Redoutistele fidele LR France (174)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mireillegl spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Iaca ca Meglena nu doarme-n papuci
Sunt convinsa ca si mesajele noastre de pe blogul ei, cat si scrisorile lansate "in eter" au macar o mica contributie la studiul Comisiei europene publicat ieri. Parca isi face aparitia iar speranta, nu?

cristina d.

Si aici http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_17099/Romania-una-din-tarile-unde-consumatorii-au-cele-mai-mici-sanse-sa-faca-cumparaturi-transfrontaliere-online.html aceeasi informatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Da, e un pas important, dar, din pacate, nu rezolva problema refuzurilor subiective ale vanzatorilor de a vinde catre cetatenii anumitor tari, in speta Romania, din cauza "faimei" acestora. De ex, nu am avut probleme in a cumpara de pe ebay UK, majoritatea vanzatorilor au fost de acord sa-mi trimita produsul, chiar daca, initial, listasera ca vanzarea se face doar in UK. Nu aceeasi este situatia cu ebay DE, de unde am primit refuzuri cu mentionarea explicita a faptului ca nu livreaza catre RO.
In plus, mi-e greu sa cred ca se va promova vreun act normativ care sa oblige vanzatori precum LR.fr, 3suisses.fr etc sa livreze comenzi on-line intr-o tara UE atat timp cat au francize in respectiva tara. Poate doar in anumite conditii, de genul: nu gasesti la francizat un produs disponibil pe site-ul francizorului etc.

Alina si Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Unique tu ai primit mail sau ceva de la ei prin care-ti spunea ca nu iti livreaza comanda?
eu am primit un mail, doar cu confirmarea comenzii.
comanda am dat-o in 15 oct.

Mda...am citit si eu articolul...nasol rau de tot.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

la next tocmai am primit un mesaj imi care imi spun ca nu pot onora momentan livrarea catre Romania

astept raspuns la intrebarea " dar cand?"

stiu ca au trimis scrisorile acelea asta vara...dar cum la unele persoane au livrat am zis sa fac si eu o incercare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Giova cum ai rezolvat tu cu costumul ptr party la gradi? Am citit ca ai luat din Dacia? Imi trebuie ceva ptr Halloween.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

Unique tu ai primit mail sau ceva de la ei prin care-ti spunea ca nu iti livreaza comanda?
eu am primit un mail, doar cu confirmarea comenzii.
comanda am dat-o in 15 oct

Am primit mail cu confirmarea comenzii, apoi mail cum ca nu pot procesa momentan comenzi pentru Romania. Si am stat cu banii blocati o luna. De acum o sa comand pe ebay uk si probabil revin la boohoo :). A, si apropo de Kiabi, am vazut ca in magazin au aceleasi promotii ca pe site, iar preturile la produsele cumparate de acolo sunt mai mici decat daca as cumpara de pe site facand conversia euro in lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Au inceput promotiile la jucarii pe GS
si incep si pe celelalte site-uri cat de curand
max 15 noiembrie

http://www.generation-shopping.com/jeux-jouets.html

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

anunt pe ejobs http://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/387184

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delyutz

anunt pe ejobs http://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/387184

wow...eu tocmai imi caut job...oare am experienta necesara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Mamici de copii, iata ce am primit eu de la nasa mea, va dau link unde am pus mesajul orijinal, la odiseea baiatului meu, aici

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput