Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

kea - mai ce bine ne-am intelege noi doua

novus - mie pediatra mi-a zis sa-i bag carne cam la o saptamana dupa ce am inceput legumele pasate. probabil ca au nevoie de un meniu diversificat(hihihi de aici denumirea???)
carne ii pui cate o bucatica mica...cat...sa zicem o linguritza de bebe la inceput si apoi mai cresti treptat. eu ajung la maxim 1/3 carne/legume

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui KeaCati, hai sa raspund si eu desi nu mai alaptez, dar fiecare vede problema in mod subiectiv, asa ca de ce nu si eu? Daca problema in cauza se dovedeste destul de serioasa (sper ca nu) si nu suporta amanari cu lunile, eu as intrerupe alaptarea. Sanatatea ta e la fel de importanta ca si a copilului. Si nu ai de ales intre sanatatea ta si a lui, eu zic ca pui gresit problema.Keutu cheliutu 5 luni
Eu am scris tocmai ca sa mai aud pareri, argumente pro si contraO sa privesc atent problema, din toate punctele de vedere, ale mele si ale voastre si poate pana la final nici nu va mai fi nevoie de alt tratament.Am scris sa ma usurez, sa banalizez problemuta...pana la urma, nici nu e asa de grav...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Cand am ajuns in sfarsit la capatul rabdarii, s-a gasit cineva sa mute capatul mai incolo...

Va mirati cum le pot duce? Ma mir si eu. Ma mir cate voi mai trebui sa duc.
Nu am prea multe de spus acum, mi-e teribil de rau, sunt socata, speriata si simt ca lesin.
Tocmai am aflat ca sunt insarcinata!

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Waww Monica!!! ce frumos

Felicitari

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Ayla, mi-au dat lacrimile....sunteti cu adevarat binecuvantati! ma rog sa-ti dea Dumnezeu putere sa te bucuri de miracolul ce-l traiestiPoate ca a doua sarcina nu va semana deloc cu prima...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

nuuu puiule...eu una chiar nu m-am suparat. poate a fost cam rece mesajul meu....dar ti-am zis ca scriu contracronometru ca acush imi pica ochii in gura. sa stii ca si eu am suferit cand am intzarcat vitamina (vorba vine pt ca eu nu mai aveam nici 20ml per masa) si atunci a trebuit sa imi dau o gramada de scuze si explicatii. m-am linistit cam intr-o luna cand am vazut ca el nu are nici o treaba si e f incantat de biberonul plin mereu si cand am vazut ce bine e sa nu ceara mancare decat peste 4 ore...nu imi venea sa cred. a avut doua viroze cat era alaptat exclusiv si una de cand e pe lapte praf...deci...asta e. daca e virus e virus. probabil ca ma mai lalaiam eu si pana in ziua de azi cu putinul lapte pe care il aveam, dar si eu tot pt antibiotic am oprit, si cand am incercat dupa tratament nu a mai vrut el. tu poti sa iti pastrezi laptele chiar daca faci tratament(ceea ce eu sper sa nu fie cazul) si sa reiei alaptatul dupa, poate e mai colaboranta maimutica ta

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Citat:
citat din mesajul lui aris26
si pe bune eu nu sunt de acord cu ideea ta ca ii pui sanatatea in pericol daca nu il mai alaptezi. pai asta ar insemna ca jumatate din ghiocei sa fie vai de capul lor.

