........ si totusi nu se intampla

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PrInTeSs2_ spune:

Buna fetelor cochetelor! As avea si eu o intrebare poate voi sunteti mai pricepute in domeniu si incercati de mai mult timp sa fiti mamici cu . Eu una sunt la inceput.
Cand are loc ovulatie voi simtiti ceva ciudat? ma refer in ovare, caci mie asa mi se pare in ziua a 14 15 depine e ceva mai diferit ca de obicei.
Cam atat pt acum si va doresc la toate bafta si treceti la munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Este greu de precizat momentul ovulatiei, insa ce este foarte clar este cand se apropie. Daca iti cunosti bine corpul vei observa niste schimbari, mucus, senzatie de balonare, sani intariti, insa , nu la orice femeie e la fel.
Tu ce simti mai exact?

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PrInTeSs2_ spune:

Draga Crinuta,
Precum ai spus fiecare isi cunoaste corpul...si atat in perioada menstruatiei cat si a ovulatiei(cred ca e a ovulatiei) se intampla ceva in organism. Deci ma simt balonata si crampe( asta fiind perioada ovulatiei) cu sanii nu am treaba, si normal mucusul, plus temperatura corpului deci eu in perioada aia simt ca iau foc. Cam asta sunt eu voi fetelor cum santeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

buna fetelor, acum ca ati ajuns la discutia despre ovulatie, cu schimbarile in organism, sa va zic si eu cum este la mine.

rushii sunt ceas, 28-29 de zile... in zilele 13-15 se produce ovulatia..si mucus la greu si dureri de burta ca la ciclu, balonari si sani tari...creca sunt io anormala de simt toate astea..ca deja imi faceam probleme la un moment dat..dar am inteles ca este totul OK..fiecare organism reactioneaza total diferit la ovulatie
astept omu sa se hotarasca ca vrea bb si apoi purcedem la cu scopul final sa fie
este primul mesaj postat aici, va urmaresc cu interes si ma bucur de fiecare veste buna si ma intristez alaturi de voi..

sunteti niste curajoase si sa va dea Domnul putere si rabdare si sa vina cat mai repede la fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_ spune:

Buna fetelor, am revenit cu noutati. Temp. a crescut este a 6-a zi cu temp de 36.9, ieri dupa acupunctura dureri in zona ovarului drept.. o fi incepand sa functioneze, dureri usoare la nivelul sanilor si greturi, ieri si alaltaieri de exemplu nu am putut nici sa ma uit la iahnia de fasole cu ciolan afumat desi e mancarea mea preferata. Am mancat toata ziua salata de varza acrita cu lamaie.
Dureri in zona ovarelor am avut, de prestat am prestat, apoi a crescut temp, am terminat tratamentul cu duphaston. Sa dea Domnul sa fie cu ochisori pentru ca am o senzatie foarte ciudata. Cauze care sa o determine sunt o gramada... ma refer la tratament, acupunctura desi as prefera sa fie de la altceva.
Pana sa pot sa va dau alte vesti va pup dulce Simona_

Mergi la inceput