Fulgusori de nov-dec 2009 (128)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Burtici reteta pt umflatul mainilor si picioarelor este una singura dar nasoala rau . FARA SARE.Eu una asa mananc de la 5-6 luni si daca poftesc ceva si pap cu sare a doua zi iar ma umflu.

36+ Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

RamoC....Ancutza_Bro??? Ce faceti? Pe unde sunteti? Nici un semn de viata?

Shtephy...ce faci? Dormitezi si te pregatesti pentru tura de noapte?

Lavi, 35+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 5 saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonikanu m-am reapucat. de vreo luna, de cand incepusem reparatiile n-am mai facut nic. si nici acum nu mai am chef sa fac nimic, si asa copilul nu e intors, ma paste cezariana dupa cum se vede... nu mai am nici un chef de nimic.
Mai are vreme sa se intoarca, nu? 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

da lavi draga, sunt putin bulversata, ce sa faci, nu pot fi toate zilele roz, nu?

Andre - teoretic da, insa nici lichidul nu e foarte mult si deja m-am obisnuit sa n-am parte de ce-mi doresc, asa ca tind sa fiu pesimista. oricum n-am ce face, ce-o fi o fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

RamoC....Ancutza_Bro??? Ce faceti? Pe unde sunteti? Nici un semn de viata?

Lavi sunt prin zona, am o stare naspa, azi-noapte, (dimineata) am adormit si eu la 7 , m-am trezit la 3 dupa-amiaza si parca ma dor toate, capul, spatele, stomacul, am niste intepaturi naspa jos...si mai e si vremea asta nasoala...

am zis ca nu am ce cauta pe forum (decat cu cititul)... nu as fi vrut sa transmit din starea mea la nici o burtica

va pup pe toate , poate ne auzim mai diseara

Anca 35+

POZE

AMR 5 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Mor de soooommmnnnn!!!!!!!!!!!!!!
Azi-noapte faceam planton ca avea Luca febra mititelul si acuma pic de somn

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
30+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 9+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

BUNA FETELOR azi am fost la ginecologie, m-a monitorizat (sa vedeti ce frumos ii batea inimioara) si m-a pus si la ecograf, totul e in regula cu bebelul, a fost foarte activ cat am stat la ecografie (si nenea dr a ras de el; cat e de activ), colul mi s-a inchis, mi-a mai dat o sapt de pastile si apoi gata cu ele, copilul a luat in greutate in 2 sapt. 500 gr.(acum avem 2,700) Dar din cauza colului a zis medicul ca crede ca imi face cezariana, fiinca mi scurt colul. La control ma mai duc peste 1 sapt si 2 zile.

Va si incerc sa recuperez cu cititul.

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Bai, cum ati simtit ca am adormit si eu un pic, gata v-ati si pus pe hlizeala fara mine??? Am reusit 2 ore de somn , la noapte daca mai bag 3 e super. Sau s-o pune de acuma si pe mine somnu'?? Ce fain ar fi...
Si eu vreau mancare de aia cu oua...da sotu' meu e zgarcit, tre sa il pun pe al lui Lavi sa-l sune sa-l instruiasca putin, ca de ceva vreme numai sa le mai mangai ma mai lasa .Da i-am zis ca de ziua mea, eu din ala cadou vreau...si m-a intrebat cate sapt am atunci...ah..38, pai inainte de 40 numa.... Atunci probabil o sa-l pun sa-si faca singur omleta ca eu nu o sa mai am asa pofte.

Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Am venit si noi la raport....tare ma bucur ca nu au mai aparut evenimente neplacute

Ieri seara am avut ceva contractii oarecum dureroase initial au fost la 10 min, apoi dupa 1h au ajuns cam la 7 min, dar s-au oprit dupa 2 no-spa....deci mai avem inca de asteptat, maxim 31 de zile, dar oricum ar trebui sa fie cezariana si as mai avea doar 16 zile...mama, ce furnicaturi ma apuca

Betty78 35+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

vreau si eu parola pentru adresele comune

Betty78 35+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput