Fulgusori de nov-dec 2009 (128)
Raspunsuri - Pagina 11
simonette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia simo', lasa munca si mai odihneste-te si tu (poate mai devreme de 1 dec ![]() eh, hai ca am reusit sa mai fac o placintica pupici tuturor si sa va mearga bine! [/font=Comic Sans MS][/purple]krelia 35+ si printesu' mic, Rares-Mihai ![]() |
Da bai!!!! da la servici mai aud si io o vorba buna de la clienti, o apreciere de la sef........mai fac si iou un ban cinstit! E drept ca mi-e dor de putzulicile mele dar o veni si vremea aia......

mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in 30+
cu Nicholas!www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 9+!!!!!

Andrecluj spune:
citat din mesajul lui ionelamariaViata e trista si nedreapta.... cum adica ai recomandare pentru... ?????????? ... eu stiu ca se pune restrictie... nu ca ti se recomanda.... e tratament pt ce? ca fac si eu boala aia |

Ma inscriu si eu la boala aia.
31+
Chiara Ada
roxyaly spune:
Salutare si de la mine
Camy Doamne ajuta, sigur va fi bun rezultatul.mama` ce AMR ai!
mai fetele am citit si eu din urma si ce sa vad
ca fetele mele vorbesc de oua, centimetrii.hhhhhhhhhhhmmmmmmmm![]()
Sper ca nu va apucati acum de facut nebunii.Dr meu mi-a zis ca de acum pauza, iar eu i-am zis ca am si uitat cum e de cand sunt in pauza
.
32+
Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui roxyaly Salutare si de la mine Camy Doamne ajuta, sigur va fi bun rezultatul.mama` ce AMR ai! mai fetele am citit si eu din urma si ce sa vad ca fetele mele vorbesc de oua, centimetrii.hhhhhhhhhhhmmmmmmmmSper ca nu va apucati acum de facut nebunii.Dr meu mi-a zis ca de acum pauza, iar eu i-am zis ca am si uitat cum e de cand sunt in pauza ![]() 32+ Matei Constantinroxyaly-poze AMR 5 SAPTAMANI |
Pai, eu fara sot, sunt la post .... dar visez
32+ AMR 8 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
laviniablaga spune:
Bai nu stiu ce boala e...dar sincer eu nu am avut probleme in timpul sarcinii...dimpotriva...medicul a zis ca daca pot si colul imi e inchis si placenta e in regula...activitatea care tine de oua nu e interzisa, ba e chiar recomandata fiindca pot naste mai usor...pana la 7 luni am avut voie mai des...acum a zis sa ne limitam la o data pe saptamana...si pe mine m-a luat rasul...ca oricum nu as putea mai mult decat atat...fiindca e obositor...
Cert este ca din punctul asta de vedere am fost mai norocoasa ca nu am avut probleme cu hormonii!
...V-am zis ca am fost marti la gineco fiindca medicul meu a plecat in concediu...si dupa ce m-a consultat si a tot vb cu mine si cu sotul de nastere...zice..."VA ROG CU RELATIILE MAXIM O DATA PE SAPTAMANA...MACAR PANA VIN DIN CONCEDIU!" La care sotul, si ala un nebun, il intreaba:"DAR, DOMNU` DOCTOR...DUPA CE VENITI, AVEM PERMISIUNEA MAI DES?" ![]()
Ioi...asa rusine mi-o fost! I-am spus eu dupa aia...ca deja o sa mai am 3 saptamani pana la nastere atunci...si sigur ca n-o sa mai imi arda mie....de oua...
Lavi,
35+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
simonette spune:
| citat din mesajul lui zuza_zuzi Simonette, esti curajoasa...numai doua saptamani iti propui sa stai acasa?! Eu peste o saptamana imi inchei activitatea, am anuntat , ca nu sufera nimeni de la job daca patesc eu sau bb ceva Doamne Fereste...![]() 34 bebelinda Andrada Ioana |
Si bine faci!!! Ca asa as fi facut si eu daca eram in Romania.......
Dar aici e alta treaba, nu muncesti...nu castigi! Apoi co de crestere a copilului 8 sapt..........pe cand in Ro boierie frate, 2 ani
Bine ca dupa aia iti da statul .... in loc de alocatie
X-ray spune:
dupa atat timp am intrat si eu sa vad ce mai faceti si vad ca v-ati apucat de treaba nu gluma
!felicitari proaspetelor mamici si bine ati venit pe lume fulgusori!si sarcina si nastere usoara restului gastii!DD ajuta numai de vesti bune!
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui alina.a dupa atat timp am intrat si eu sa vad ce mai faceti si vad ca v-ati apucat de treaba nu gluma alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)povestea noastra... |
multumim!

Lavi,
35+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Lidia74 spune:
LAVINIA a fost tare sotul tau cu „relatiile”. Te pupic.
Aaaa...si felicitari pt master.

Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui alina.a dupa atat timp am intrat si eu sa vad ce mai faceti si vad ca v-ati apucat de treaba nu gluma |

31+
Chiara Ada

... eu stiu ca se pune restrictie... nu ca ti se recomanda.... e tratament pt ce? ca fac si eu boala aia
, ca nu sufera nimeni de la job daca patesc eu sau bb ceva Doamne Fereste...