Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(82)
Raspunsuri - Pagina 19
aris26 spune:
ia uite ce activa a fost cahtonica noastra azi...
v-am citit si eu repede repede ca acush se trezeste gangania
chatonel - exact ca o pisica face. stii cum se catara matza pe umarul tau..exact asa si impinge cu mainile sa il pun pe jos
spor la cautat bona
si Olga,spor la cautat menajera. incearca o agentie daca nu gasesti altfel si eu trebuie sa gasesc ca efectiv nu mai fac fata la casa asta. in plus am un sotz...
nu numai ca nu face curat dar face o mizerieeee,sa nu va mai povestesc de pitic care devasteaza tot in calea lui,eu care las totul pe unde apuc
dezordonati toti!
25 martie 2009
rnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Intrebare: supa se fierbe cu capac sau fara. Sau nu are nici o importanta? Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
cu capac cica fiebe mai repede si pastreaza mai bine legumele, dar cine stie
mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)
aris26 spune:
olga - nu mai bine la aburi? se fac mult mai repede si nici nu isi pierd tot din ele
auzi Cativ ce probleme are...
si eu consider o batalie castigata fiecare linguritza care sfarseste in gura si nu pe pereti
eu zic ca undeva la vreo 125gr e ok pt o masa(m-am orientat dupa un borcanel gata preparat...zic ei ca ar fi o masa acolo)
Kea - sa stii ca si eu ma intreb cand o sa vorbeasca poliglotii astia ai nostrii. din experienta prietenelor ashtept undeva dupa un an jumate poate chiar 2
25 martie 2009
chatonel spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui dragoana si mama DIN DOTARE.![]() Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
si noi pe mami curajoasa cu copii frumosi 

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
cativ13 spune:
citat din mesajul lui aris26[auzi Cativ ce probleme are... si eu consider o batalie castigata fiecare linguritza care sfarseste in gura si nu pe pereti![]() 25 martie 2009 |
Monnvas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Si al meu la fel. Nu adoarme decat cu suzeta in gura. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Si ce face cu suzi cand adoarme? Ca al meu o tzine bine, sa nu i-o fure careva.
Monica mami de
CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
zsuzsu spune:
salutare tufete
Chatonel mersi de raspuns asa ma gandeam si eu .
restul fetelor, care mai cunosteti legislatia muncii de la noi nu puteti sa ma ajutati, daca imi desfiinteaza postul ma mai angajeaza inapoi sau imi da un post din ala ca nu merita, sau in alta loc unde nu as mai pleca?
mersi
de
Iulia Petra(29.03.2009) si de
Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
zsuzsu spune:
AYLA- felicitari pt BB, si sa dea DD sa fie asa cum iti doresti, sa ai o sarcina usoara si ca recuperarea lui Alex sa mearga cat mai repede- ca nu ne indoim ca isi va reveni
si
lui Clau si Luanei
si

si tie pt toata taria de care dai dovada
sa nu te indoiesti nici o secunda de tine pt ca ai demonstrat de mii de ori ca esti tare si meriti tot respectul din lume
de
Iulia Petra(29.03.2009) si de
Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
Monnvas spune:
Zsuzsu nu ma pricep la legi, dar e o fata la alta odisee careia i-au desf postul si i-au dat unul mai prost. cred ca depinde de angajator.
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Dodo-pui spune:
Buna dragelor,
mesaj de la Mariana(Simina)
Azi a fost prima zi mai buna...Aseara a papat Maya prima seringa cu lapte de la mine,adica 10ml,strans in 2 ore ...,dar progresam noi.Imi cer scuze tuturor fetelor ca n-am raspuns la tel sau mesaje dar n-am putut...Va pup pe toate.Mariana
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!