Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(82)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Citat:
citat din mesajul lui aris26
[

auzi Cativ ce probleme are...si eu consider o batalie castigata fiecare linguritza care sfarseste in gura si nu pe pereti

25 martie 2009

Probabil vom ajunge si noi in etapa mofturilor cat de curand. nicio minune nu tine prea mult

mami de Silvia Ioana

noi am ajuns la etapa mofturi, de vreo 2 zile nu map papa la pranz "ca un om mare" vb lui monnvas, nu vrea si pace am incercat combinatii cu lapte praf, cu tot felul de legume, nici carne, nici fructe nu mai vrea , numai lapte cu sau fara cereale, roade din paine si din covrig... mai incerc si maine alte metode si meniuri...poate oi reusi intr-un final. dintizii i-au iesit de acum amandoi, poate o iesi altu`

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Maria Cristiana, bebe de Mihaelacg

Maria Natalia, bebe de Alina.n

Nicholas Claudiu, bebe de Nicky09

razi copile dulce azi e ziua ta!!! La multi ani!!!

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ayla - citesc si tot citesc mesajele tale si ma bucur din tot sufletul pentru voi. Va fi bine, in curand te voi bucura de fiecare zi de graviduta.
mi s-a topit sufletul cand am vazut "poza" bebelui
ma rog incontinuare pentru voi
sper sa iti gasesti cat mai repede liniestea de care ai atata nevoie si sa vedem cat de curand o graviduta radioasa

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

am recuperat cam pe diagonala ce s-a vorbit in ultimul timp, am admirat pozisoarele si filmuletele cu bebelusi superbi

noi am lipsit "motivat"

iarasi am fost pe la doctori cu alergia noastra (si ne mai ducem saptamana viitoare) bubitele se tot inmultesc, am inceput un tratament homeopat mai amplu pt ele, asteptam rezultatele ca pana acum este tare rau. Si ne chinuim sa bem ceai de trei frati patati. Arata asa de rau bebele plin de bubite peste tot si o mananca si se scarpina... Nu va mai spun cum arata obrajorii

astazi am avut o zi tare proasta: dimineata a baut doar vre=o 40 ml lapte, la 10 a vomitat masa cu branza, la 6 a vomitat cerealele
am o stare tare proasta, imi vine sa plang incontinuu si din orice (nu ca mi-ar lipsi motivele), probabil si din cauza tiroidei (trebuia sa repet analizele acum 2 saptamani dar nu am apucat si probabil va mai trece inca o saptamansa pana reusesc)

desi am o stare asa proasta sa stiti ca tare m-am bucurat de bebelusii vostri, ce dulcei sunt si ce multe stiu sa faca

avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Am intrat ieri intre 2 task-uri si ce vad? O gramada de evenimente

Am observat ca majoritatea bebelusilor au probleme cu mucii. Noi n-avem mucicei, in schimb avem infectie urinara Am facut ecografie abdominala si dr. suspecteaza un mic reflux vezico-urinar, cica frecvent la bebelusi pentru ca nu e destul de matur sfincterul pe ureter. Intrebarea e: cum il fac pe bebe sa inghita antibiotice O LUNA DE ZILE ???

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Ela, mi se pare tare aiurea sa prescrie cineva antibiotice de dat pe gura la un BB si pe timp de o luna. Se stie ca si noua ne fac rau la stomac si distrug flora intestinala, dar apoi la BB? Si mai ales pe o perioada asa indelungata?!!
Infectia urinara poate fi si din cauza toaletei de kk, asa ca si la noi, adultii. TRebuie foarte bine curatat si de la pitzipoanca spre fundulet (si niciodata invers) la fete. LA baieti nu imi imaginez cum poate sa se urce pe uretra...
In fine, pt tratament, mai gindeste-te, mi se pare foarte greu pt un BB sa ia antibio timp de o luna!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Ai dreptate Chatonel, nu-i plac medicamentele neam!, si atata timp... Ma gandeam sa-i dau si Biotics Baby pentru reglarea florei intestinale, dar nu diminueaza efectul antibioticului ?

De curatat nu se pune problema, baita in fiecare seara, spalat la fundulet imediat dupa fiecare kk, schimbat pampersul si sters cu servetele umede la pisu + decalotat si spalat pentru evitarea fimozei. Vara il spalam si de 5 ori pe zi cand ne intorceam de afara si mi se parea mie ca e transpirat. Acum il spal la fund+fata/maini dimineata la trezire (chiar daca n-a facut kk) si seara la baie.

Doctorul zicea ca nu e de la frig si umezeala infectia urinara, dar de la un reflux al urinei care din vezica urinara in loc sa coboare la vale in putzica o ia inapoi rinichi, pentru ca sfincterul (o supapa pe canalul ureter) nu e destul de matur.. Si antibioticele trebuie sa i le dau pentru a evita infectiile. Iar acel sfinctr se maturizeaza "cu varsta". Nu stiu ce sa zic, dar am vazut negru in fata ochilor , si asa am eu oroare de medicamente
Dar sa nu ma mai plang..

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Anca, tu ai intrebat de DPN. Dupa calculele mele ar fi pe 8 Mai 2010, dar putin probabil sa ajung eu 40 de saptamani. Sper macar la sfarsit de aprilie. Asa ca dupa odisee, da, tot de martie-aprilie as fi. Asta intrebai nu?

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

am recuperat cam pe diagonala ce s-a vorbit in ultimul timp, am admirat pozisoarele si filmuletele cu bebelusi superbi

noi am lipsit "motivat"

iarasi am fost pe la doctori cu alergia noastra (si ne mai ducem saptamana viitoare) bubitele se tot inmultesc, am inceput un tratament homeopat mai amplu pt ele, asteptam rezultatele ca pana acum este tare rau. Si ne chinuim sa bem ceai de trei frati patati. Arata asa de rau bebele plin de bubite peste tot si o mananca si se scarpina... Nu va mai spun cum arata obrajorii

astazi am avut o zi tare proasta: dimineata a baut doar vre=o 40 ml lapte, la 10 a vomitat masa cu branza, la 6 a vomitat cerealele
am o stare tare proasta, imi vine sa plang incontinuu si din orice (nu ca mi-ar lipsi motivele), probabil si din cauza tiroidei (trebuia sa repet analizele acum 2 saptamani dar nu am apucat si probabil va mai trece inca o saptamansa pana reusesc)

desi am o stare asa proasta sa stiti ca tare m-am bucurat de bebelusii vostri, ce dulcei sunt si ce multe stiu sa faca

avem 5 luni

Saptamana trecuta Cristi a avut o indigestie si a vomitat de 5 ori in aceeasi zi. Evident ca eram cu ochii pe el ca pe butelie, sa nu se inece (iar!) si m-am gandit numai la tine, cum treci tu prin asa ceva zilnic. si sa va treaca toate cat mai repede!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

5 minute pauza sa fac capitol nou.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ayla am vazut samburelul si m-am emotionat f tare si m-ai facut sa-mi doresc si mai mult bebe 2. Si eu tot la 10 sapt am aflat de sarcina si am fost socata, dar cred ca nu se compara cu socul tau. sunt cu gandul si sufletul alaturi de voi

Chatonel, Dodo, Vativ, Provista, r_nico multumesc de sfaturi de gatit

Aris am steamer, dar nu gatesc la el deocamdata. Eu ii fac supa in care ii fierb legumele, iar in fiecare zi ii pasez alta leguma si adaug un pic de supa peste.
Legat de sot, al meu face la fel...este cel mai dezordonat si trebuie sa strang mult dupa el. Eu sustin ca maica-sa la invatat asa, iar eu trebuie acum sa suport consecintele. Si acuma cand vine pe la noi strange din urma lui si ii face toate poftele. Ma enerveaza la culme Si eu sunt mama de baiat, dar nu-mi doresc sa ajunga si David asa.

Monnvas legat de suzeta: in timpul zilei doarme doar cu ea in gura, pe durata intregului somn. Trebuie sa-l pazesc. Daca o scapa, trebuie sa o pun inapoi la locul de cinste, altfel se trezeste. Noaptea doarme si fara ea. Dar tot cu ea adorme de cele mai multe ori.

Ela in primul rand ii doresc multa sanatate lui Ianis. sper sa nu fie nevoie sa recurgeti al antibiotic.
Noi azi mancat dovlecelul si i-a placut cat de cat. Oricum a mers mai bine decat morcovul. El nici nu stie sa manance. Voi macar sunteti familiarizati cu lingurita. Dovleac vreau sa-i dau si. Dar simplu, doar copt. Insa.....nu-mi merge cuptorul Mai aveti si alte retete de dovleac?

Gianina de la piersica a facut Andreea bubitele? Of sper sa-i treaca cat mai repede. Dar sigur este alergie daca zici ca o mananca? Poate este pojar sau varicela...Nu stiu...zic si eu...

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput