Redoutistele fidele LR France (174)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am citit articolul ala pe diagonala, nu am avut rabdare sa citesc toate ineptiile de acolo. O fi fost comandat de concurenta.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buzzz spune:

Buna fetelor,

a facut careva comanda pe mytoys.de? Eu nu reusesc sa fac plata.
Primesc mesaj: Bei der Abwicklung der Bezahlung ist ein unbekannter Fehler aufgetreten (Eroare necunoscuta in solutionarea de plata.)

Din ce am vazut, la livrari trimit in Romania deci nu inteleg care e problema. Voi ati comandat vreodata la ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui buzzz

Buna fetelor,

a facut careva comanda pe mytoys.de? Eu nu reusesc sa fac plata.
Primesc mesaj: Bei der Abwicklung der Bezahlung ist ein unbekannter Fehler aufgetreten (Eroare necunoscuta in solutionarea de plata.)

Din ce am vazut, la livrari trimit in Romania deci nu inteleg care e problema. Voi ati comandat vreodata la ei?

Trebuie platit prin transfer bancar! Nu accepta plata cu cardul!
Eu am renuntat la comanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buzzz spune:

Of. ce rau imi pare. Imi facusem o lista super pentru Craciun. Au jucarii foarte misto. Plus ca sunt mai ieftine ca la noi.
Le-am trimis un email poate imi raspund. Mi-e frica sa platesc prin transfer bancar ca nu stiu cum sa finaliez comanda...Of of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Daca va poate ajuta cu ceva , mytoys au site si pe fr si puteti palti cu cardul;
inconvenientul e, din putinul citit de mine, ca nu livreaza in relais ci doar la adresa, in FR
dar macar puteti compara preturile cu .de

http://www.mytoys.fr/

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

buna,
Intru destul de rar din lipsa de timp.
Eu am facut comanda pe mytoys.de cu card,le am primit acasa.Am avut card visa de la Ing.nu am avut nici o problema,le am primit in 5 zile parca,direct la usa.eu am fost f multumita de ei si probabil voi mai face comanda la ei de anul nou pt jucarii.transportul a fost 16 euro,pe factura luat odata cu comanda, de pe card.in schimb vv de redoute si kiabi sunt putin mai scumpi,nu stiu cum va fi la reduceri.jucariile sunt mai ieftine decat la noi,eu am luat lego care erau si la noi,diferente destul de mari la pret,mi am scos transportul de la 2 cutii de lego(eu am luat 4),bine ca am ales lego de la reduceriDaca mai vreti detalii cu placere
Eu as mai face ceva comenzi dar din lipsa de bani....totusi la reduceri nu o voi lasa pe Cristina linistita(mutumesc din nou pt colete,Cristina)
O seara buna si cumparaturi placute.....
PS
Aveti idee parfumuri mai ieftine dar de calitate de unde as putea lua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alipiticot
Aveti idee parfumuri mai ieftine dar de calitate de unde as putea lua?

Paula si iubirile ei! Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)si Cosmin Mihai(d.n.1.10.2006)

poze noi

www.strawberrynet.com Eu is clienta "fidea" Plata s-o faci, de preferat, prin paypal. Daca platesti cu cardul, la prima comanda trebuie sa le trimiti un extras al cardului ca sa dovedesti ca e al tau. Eu am tot platit cu cardul, insa de anul asta m-am gandit ca e mai simplu prin PP. Parfumurile vin din Suedia (Malmo), la op de care apartii. Celelalte cosmetice vin din Hong Kong la op cu vama (ala de pe Banu, mai sus de colegiul national).

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Paula ma bucur ca ai reusit cu mytoys...Si eu tot cu card ing am vrut sa achit, dar nu stiu ce nu le-a convenit...Acum merge sotul in Germania si daca iau de la ei ceva trimit la el la birou.

Am facut comanda pe lr.ro ...de la lichidari...cica vine in 7 zile si primesc si cadou geanta cu esarfa.

Va tin la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

ma trezesc si eu dupa luni de zile (pentru ca tot mai primesc oferte de mail) sa fac comanda pe laredoute.fr si vad ca Romania nu mai e in lista tarilor in care se livreaza???

Asa e??? atunci de ce ne mai trimit oferte???
site-ul romandesc laredoute are preturi exorbitante, parerea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Miha scuze ca-ti raspund cu intarziere. am luat costum de spiridus de la d-na din Dacia. Avea o groaza de costume cu tematica:iarna. acum nu stiu daca are si pt. halloween, le confectioneaza ea, nu sunt cumparate.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput