalta,eu eram intre ele...mi-e si frica sa ma gandesc sa incerc,dar vorba sotului numai daca ne apuca inconstienta poate o luam de la capat si bucurati-va acusi incep colicii asa ca muuuult somnic..... |

31+
Chiara Ada
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Ramonika, bine ca ai scapat de sef!! Apropo, te-ai reapucat de gimnastica de cand te-ai mutat din nou acasa? ca te aud de amorteli si dureri de sale.. |
nu m-am reapucat. de vreo luna, de cand incepusem reparatiile n-am mai facut nic. si nici acum nu mai am chef sa fac nimic, si asa copilul nu e intors, ma paste cezariana dupa cum se vede...
nu mai am nici un chef de nimic.
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui Ramonika nu m-am reapucat. de vreo luna, de cand incepusem reparatiile n-am mai facut nic. si nici acum nu mai am chef sa fac nimic, si asa copilul nu e intors, ma paste cezariana dupa cum se vede... nu mai am nici un chef de nimic. ![]() |
te simt putin trista? asa-i?

Lavi,
35+ mami de
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2