25 martie 2009

Nu am gandit inainte sa scriusper ca nu se supara nimeni pe minenici nu stiu cum sa ma scuz... Nu am vrut sa insinuez nimic...iertare!
pentru mine, copilul meu e tot miiiic, de 2kg jum, abia adus de la spital si cu pielea descuamata si lipita de osul degetelelor ei mititele...si inca are nevoie de laptele meu...nu constientizez ca a crescut
cred ca o sa fac si eu precum cumnata mea care a alaptat pana cand a facut fetita 2 ani, amagindu-se ca e sensibila si are nevoie de laptele ei. de fapt, ea nu vroia sa vada ca a crescut copilul si intarcarea insemna pt ea ruperea de copil. a oprit alaptarea intr-un fianl, copilul nu i-a prea simtit lipsa dar ea...a avut o depresie

mami de Silvia Ioana

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

aris si juli parca intrebau de cum adorm copiii nostri. Eu ii raspund lui aris, ca stiu ca nu mai alapteaza, iar noi ne incadram in aceeasi categorie. Al meu pe la 7-8 seara papa, ragaie, il plimb nitel in brate si gata. Daca ar fii adormit asa usor si cand era mic ce usor mi-ar fii fost! Sau mai nou, adoarme in carut. V-am zis ca avem un baggy care se lasa si pe spate, asa ca daca e mai agitat, il punem in carut, ne plimbam prin casa de cateva ori (dar ca cat e casa ta, cred ca o runda ar ajunge) si apoi ne oprim, chiar daca nu doarme inca, se mai uita nitel in jur si adoarme. Mai nou asa facem la "soamnele" de peste zi. Daca stiam ca-i asa bun un carut in casa, imi luam de la bun inceput.

Si sa va zic: ne-am uitat la ce am fimat cu camera de-a lungul timpului. Eu filmez mai des cu aparatul foto ca sa pot sa le trimit si la ai mei, asa ca nu m-am uitat pana acum la ce e pe camera. Doamne cat era de mic!!! Si nu facea nimic, rotea ochii, mai misca cate un deget si noi eram taareeee mandri, ca doar de aia l-am filmat.

Sa ma laud si eu cu ce face cheliutu meu: sta in fundulet si isi alege jucarii din cutie si le gusta. Eu tot nu stiu cat ar trebui sa-l tin fund, mi-e teama sa nu il tin prea mult, ca nu ma pot lua dupa el. Va zic si cum facem, ca singur n-am curajul sa-l las, il pun in fund, iar in loc de perne de jur imprejur, ma are pe mine, la spate burta mea si pe laterale, picioarele mele, pricepeti voi cum vine treaba. Si in fata lui cutia. Cat sta de drept nu pot sa zic, ca mai mult sta aplecat in fata dupa jucarii, dar nu pica pe laterale, ca eu nu stau lipita de el, ii las un pic de loc.

5 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui KeaSi sa va zic: ne-am uitat la ce am fimat cu camera de-a lungul timpului. Eu filmez mai des cu aparatul foto ca sa pot sa le trimit si la ai mei, asa ca nu m-am uitat pana acum la ce e pe camera. Doamne cat era de mic!!! Si nu facea nimic, rotea ochii, mai misca cate un deget si noi eram taareeee mandri, ca doar de aia l-am filmat.Keutu cheliutu 5 luni
A avut si sotul meu un moment d-asta azi de dimineata cand a vazut bebele unor prietenii. copilul are o saptamana si 3, 100kg. "Tu, Cata, ce micuta e!" Siguuur, parca fi-ta era mai mare acum 6 lunidar mi-au dat lacrimile amintindu-mi cum eramami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

kea - gata am inteles, seamana f mult cu metodele noastre, doar ca la noi adoarme dupa 9 mereu si nici nu merge doar o tura doua, ci vreo 10 in hardughia asta de casa. are baiatul grija de silueta si spatele meu. f rar imi face figuri si atunci il bag langa mine in pat si ma fac ca dorm, ma trage de par, de nas, imi baga degetele in ochi, si cand vede ca nu reactionez adoarme cu mana pe fatza mea(evident ma topeeeshte!!!!)
mie imi era frica ca sunt singura care il adoarme in brate(si cu cantecele)sau in carucior - tot cu cantecele

25 martie 2009

Mergi la inceput

Aris mi-a zis "puiule"...ce bine ma simt multumeeescmami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Aris mi-a zis "puiule"...ce bine ma simt multumeeesc

mami de Silvia Ioana

25 martie 2009

Mergi la inceput