Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Dani, nu-i da ceai, lasa-l cu apa, e mai buna mai sanatoasa. In plus, ceaiul e dulce si poate sa faca carii de biberon, care-s foarte nasoale. Ce bine ca-ti bea lapte...si eu am incercat(luasem o cutie mare de APtamil de 800 gr...ii faceam in fiecare zi citeva masuri, si le aruncam. Am aruncat-o toata in final. Asta e, asa e fiu-miu, poate se va invata mai tirziu..
Alysh, delegatie placuta!
Ylari, pupici multi multi...de ce esti trista?
Magne, ofof, sanatate multa si concediu placut!
Siiis, un pup

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

buna dimineatza
si-o sa taie greatza
si sa va cada mustatza

In primul rand, Lavinia, sanatate multa, sa speram ca astea au fost ultimile probleme de sanatate ale voastre! putere si linishte in urmatoarele 3 sapt de concediu. Da-mi un tel. ca ti-am pierdut nr-ul- si zilele trecute ash fi vrut sa te sun...

In al 2lea rand, Alysh, sunt disperata cu tantrum-urile sau cum se numesc crizele de nervi cu datul cu fundul jos (deja nu mai da cu Capul - cred ca a invatzat ca o doare...). Acum dureaza din ce in ce mai putin la noi -10 sec. - dar cu fiecare lasat cu socrii - care la primul AAAAA o iau in brate, se revine la crize de 1-2 min. Si cred ca nu e bine pt psihicul copilului si mai ales a relatiei pui-mama (eu sunt mai ferma, cred ca cea mai ferma dintre toti), fiind consiliata si de psihoterapeuta, si de psiholoaga de la gradinitza etc. Dar nu vreau sa devin lupul cel rau - doar pt ca imi doresc sa ofer o constanta copilului. O sa imi scriu pe usha la frigider: EU sunt mama, de mine depind urmatorii ani in viatza. Tu cum explici mamei tale ca atitudinea ta e mai buna? pt ca pe mine ma ia plansul - bine, cred ca sunt labila psihic, e o perioada tare proasta pt mine, dar si traumatizata de faptul ca in copilarie mama m-a lasat la bunici si aparea rar si numai cu pretentii de la mine si batai...

mai voiam sa zic ceva./ Nu stiu ce.

Mara, dupa un weekend prelungit acasa (vineri, sambata, duminica), azi a plans inca de pe strada gradinitzei.... ce ne place: a prins un gest frumos: sta la masa pe scaun de oameni mari, si bate cu miinile in masa sa primeasca mancarea . E o dulcica!
Si am mai tuns un pic bretonelul - e ca Amelie!
Am lasat copilul cu muci azi. Nu multi, a fo mai rau sambata, dar pt ca ieri am sters-o de 2-3 ori... mi-e ca la gradinitza o sa aiba mai multi, ca si plange, si ea de la plrans repede face muci...

Va pupez, ma apuc de treburi - ordine in debarale. Tati e i delegatie, incerc sa nu ma fortez prea mult, si asha m-a certat vineri dr-ul cand i-am zis ca am luat fata in brate...

Edit: pupici la toate gravidutzele. Hai, ca scapati de greturi.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Sis si mai raspunde la tel ala!
Cleo ms de cafea, am nevoie ca ma iau si eu cu debaralele acum, scot hainele de iarna, le bag pe cele de vara, uuuuf, ce m-am saturat de operatiunea asta sezoniera, vreau un dressing!
Nu te speti prea mult asteapta sa te refaci
Desiree eee, ce dulce e Victoria cu saboteii aia de 2 ori cat ea! si cum intelege ea tot fetitza desteapta si frumoasa.
Magnetism imi pare rau de problemele pe care le-ai avut, bine ca au trecut! Concediu linistit si relaxant!
Ylari tu de ce esti trista, scumpa??? Doar nu de bb! Bb o sa vina sunt sigura, nu-ti pierde rabdarea asa repede!
Alyshuca si eu voiam sa merg cu B la Craiova, a avut un congres acolo, dar nu am mai mers. Mi-e mai greu cu bb prin alte parti decat acasa...

