Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(82)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

intrebare intrebatoare: voua nu vi s-a modificat vederea? ca io nu mai vad bine, tre sa schimb okelarii :(

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Feteloooor, a cazut Luana din pat si a plecat in 4 labe!
Patul nu e sus, nu a plans, nu cred ca ar fi o problema. Ma asteptam la cat se fatzaia in ultimele saptamani sa inceapa si cu de-astea (Alex imi povestea de Clau ca pica frecvent din pat, si punea perne in jurul patului, macar sa-i amortizeze caderea ).
Nu stiam daca sa ma panichez sau ma sar in sus de bucurie ca printesa mea merge de-a busilea.
Ce sa va mai zic? Daca as scrie un scenariu despre viata mea din ultimii 3 ani, ar fi numai bun pt un film de difuzat duminica seara pe Hallmark.
Alex si ieri, dar nu am fost cu el, dar mai ales azi, a stat singur in picioare. Abia astept primul pas. I-am spus sa se grabeasca, sa nu i-o ia fi-sa inainte. Uite ca nu exageram. De luni incepe stimularea electrica, sunt curioasa si nerabdatoare cum va reactiona. Sa ne tineti pumnii. Azi a fost ultima zi de cerebrolysin, ii era deja tot mai rau de la el. De acum recuperarea inseamna doar exercitii, multe exercitii si multa ambitie.
Desi inainte vorbea bine engleza (italiana si turca, ha-ha-ha), dupa ce si-a revenit nu mai intelegea nimic. Trebuia sa stau cu el ca traslator la explicatiile kinetoterapeutului. De dimineata a fost prima data cand a spus asistentei "I'll be Daddy", pt ca toti ii stiu deja cei doi copii nazbatiosi care demoleaza salonul.
Eu nu spun ca progresele ar fi datorita bucuriei sarcinii, pt ca ar fi SF. Dar ce stiu este ca pt un bolnav conteaza mult starea de spirit si vointa, cu care dupa primul avc ma luptam din greu.
M-am gandit ca, atunci cand iubim, spunem "mi-as da viata pt persoana iubita". Eu mereu ma simt neputincioasa stand langa el, si nepund face prea mult. Poate acesta este ceea ce trebuie sa fac: sa port acest copil. Desi motivatii i-am dat, si copii pt care sa-si doreasca sa lupte are.
Ceea ce credeti si ati simtit voi, Anca si Magdy, cred ca este ceea ce crede si Alex. Ceea ce nu pot eu crede. Poate ca nu am destula credinta. Poate de aceea eu nu o visez pe Alma. Lunile acestea dupa moartea Almei m-am zbatut sufleteste intre credinta si necredinta, intre ce cred, si ce as vrea sa cred. Alex a spus ca Alma a fost bolnava, si nu vrut sa traiasca asa. S-a dus la Dumnezeu, si pt ca noi am plans si ne este dor de ea, va veni la noi. Alex este un om rational, si ideile astea ma innebunesc. Daca as crede acest lucru, si bebe ar pati ceva, cred ca as innebuni. As simti ca o pierd a doua oara. Stiu ca nu am voie sa gandesc asa, dar mereu am sa ma tem.
Nu stiu daca are logice sa treci, Monica, samburelul in listuta, doar daca ar fi trecuti si la celelalte fete si ceilalti copii. Dar sigur odiseea lui bebe va fi tot aici cu voi, ca doar nu ma duc sa ma inscriu pe alta lista. Nu e prima sarcina sa am nevoie de a face schimb de impresii si experiente cu alte burtici, si nici nu cred ca as putea sa ma integrez in alt grup.
Chiar daca samburelul a venit pe neasteptate, asa cum Alma este ingerasul odiseei noastre (of, ca tot eu trebuie sa dau tonul la toate ), asa si samburelul este bebelusul vostru.
Am poza de la eco in telefon si nu am cablu pt telefonul ala sa o descarc. Am incercat sa o trimit pe celalalt telefon pt care am bluetooth si nu o ia. Daca am vreo idee si reusesc sa o descarc sa o pun pe net v-o arat.

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

tufete pe cine intereseaza , am pus poze noi la semnatura
pe toate

deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Ela in sfarsit ai aparut. Chiar ma gandeam pe unde ati disparut. Tare faza cu diversificarea. Tu cum i-ai dat morcovul. Maine cum ii dai dovlecelul? Ianis a mancat cat de cat sau s-a strambat si el?

Mai am o speranta ca o sa-i placa pana la urma. Novus

Legat de limbi straine...si eu vreau sa-l invat pe David rusa...si o sa vorbeasca cu Ianis

Olga, mamica lui David iepurasul

Ii facem poligloti de pe acum Cand era mic de tot ii mai spuneam si in rusa si-i placea cum suna asa duios , dar odata in timp ce-l alaptam i-am zis in germana a facut niste ochi si dupa aia toata ziua se uita ciudat la mine, eram interesanta

Si mie mi-a fost dor de tine , inca dinainte sa pleci in vacanta

Azi dovlecelul+morcovul fierte si blenduite i-au placut mai mult decat combinatia de ieri morcov+patrunjel+telina, a facut figuri dar a mancat tot castronelul. Maine incercam dovlecel+ardei (+iar morcov ), sa vedem...

Novus. Foarte interesant articolul cu mersul in picioare Intrebai de fructe... Eu numai crude i le-am dat, chiar si marul, n-au fost probleme cu burtica, o singura data i-am facut mar copt, nu i-a placut. Voi incerca si dovleac copt + mar crud + cereale + scortisoara - reteta uneia dintre fete - si gutuie.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Hai ca am reusit.
Nu stiu cat de emotionant mai e, dar, el e bebe, ghiocelul din burtica.
Pt mine nu a fost emotionant deloc, a fost socat. Mai ales ca m-am trezit gravida in 10 saptamani si nu am stiut nimic.
Va multumesc la toate pt gadurile bune si cuvintele frumoase!
Monica iti dau acum PM (eu scriu nelogata si nu merge), ma poti suna mai ales daca ai nr de Orange, ca Orange-Orange nu platesti suplimentar, ma suni direct prin Orange nu prin T-Mobile. Cu Bogdana si Lucia ma conversez zilnic ore in sir.

Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Intrebare: supa se fierbe cu capac sau fara. Sau nu are nici o importanta? Nu dati cu rosii!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Eu o fac cu capac, la sfatul doctoritei.

mami de Silvia Ioana

eu o fac cu capac si pun legumele at cand apa fierbe

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

intrebare intrebatoare: voua nu vi s-a modificat vederea? ca io nu mai vad bine, tre sa schimb okelarii :(

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

da si eu la fel am patit

dragos tea mea

Mergi la inceput

ela 78 te si ai de la mine o

dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zsuzsu

tufete pe cine intereseaza , am pus poze noi la semnatura
pe toate

deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

eu nu vad pozele

dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Hai ca am reusit.
Nu stiu cat de emotionant mai e, dar, el e bebe, ghiocelul din burtica.
Pt mine nu a fost emotionant deloc, a fost socat. Mai ales ca m-am trezit gravida in 10 saptamani si nu am stiut nimic.
Va multumesc la toate pt gadurile bune si cuvintele frumoase!
Monica iti dau acum PM (eu scriu nelogata si nu merge), ma poti suna mai ales daca ai nr de Orange, ca Orange-Orange nu platesti suplimentar, ma suni direct prin Orange nu prin T-Mobile. Cu Bogdana si Lucia ma conversez zilnic ore in sir.

felicitari ptr samburel!!!

dragos tea mea

Mergi la inceput