Fulgusori de nov-dec 2009 (128)
Raspunsuri - Pagina 13
dymomo77 spune:
Burtici reteta pt umflatul mainilor si picioarelor este una singura dar nasoala rau 

. FARA SARE.Eu una asa mananc de la 5-6 luni si daca poftesc ceva si pap cu sare a doua zi iar ma umflu.
36+
Dan Mihail
laviniablaga spune:
RamoC....Ancutza_Bro??? Ce faceti? Pe unde sunteti? Nici un semn de viata?
Shtephy...ce faci? Dormitezi si te pregatesti pentru tura de noapte?
Lavi,
35+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Ramonikanu m-am reapucat. de vreo luna, de cand incepusem reparatiile n-am mai facut nic. si nici acum nu mai am chef sa fac nimic, si asa copilul nu e intors, ma paste cezariana dupa cum se vede... nu mai am nici un chef de nimic. ![]() |
31+
Chiara Ada
Ramonika spune:
da lavi draga, sunt putin bulversata, ce sa faci, nu pot fi toate zilele roz, nu?
Andre - teoretic da, insa nici lichidul nu e foarte mult si deja m-am obisnuit sa n-am parte de ce-mi doresc, asa ca tind sa fiu pesimista. oricum n-am ce face, ce-o fi o fi... 
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laviniablaga RamoC....Ancutza_Bro??? Ce faceti? Pe unde sunteti? Nici un semn de viata? |
Lavi
sunt prin zona, am o stare naspa, azi-noapte, (dimineata) am adormit si eu la 7
, m-am trezit la 3 dupa-amiaza si parca ma dor toate, capul, spatele, stomacul, am niste intepaturi naspa jos...si mai e si vremea asta nasoala...am zis ca nu am ce cauta pe forum (decat cu cititul)... nu as fi vrut sa transmit din starea mea la nici o burtica
va pup pe toate
, poate ne auzim mai disearaAnca
35+ 
POZE
AMR 5 SAPTAMANI !!!
simonette spune:
Mor de soooommmnnnn!!!!!!!!!!!!!!
Azi-noapte faceam planton ca avea Luca febra mititelul si acuma pic de somn
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
30+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 9+!!!!!
ali762000 spune:
BUNA FETELOR azi am fost la ginecologie, m-a monitorizat (sa vedeti ce frumos ii batea inimioara) si m-a pus si la ecograf, totul e in regula cu bebelul, a fost foarte activ cat am stat la ecografie (si nenea dr a ras de el; cat e de activ
), colul mi s-a inchis, mi-a mai dat o sapt de pastile si apoi gata cu ele, copilul a luat in greutate in 2 sapt. 500 gr.(acum avem 2,700) Dar din cauza colului a zis medicul ca crede ca imi face cezariana, fiinca mi scurt colul. La control ma mai duc peste 1 sapt si 2 zile.
Va
si incerc sa recuperez cu cititul.
ALI
RamonaCopot spune:
Bai, cum ati simtit ca am adormit si eu un pic, gata v-ati si pus pe hlizeala fara mine??? Am reusit 2 ore de somn 
, la noapte daca mai bag 3 e super. Sau s-o pune de acuma si pe mine somnu'?? Ce fain ar fi...
Si eu vreau mancare de aia cu oua...da sotu' meu e zgarcit, tre sa il pun pe al lui Lavi sa-l sune sa-l instruiasca putin, ca de ceva vreme numai sa le mai mangai ma mai lasa
.Da i-am zis ca de ziua mea, eu din ala cadou vreau...si m-a intrebat cate sapt am atunci...ah..38, pai inainte de 40 numa...
. Atunci probabil o sa-l pun sa-si faca singur omleta ca eu nu o sa mai am asa pofte.
Ramona,
36+
DOMINIC ANDREI
betty78 spune:
Am venit si noi la raport....tare ma bucur ca nu au mai aparut evenimente neplacute![]()
Ieri seara am avut ceva contractii oarecum dureroase initial au fost la 10 min, apoi dupa 1h au ajuns cam la 7 min, dar s-au oprit dupa 2 no-spa....deci mai avem inca de asteptat, maxim 31 de zile, dar oricum ar trebui sa fie cezariana si as mai avea doar 16 zile...mama, ce furnicaturi ma apuca![]()
Betty78
35+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
vreau si eu parola pentru adresele comune
Betty78
35+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario