........ si totusi nu se intampla
Raspunsuri - Pagina 3
Simona_ spune:
Fetelor, am fost ieri la medic, mi-a spus ca analizele sunt bune. Problema la mine este lipsa ovulatiei, de ex. azi in ziua 14 temp. mea a fost de 36.4 deci ingrozitor de mica.
Mi-a dat sa iau Duphaston 14 buc 2/zi din ziua a 16-a si dinnou closty diu ziua a 5-a cate 1/zi.
Am sa iau acest tratament si in plus, am sa incep si o cura de 30 sedinte de acupunctura.
Acum trebuie sa plec, dar am sa revin mai tarziu.
Simona_
Tia spune:
Buna Simona,
nu faci monitorizare ecografica in timpul stimularii cu clostilbegyt? asa vezi cum evolueaza foliculii si cand are loc ovulatia.
Simona_ spune:
Draga Tia, voi face monitorizarile cand voi incepe tratamentul cu closty, deocamdata incepand de duminica (ziua 16)am sa iau Duphaston-ul timp de 7 zile, dupa care voi astepta sa-mi vina menstruatia si din ziua a 5-a voi lua closty timp de 3 luni, dar medicul mi-a spus ca spera sa nu fie nevoie sa fac tot tratamentul si deci sa vina[ copil].
Mi-a spus ca am un pic de noroc pentru ca nu am probleme hormonale.
crinuta spune:
Cine ti-a spus ca in ziua a 14-a temperatura trebuie sa fie ridicata? Poate ca ai ovulatie tarzie, si iti creste prin ziua 18-a .
Crinuta
Simona_ spune:
Crinuta, nu mi-a spus nimeni ca in ziua 14 e obligatoriu sa fie temp. ridicata, dar in ziua 12, 13 am simtit mici dureri in zona ovarelor iar temp in acele zile a fost de 36.3. Deci.... daca voi intelegeti ceva spuneti-mi si mie pentru ca eu nu mai stiu ce sa cred.
Mi-am dat un ultimatum, daca dupa acupunctura si cele 3 luni in care urmeaza sa iau closty, renunt la tot si ma refer la tratamente de orice fel, masurarea temp, vizite la medic, analize etc si voi astepta ca minunea sa se intample pur si simplu.
Dar pana atunci nu scapati de mine pupici si pe curand.
Simona_ spune:
Buna fetelor.
Vreau sa va spun ca am inceput tratamentul cu Duphaston dar si sedintele de acupunctura.
Acum am o intrebare pt. voi cele care ati mai luat Duphaston si anume, ati avut vreo reactie in timpul tratamentului? pentru ca pe mine, desi sunt in ziua 4 de tratament, ma mananca sanii ingrozitor si am si mici dureri. Sa fie oare din cauza tratamentului?
Temp. desi sunt in ziua 19 este foarte mica si asa a si fost si pana acum 36.3 - 36.6.
Luni in urma sedintei de acupunctura am avut dureri mari in zona ambelor ovare, marti doar in zona ovarului stang si "albus de ou". Nu mai inteleg nimic... am ovulat? avand in vedere durerile si albusul sau nu , tinand cont de temperaturi?
Va rog luminati-ma, ca desi e miezul zilei traiesc intr-un intuneric ce pare a fi fara sfarsit.
Pupici voua viitoare Simona_
BLUE ANGEL spune:
Dar daca ciclul meu este de 35 de zile , cand trebuie sa fac analiza Progesteronului ..sau cand trebuie sa incep sa iau Utrogestanul ?
Fetelor , sincer, voi sunteti mai pricepute decat toti medicii pe care i-am intalnit la un loc , zau !
blue
Simona_ spune:
Asa am sa fac mel si sper sa vin cu vesti bune, sper sa nu mai trebuiasca sa fac tratamentul cu closty, ar fi super.
Pupici Simona