Ma duc la hainele mele. Vreau sa fac un shopping ca mi-am luat geanta care nu merge la cizme si acum tre sa-mi iau pantofi pentru geanta asta, geanta pentru cizme si vreo 2 pulovere frumoase gen rochie si o jachetica din lanita, nu mi-ar dislace, vazusem la Stefanel, dar 1500 RON??? Mai bine mi-o fac singura.
Mda...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Intrebare: vreau sa il trec si eu pe Tiberiu pe lapte de alimentara! Voi ce lapte dati la copii???? Ma intreb cat de gras sa fie??? Am vazut ca Adriana a scris de Milli.
Noi week-endul asta am fost la Dascalu ca mai nou plecam de vineri seara si ne intoarcem duminica seara. Tiberiu e ff fericit acolo ca poate sa stea afara mai mult si plus ca are ffff mult loc de joaca in casa, pt ca livingul este dotat numai cu jucariile lui si asa va ramane si dupa ce ne mutam ca bani de mobilat nu mai avem. Am mobilat 2 dormitoare si bucataria, strict cat sa ne putem muta. Acum trebuie sa alerg dupa hainutze de botez pt ca se apropie evenimentul si eu nu am luat nimic. innebunesc cat am de cautat cai ai mei fini ar vrea ceva special de botez, insa in acelasi timp sa nu fie frac, cu papion sau dantela eventual cu blanitza si nimic bleo. Ma cam stresat afirmatia asta dar........!!!!

Alysh felicitari! Ce veste frumoasa!!!! Sarcina usoara si sa dea Dumnezeu sa fie fetita asa cum va doriti!

Cleo asa mi-a racit si Tiberiu acum 2 sapt. S-a trezit dimineata cu nasucul plin, i-am curatat nasul si ii dadeam de 2 ori pe zi cu picaturi de nas Olynth si noaptea in somn cand se i se infunda nasucul.L-am bagat pe vitamina C, 3 zile de osciloccocinum si portocale si in doua zile i-a trecut! Aaaa si pe piept seara la culcare ii dadeam cu pulmex si cu Nose Ease pt bebelusi in jurul narilor, asta si in somn cand il auzeam ca respira mai greu!

Desiree am admirat pozele cu printesa mica. E o dulce, dar asta o stii deja!!!! Mi-au placut filmuletele. E asa haioasa cu papucii tai!!!!! Tiberiu cum prinde un servetel incepe sa stearga praful prin casa apoi se mai sterge a guritza cu el, mor de dragul lui! Cand ajung acasa poate reusesc sa pun si eu un filmulet.

Msbb o sa intreb din nou!!!!

Gabitzam sanatate multa! Ce antibiotica v-a dat?

Lilly si Tiberiu urla rau de tot cand trebuie sa ii suflu nasul si la faza asta numai fortzat am reusit, din pacate. Noi folosim batistuta bebelusui!

Simonacip multa sanatate!

Danicris multi pupici si sa treaca greturile cat mai repede!

Magnetism imi pare rau sa te aud cu asemenea vesti! Drum bun la taticul tau si aveti grija de voi!

Reallaura bafta la cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Hello :)

Raportam si noi copil mucios bine, dar fara febra, deci dus la cresa. Am stat doua zile in casa, m-am racit si eu de la pitic, deocamdata lejer. Insa bebe s-a comportat exemplar, nu ma asteptam sa fie asa de cumintel, s-a jucat, s-a uitat la Baby Einstein, e terminat dupa desenele astea (sarumana Gabitza - mi se par superbe filmuletzele), ne-am iubit etc. Serile sunt insa mai dificile, nu mai reusesc sa il adorm, ma dispera, aseara am incercat sa il las in patutzul lui pentru ca pe mine ma ddea jos din pat, ma impingea, ma ciupea, etc - deci i-am zis: nu mai ai nevoie de mine, ok, hai la tine in patutz sa stai si sa te joci cu animalutzele acolo . In secunda doi a inceput sa urle si in secunda trei a vomat tot Asta dupa ce mancase oricum putin ziua, iar mi-a slabit... In fine, asta este, o sa isi revina, sper... E o perioada mai grea cu somnul, ii ies multi dintishori , e agitat.

Azi dimineata am tot ezitat, daca sa il duc sau nu la cresa. Pana la urma, avand in vedere ca imi cam facea crize acasa serile, ca a stat inchis doua zile, ca nu face febra etc ... l-am dus - tanti chiar s-a mirat cand i-am zis ca e agitat si racit: cica se joaca foarte frumos si totul e fain, il auzeam pe acolo vorbind

Eu am fost sambata la shopping fara baietzi - parca eram scapata de la puscarie, am cumparat tot ce mi-a picat in mana Iar joi imi iau liber, este targul de carti ieftine la Bruxelles si ma duc acolo motz Am zis ca iau carutzul lui bebe sa car cartile De-abia asteeept !!! Tone de carti o sa imi iau - nici nu le mai pun in biblioteca, le bag in cutii si le punem direct in casa noua De citit hmmm... cand om avea timp.

Cleo - te inteleg cu tantrumuri sau Crize&Co - eu una am regresat - mi-am dat seama ca sunt forte permisiva Nu il mai las sa se desfasoare, il iau repede in brate, destul de rar il las crizat pe jos ... Bobo chiar mi-a reprosat... Inainte eram mai ferma, mai nou am devenit vai de mine. De exemplu bebe urla ca vrea la mama - mama (=IO) are treaba si ea, sa se dea cu crema pe fatza, sa se spele, sa isi puna sosete. Bebe la ta-su in brate urla dupa mama. Eh, ce credeti ca face mama, aka io ? Se duce la bebe si il ia de la ta-su si ii vorbeste etc etc ... drept si prin urmare imi ia doua ore dimineata pana plec din casa, ma machiez cu cupil pe genunchi (am renuntat la rimel ), ma spal pe dinti cu cupil pe chiuveta, sosetele mi le pune fiu-miu, geanta bebelului o pregateste tati dupa intructiuni urlate de mami under attack de bebe. E greu si cu imbracatul de plecat - e greu sa ma incalt cu copil urlator in brate - tati sta langa mine, nu stie cum sa ma ajute, caci Robert vrea doar la mine ... in fine.

Adriana - am vazut o tanti pe strada cu copil in Baby Ergo Carrier - e super fain mai !!! M-am dus la ea si am intrebat-o varsta cpilului: 1 an jumate - ha ! Tipa imi zicea cat de comod este, avea si carutz, impingea la el de zor, bebe ii dormea in brate, linistit, imi povestea ca uneori gateste cu el in spate, ca nu ii simte efectiv greutatea Hmmm... super interesant zau. Avea si buzunare in fatza, o chestie de pus pe cap la bebe (ploua cand i-am vazut eu). hmmm hmmm hmmm

Of, gata plec la munci, va pupic. Pupici special gravidutzelor si bebeilor din burtici Ah si pupici speciali bolaviorilor Of bine, pupici speciali tutulor

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

M-am tot gandit in weekend si vreau sa fac o oferta fetelor cu burtici: Daca nu aveti nasici pentru bebei va botez eu copilasii cu mare placere.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Voiam sa mai raspund dupa cum imi amintesc:

Lapte de vaca:inca nu servim , mai asteptam putin desi doctorita mi-a zis ca nu e nici o problema. Aveti grija sa treceti treptat intai pe 1,5 grasime si apoi pe 3,5. Fata cea mare imi facea urticarie de la laptele gras de la tara. Ii faceau bunicile lapte cu orez si nu-l diluau si se facea super gras. Eu ii mai pun lapte de vaca in piureuri. Doar atat deocamdata.
Ii dau in schimb branzica facuta de mine din lapte nepasteurizat de la dozatorul de lapte. Iese o branzica super, facuta ca la tara. Mi-am luat toate ustensilele necesare: oale lut, tifon;

Noi suntem mucosi cu intermitente de vreo 2 saptamani. Si cea cea mica si cea mare care ne improspateaza colectia de virusi. Dar nu avem febra. Am observat ca sunt nopti cand transpira si atunci se trezeste mucoasa daca nu sunt pe faza sa o schimb. A fost si doctora pe la noi sa ne faca vaccinul dar nu l-am facut. Mai asteptam. Doctora ne-a zis sa-i dam prospan cica ar fi mai compatibil cu virusii astia de anul asta.

Magnetism: iti urez sanatate multa!!

Simonachip: Poate David are la gradi pe cineva care il bate, il jigneste, il deranjeaza cumva. Poate educatoarea e partinitoare sau rea. Cred ca nu trebuie cautata cauza neaparat acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Salutare,

M-am tot gandit in weekend si vreau sa fac o oferta fetelor cu burtici: Daca nu aveti nasici pentru bebei va botez eu copilasii cu mare placere.

Ce super!
Si eu vreau finuti ca nu am...are mama unul pe care il cheama si Mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrada, unde ai gasit Nose Ease?
Pentru Andrei ne-a dat Lekoklar, care are ca substanta activa claritromicina. Am inteles ca e aceeasi formula ca la Klacid.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Ziua buna!

Magnetism multa sanatate! Fizic si psihic. Drum bun catre

Andrada eu ii dau inca NAN Junior 1 Iasminei si voi continua si cu 2 cand va fi cazul. Consider ca e imbogatit cu ce le trebuie bebeilor si noi cum suntem in recuperari de greutate/inaltime nu ne jucam cu din astea! In ceea ce priveste laptele de vaca eu stiu ca trebuie integral, nu degresat. Aaa...Andrada, Olynth e pt copii? Noi am intrebat la farma si ne-au zis ca nu! Ce sa inteleg?!

Nu mai stiu cui vroiam sa scriu. Am inceput mesajul de vreo 3 ore...

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput