Rugaciune colectiva pentru a avea copii (48)
Raspunsuri - Pagina 5
tinuta78 spune:
Nu ma pricep prea bine, dar ar fi mai usor daca s-ar face un contract cu o firma de telefonie pentru a o ajuta pe Alina. Cred ca prin sms s-ar aduna cate putini, dar siguri banutii ce-i sunt necesari. Prin comoditatea oamenilor este destul de greu sa mergi la o banca si sa depui o mica suma intr-un cont,,,, cu multe cifre. Stiu ca pentru o cauza asa nobila nu este greu.., dar daca se poate face un teledon ar fi mult mai usor pentru toata lumea, iar gramada se face putin cate putin.
Dumnezeu s-o aiba in paza Lui si sa faca o minune pentru ea.
cami_antonia spune:
in seara asta sau maine sigur voi vb la vodafone sau la celelalte companii
poate facem rost
si de un astfel
de numar
vorbim
doamne ajuta!
Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymum alina, nu m-am exprimat eu bine. ma refer la faptul ca am indepartat pe toata lumea de mine... pentru mine, la un moment dat nu mai exista decat sotul meu, calculatorul, forumul acesta si supararea mea. zi de zi, doar asta faceam... vorbeam despre copii... cu ce m-a ajutat pe mine asta? cu fa ptul ca am devenit dura cu oricine ma intreba de ce nu avem un copil inca? cu faptul ca nu mai am nici o prietena? cu faptul ca orice lucru care ma lua de langa calculator si forum, ma infuria si jigneam? asta nu e bine... la asta ma refeream... e foarte greu sa fii trecuta de a iti fi murit pruncul... oriunde mergi sa fii intrebata de ce nu ai copii la anii tai... sa dai explicatii cum, de ce, cine, cand... etc etc etc apoi, am scris candva, ca de fapt sunt o ingrata, si in loc sa multumesc pentru tot ce am bun in viata mea... eu ma plangeam pentru ce nu am... si am facut ceva in privinta asta... primul pas a fost sa petrec mai putin timp cu calculatorul si cu forumul. si altele pe langa... si chiar mi-e mai bine asa... daca nu imi mai petrec tot timpul aici pe DC, citind despre mamici, burtici si copii, asta nu inseamna ca nu imi doresc la fel de tare un copil. tu ce mai faci? ai fost la eco? ceva poze noi? ![]() Blog |
Ma rog
ca Dumnezeu sa va daruiasca in curand un prunc (sau mai multi)!Eu sunt bine..de azi as putea spune ca am intrat in trim II
, il simt pe bebe (la interval de cateva zile)
, si cel mai important, nu mai am greturi (varsaturi nu m aveam de 3 sapt).Da, am mai fost la eco (la 11 sapt), aici e poza de la eco, si voi m merge pe 9 Noiembrie pt TT, si poate voi afla si se ascund in burtica (baiat sau fata).
Poze noi cu Ioana, le gasesti aici. Valabil si pt celelalte fete, sunt facute de curand, la aproape 1 an si 9 luni (impliniti ieri). Si, cam atat..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
13+ - JUSTIN/JUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
cami antonia am trimis si eu mesaj la toti din lista mea de mess.
Bunul Dumnezeu sa o ajute pe Alina!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
13+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
mvb spune:
Cami antonia incearca sa iei legatura cu televiziunile PROTV SI ANTENELE......incearca sa vorbesti cu cei de la televiziune la telefon si sa faceti un reportaj de mediatizare a cazului.....asa ajunge mesajul in ffff case....incearca sa iei legatura cu cei de la statia locala PROTV Constanta..incearca si pe blogurile personale ale vedetelor......pe blogul lui MIRCEA BADEA a fost o campanie nu de mult cu mult succes, s-au starns bani pt un baietel bolnav.....sunt convinsa ca se vor strange toti banii, numai ca trebuie facuta o campanie media.......
pt Alina si toata familia voastra!
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
cami_antonia spune:
mvb mercic de sfaturi
mai astept si de la alte fete
doamne ajuta!
Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
georgia_c spune:
buna micutele si salutari cipicah
trec si io in fuga caci am mult de treaba la munca , si nu prea reusesc sa iei la liman
ma bucur sa vad ca fetita aneimarie este mai bine , sa dea DD sa auzim numai de bine
cami , vroiam sa -ti amintesc sa o ungeti pe alina cu mir ...in fiecare zi ..daca vrei iti trimit io ulei de la candela sf nectarie
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments
mvb spune:
Doamne ajuta sa avem parte de o zi cu vesti bune!
o zi buna va doresc la fiecare
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!
magdita spune:
Buna scumpele mele,
Livsy
, multumim pentru noul capitol. Sa il umplem cu vesti bune.
Unombun
, felicitari mamico. Bebe sanatos si mancacios ! Pupicuti lui Ingeras
din partea mea.
Cami
, sper din tot sufletul sa se stranga intreaga suma si sa fie salvata Alina
.
Madutz
, ce frumos ca ai ajuns la Sf.Parascheva. Multumim pentru rugaciuni
.
Anaomaria
, sanatate maxima printesei tale
.
Mvb
, Happymum

Pup toate fetele si sa ne auzim cu cele mai bune vesti
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE DOMNUL!
dragutelor si cipicah....sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/octombrie/octombrie13.htm
va rog sa ma iertati ca nu mai sunt asa de activa, dar am f. mult de lucru la serv......