Rugaciune colectiva pentru a avea copii (48)
Raspunsuri - Pagina 4
caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE DOMNUL!
dragutelor si cipicah.....sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/octombrie/octombrie12.htm
va rog sa ma iertati ca apar mai rar, dar am o perioada mai grea....
ioanact - multumesc din suflet ca ai postat sinaxarul....Bunul Dumnezeu sa te rasplateasca!
happymum spune:
buna ziua fetelor. va doresc o saptamana frumoasa.
noi am intrat in ultimele focuri... ultima suta de metri... saptamana nuntii - fratelui...
si pentru ca zilele acestea o sarbatorim pe cuvioasa sfanta parascheva, cu voia voastra, va pun un link aici:
Cand e imbracata Sfanta Parascheva?
Blog
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact Imi pare rau ca discutiile despre copii te face sa 'suferi', |
discutii despre copii nu ma fac sa sufar deloc.
la altceva ma refeream.

Blog
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymum doar ca am asa... un pitic eu la cap... dar merge, sa stii.... am vazut ca daca stau mai departisor, asa, nitel, de discutiile numai si numai despre bebe, mi-e mai bine... ca prea am ajuns sa am idei fixe... Blog |
Eu asta am inteles..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
13+ - JUSTIN/JUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
happymum spune:
am vb cu ana... printesica ei este mult mai bine, zice ca i-au trecut bubitele... si ca o lasa acasaaaaaaaaaaa...... isi asteapta sotul sa vina sa le ia de acolo.... o sa mearga la spital pentru tratament, dar macar o sa fie acasa unde ii mai bine.
am auzit-o pe mariuca cum "comenta"... 

Doamne ce frumos!
Blog
happymum spune:
alina, nu m-am exprimat eu bine.
ma refer la faptul ca am indepartat pe toata lumea de mine... pentru mine, la un moment dat nu mai exista decat sotul meu, calculatorul, forumul acesta si supararea mea. zi de zi, doar asta faceam... vorbeam despre copii...
cu ce m-a ajutat pe mine asta? cu faptul ca am devenit dura cu oricine ma intreba de ce nu avem un copil inca? cu faptul ca nu mai am nici o prietena? cu faptul ca orice lucru care ma lua de langa calculator si forum, ma infuria si jigneam? asta nu e bine... la asta ma refeream...
e foarte greu sa fii trecuta de 30 de ani chiar binisor... sa nu fi ramas gravida niciodata... sau sa iti fi murit pruncul... oriunde mergi sa fii intrebata de ce nu ai copii la anii tai... sa dai explicatii cum, de ce, cine, cand... etc etc etc
apoi, am scris candva, ca de fapt sunt o ingrata, si in loc sa multumesc pentru tot ce am bun in viata mea... eu ma plangeam pentru ce nu am... si am facut ceva in privinta asta...
primul pas a fost sa petrec mai putin timp cu calculatorul si cu forumul. si altele pe langa... si chiar mi-e mai bine asa...
daca nu imi mai petrec tot timpul aici pe DC, citind despre mamici, burtici si copii, asta nu inseamna ca nu imi doresc la fel de tare un copil.
tu ce mai faci? ai fost la eco? ceva poze noi?
Blog
cami_antonia spune:
fetelor un ultim strigat dupa ajutor
am reusit sa vb cu un profesor de la hanovra pentru alina
ne trebuiesc multe mii de euro
dar e ultima ei sansa
deja i-au schimbat medicatia
nu stiu mai multe
voi vb cu fratelo si va voi tine la urent
traim intr-o tara unde operatiile sunt naspa si se fac degeaba
in hanovra nici nu-0ti mai taie tot parul diun cap pt operatie ... cat despre profesionalism ce saa mai vb
va rog da-ti mesajul tuturor din messul vostru
ajutati-ne cat puteti fiecare
e o chestie de viteza
in 2 saptamani sunt asteptati acolo
si daca nu facem rost de bni se duce o super sansa
cine mai stie cum se pot face campanii sau cine cunoaste pe la tv sau radio nnational pe cineva va rog sa imi scrieti pe pm
Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!
doamne ajuta!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
jasmine30 spune:
Cami, scrie acest mesaj la toate subiectele de pe forum. Am dat si eu mail tuturor cunoscutilor.
Fetelor hai sa ne implicam sa ii ajutam pe acesti tineri !
Pup!
mada23 spune:
Cami..
sunt cu tot sufletul alaturi de voi, Bunul Dumnezeu sa va fie alaturi.
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu ieri am reusit sa ajung la Sfanta Maicuta Paraschieva,un loc minunat, pluteste in aer sfintzenia Sa, m-am gandit si rugat pentru voi toate , sa va ocroteasca pe fiecare.
Doamne ajuta tuturor!
Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA