Redoutistele fidele LR France (174)
Raspunsuri - Pagina 10
mihaser spune:
salut!
si eu am luat geox de la otter dar au fost faine - ca pret (120 ron)...au ceva gaurele in talpa si nu transpira!
azi mi-a venit o comanda mica de la miniprix...sunt destul de ok am luat o hainuta si o pereche de pantaloni...sunt cam made in China dar arata bine. Comandasem si colanti dar nu ii mai aveau pe stoc...Mi-am luat de la Benetton ca erau reduceri...ce haine frumoase au...dar ce scumpe sunt chiar si cu reducere
Al_Ma spune:
Mara a avut 2 perechi de cizmulite Geox anul trecut, de-alea cu gaurele in talpa - Respira, de care zice Mihaela, dar Marei ii inghetau picioarele in ele. Si unele erau chiar de zapada, waterproof. Asa ca, fiind in Austria, i-am luat niste cizmulite Robusto, facute de elvetieni - trai pe vatrai, neneaca - nu-i mai inghetau picioarele, le avea tot timpul calde. Asa ca, parerea mea, dupa aceasta experienta, este ca, pentru iarna, sa luati incaltaminte facuta de producatori din tari care stiu ce-nseamna iarna adevarata , gen Elefanten, Richter, Superfit etc. E adevarat ca nici Naturino nu sunt rai, dar cam scumpi. Cea mai buna oferta de incaltaminte de iarna am gasit-o pe ebay.de. Sunt inclusiv seconds (as traduce cu rebut), cu defecte acceptabile, care sunt vandute la preturi destul de accesibile.
Alina si Mara
Giova spune:
Banii din comanda la Next sunt tot blocati, aviz nu am primit, mail de la ei nici atat, doar cel cu confirmarea comenzi.
Am primit si un cod de la PayPal, dar e din mai multe cifre. care trebuie luate? sau toate trebuie bagate cand comand de pe ebay?
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Al_Ma spune:
Intri in contul tau de payPal si introduci codul unde iti cere sa confirmi cardul, nu pe ebay. Dupa ce ai confirmat cardul cu acel cod, il vei putea folosi pt plati pe ebay. Eu nu mai stiu din cate cifre era codul, dar parca nu erau multe, vreo 4. Vezi sa nu-l confunzi cu numarul tranzactiei.
Alina si Mara
Giova spune:
alea de la banca mi-au dat un cod lung, nu puteau sa scoata extrasul (ceva probleme) si s-au uitat ele. Nici ele nu erau sigure, nu s-au mai intalnit cu asa ceva. sa vad cand ajung iar la banca.
va multumesc fetelor.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
unique spune:
Mie mi s-au deblocat banii in urma comenzii nereusite de pe NEXT abia la o luna de la data cand am dat comanda.
iriss27 spune:
Multumesc celor care mi-au raspuns in legatura cu incaltamintea de iarna, o sa caut pe ebay.de sa vad ce gasesc, dar mi-e teama sa nu nimeresc piciorul copilului. Voi cum faceti cand cumparati de pe ebay incaltaminte, le cereti masuratorile in cm?
Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei
Al_Ma spune:
Da, le cer lungimea brantului (insole - Innensohle) (de regula, o precizeaza ei in cuprinsul descrierii) si, de cele mai multe ori, ma uit si pe site-ul producatorului, pt ca majoritatea au sizing guide, inclusiv cu posibilitatea printarii ca sa masori exact piciorul copilului (de ex, Naturino).
Edit: vezi ca lungimea brantului trebuie sa fie = lungimea piciorului copilului (maximul masurat) + o medie de 12 cm (10-15 cm)
De asemenea, incaltamintea poate fi pe sistem WMS (wide/medium/small), asa ca trebuie sa vezi exact ce tip e articolul vizat (de regula, e mentionat in descriere ca e W, M sau S) si daca e ok pt copilul tau (daca are piciorusul mai grasut/lat, trebuie sa-i iei W; daca e mai ingust, ii iei S).
Alina si Mara
miki68 spune:
Iaca ca Meglena nu doarme-n papuci
Sunt convinsa ca si mesajele noastre de pe blogul ei, cat si scrisorile lansate "in eter" au macar o mica contributie la studiul Comisiei europene publicat ieri. Parca isi face aparitia iar speranta, nu?
cristina d.