Redoutistele fidele LR France (174)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Daniela din noiembrie 2008 nu mai fac livrari in Ro...dar sunt intermediari prin care poti comanda in fr

Gio am luat un costum de spiderman, dar daca mai am nevoie o sa iti cer mai multe detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Miha acum te intreb eu...de unde ai luat costumul? ieri mi-au zis la gradi ca putem sa-i costumam daca avem ceva pe-acasa. asa ca azi musai sa-i caut un costum pe undeva.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Giova

Miha acum te intreb eu...de unde ai luat costumul? ieri mi-au zis la gradi ca putem sa-i costumam daca avem ceva pe-acasa. asa ca azi musai sa-i caut un costum pe undeva.

_

Gio am luat din galerie de la un magazin de jucarii...E din ala jalnic de 25 de ron Si i-am mai luat o masca de Spiderman de pe net...imi vina azi cu Cargus...de la http://fabricademagie.ro/

Fetele scuze ptr off topic!

Mergi la inceput

Mersi mult, merg si eu azi pe acolo si prin Euro...tot jalnic iau si eu...nu merita sa dau o groaza de bani pe el.
gagix ca m-am luat cu altele.

Aveti cumva vreo adresa de mail de la next? vreau sa-i intreb de colet...macar sa ma stiu intr-o parte.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

n-am mai trecut de muuult pe-aici...de cand m-am suparat pe lr.ro
acum vad ca ati gasit o multime de alte site-uri...
mytoys livreaza in ro? ca asa am inteles de la voi. nu stiu decat o boaba de germana (ce am prins de la fiica-mea, va dati seama), dar la nevoie invata omu'...
stiu ca era mai demult un microfon pe lr, unele dintre voi l-ati luat...era ceva de genulwww.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.10.01/1601788" target="_blank">asta...aveti idee, se poate canta/ si auzi la el ca la un microfon adevarat? ca nu pricep nimic; fiica-mea s-a apucat de cantat si ii tot improvizez microfoane, ca nu vrea fara...ar fi un cadou bun de la moshu'
ati vazut microfoane pe altundeva?

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova
Aveti cumva vreo adresa de mail de la next? vreau sa-i intreb de colet...macar sa ma stiu intr-o parte.

_

internet_correspondence@nextdirectory.eu

cristina d.

Mergi la inceput

Miki mersi fain.
Banii inca sunt tot blocati, azi cred ca dau o fuga la posta si daca nu le scriu un mail.
Miha am luat si eu din Euro un costum jalnic la 20 lei. avea si masca la fel...sintetic nu gluma, dar i-am dat peste trening.
La ora 17 asta era singurul pe care l-am mai gasit. cica au avut specifice halloween-ului, dar daca m-am trezit tarziu.

o zi frumoasa sa aveti fetele.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia28 spune:

fetelor, in afara de mytoys.de, mai stiti vreun site cu jucarii care livreaza si in ro?

Mergi la inceput

Gio lasa ca si al nostru e oribil si colac peste pupaza mai avea un coleg la fel...Cri nu a vrut sa-si puna masca si cand i-a vazut pe toti mascati azi a inceput sa planga ca nu-i place la gradi
Sper ca l-au convins pana la urma sa se imbrace si el...iti dai seama daca dadeam vreo 100 de ron pe costum de dovleac...norocul meu ca nu l-au avut pe stoc!

Eu am zis ca ma cumintesc pana in ian-febr cand incep soldurile pe lr...altfel nu o sa mai am fonduri!

Mergi la inceput

bia habar n-am, poate te ajuta fetele. Nu prea sunt site-uri care sa aduca in Ro jucarii.
Miha cica e in Euro 2 firma care inchiriaza costume. Mi-a zis o vanzatoare aseara in Euro. cica ar fi astia de la dreamsparty. acum nu stiu mai multe, dar ma voi interesa.
Marco a stat cu masca pe fata, mi-a zis ca el a fost singurul spiderman din gradinita. In costum l-a dus tat-su' dimineata si cu taxi pe deasupra. sa ne zici daca a imbracat Cri costumul.

_

Mergi la inceput