Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
kea - gata am inteles, seamana f mult cu metodele noastre, doar ca la noi adoarme dupa 9 mereu si nici nu merge doar o tura doua, ci vreo 10 in hardughia asta de casa. are baiatul grija de silueta si spatele meu. f rar imi face figuri si atunci il bag langa mine in pat si ma fac ca dorm, ma trage de par, de nas, imi baga degetele in ochi, si cand vede ca nu reactionez adoarme cu mana pe fatza mea(evident ma topeeeshte!!!!)mie imi era frica ca sunt singura care il adoarme in brate(si cu cantecele)sau in carucior - tot cu cantecele25 martie 2009
Eu o pup la coada ochiului, ca sta pe-o parte...adoarme repede cand o prind intre doua cascaturi Daca nu sunt pe faza...atat imi trebuie plange si se stramba toata pana o da in ras...la noi e de-a ras`-plansu`mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Gagici, la somn! Ca acusica se trezesc bebeii si or sa va ia de odihnite...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

kea - eu zic sa il lasi fix cat poate el sa stea. al meu cand nu mai poate se lasa pe spate si poc. probabil ca totusi nu trebuie lasat mai mult de 2 ore legate. dar nu cred ca e cazul. eu il las si cate 30-40 de min(dar f rar rezista el atat singur)

nu imi mai aduceti aminte cat de mici erau. eu ma uit mereu la filmuletele de la nashtere si ma minunez mereu ce ochi putea sa aiba. ochii aia mari care m-au privit curioshi din prima clipa cand l-au pus pe pieptul meu
ayla e de vina ca ne-a rascolit sentimentele

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

mare dreptate ai cati./ fug si eu ca nici biberonul nu-l am pregatit...sa vedem...se trezeste la noapte pt mancare sau nu
si sotul vrea si el un ceaipuf...el lipsea
nb

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

daaaa ce mici erau !! si nu faceau mai nimic

tocmai m-am uitat la niste poze din prima zi de viata a Alexandrei

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

hi hi, novus a adormit la calculator

aris, pai pregatesti inainte? si pui in frigider sau cum?

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

poti sa ii mai dai si un morcov crud

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Chiar asa....la morcov nu m-am gandit, ar cred ca o sa ii dau si eu maine , poate isi mai potoleste setea de muscat.Asa de tare musca din tzitzi ca imi vine sa urlu.Il vad deja cum se pregateste ca se propteste cu maineile pe san ca sa traga si cand zic ca sunt pe faza el atunci trage...ahhhh, nu stiu ce sa fac, deocamdata ii zic doar "nu" .

Ma duc in urma sa recuperez....

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Cand am ajuns in sfarsit la capatul rabdarii, s-a gasit cineva sa mute capatul mai incolo...

Va mirati cum le pot duce? Ma mir si eu. Ma mir cate voi mai trebui sa duc.
Nu am prea multe de spus acum, mi-e teribil de rau, sunt socata, speriata si simt ca lesin.
Tocmai am aflat ca sunt insarcinata!

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

MONICA-M-ai lasat fara cuvinte.Inca o data ma conving ca Dumnezeu le aranjeaza dupa cum e omul si dupa cat poate duce...intr-adevar tu esti o femeie puternica.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Monica, ce poveste!!! Sunt curioasa ce raspune Alex maine.

Mai fetele cand citesc ce va alintati voi cu bebeii!!! Al meu pt fiecare pupic imi smulge parul din cap. De drag, dar pot sa aspir de 10 ori pe zi si tot am par pe jos, iar in cap tot mai putin.

Azi de dimineata m-am trezit cu niste palme peste fata de nu m-am vazut. De obicei nu ma loveste, isi studiaza degetele, le misca asa pe rand ca si cum ar numara ceva, si nu stiu ce mai face ca eu dorm Dar azi de dimineata stiu si de ce le-am incasat. El se trezeste noaptea o data, pe la 3 ca sa manance. Eu stiu ca s-a foit la un moment dat si i-am dat suzeta cu gandul ca abia ne-am culcat, ce-i trebuie oare, dar la ceas nu m-am uitat. Asa ca de dimineata, cand se foia, eu am incercat din nou sa-l imbratisez ca sa se linisteasca si sa doarma mai departe, dar cred ca am intins coarda, de m-am trezit palmuita.

5 luni

Mergi la inceput