Fulgusori de nov-dec 2009 (128)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

LAVINIA a fost tare sotul tau cu „relatiile”. Te pupic.

Aaaa...si felicitari pt master.

Lidia

mutumesc frumoso dulceatza ca intotdeauna

Lavi, 35+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 5 saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Lavi ce spui tu acolo...vorbesti de lucruri sfinte Tareeee sotul tau
Alina te mai asteptam pe la noi.

31+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Lavi total a fost sotul.Foarte bine ca l-aintrebat pe medic macar sa stie omul sa nu rateze si data in care e voie pe saptamana.

32+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

Lavi total a fost sotul.Foarte bine ca l-aintrebat pe medic macar sa stie omul sa nu rateze si data in care e voie pe saptamana.

32+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI

Sa stii ca si eu m-am gandit la asta...mai lipsea sa il intrebe la ce interval de timp...si oameni eram! Noroc ca doctorul meu nu e suparacios...si nu l-a scos afara din cabinet!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multumesc de intrebare fetelor,sunt bine fizic si psihic,dar ma apuca rau nostalgia...prietena mea a nascut deja,in ianuarie naste cealalta,eu eram intre ele...mi-e si frica sa ma gandesc sa incerc,dar vorba sotului numai daca ne apuca inconstienta poate o luam de la capat...ma bucur de voi,ca sunteti bine si astept numai vesti bune,da? si bucurati-va acusi incep colicii asa ca muuuult somnic.....

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.a

dupa atat timp am intrat si eu sa vad ce mai faceti si vad ca v-ati apucat de treaba nu gluma!felicitari proaspetelor mamici si bine ati venit pe lume fulgusori!si sarcina si nastere usoara restului gastii!DD ajuta numai de vesti bune!

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

multi. Ma bucur ca ai trecut pe la noi. Ai grija de voi... si poate DD va va da puterea sa o luati de la capat. Asteptam multe vesti bune

32+ AMR 8 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Bravo ANNABELLE, pofta buna.

Azi dam si noi de baut ca am facut 33 saptamani. Mult a fost, putin mai este. Sper sa stea BB pana la termen ca nu ma simt pregatita.

si mamici.

Doris 33+ Matteo ......

poze

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.a
multumesc de intrebare fetelor,sunt bine fizic si psihic,dar ma apuca rau nostalgia...prietena mea a nascut deja,in ianuarie naste cealalta,eu eram intre ele...mi-e si frica sa ma gandesc sa incerc,dar vorba sotului numai daca ne apuca inconstienta poate o luam de la capat...ma bucur de voi,ca sunteti bine si astept numai vesti bune,da? si bucurati-va acusi incep colicii asa ca muuuult somnic.....
Trebuie sa va fie greu. Sa va dea Dumnezeu puterea sa faceti asa cum e cel mai bine si mai viziteaza-ne cand ai putere, ca noi ne gandim la voi. 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Ramonika, bine ca ai scapat de sef!! Apropo, te-ai reapucat de gimnastica de cand te-ai mutat din nou acasa? ca te aud de amorteli si dureri de sale..

nu m-am reapucat. de vreo luna, de cand incepusem reparatiile n-am mai facut nic. si nici acum nu mai am chef sa fac nimic, si asa copilul nu e intors, ma paste cezariana dupa cum se vede... nu mai am nici un chef de nimic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

nu m-am reapucat. de vreo luna, de cand incepusem reparatiile n-am mai facut nic. si nici acum nu mai am chef sa fac nimic, si asa copilul nu e intors, ma paste cezariana dupa cum se vede... nu mai am nici un chef de nimic.

te simt putin trista? asa-i?

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput