Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am venit de la mama. am rasfoit asa ultimele pagini, vreau in primul rand sa o felicit pe Alyshuca!!!!! draga mea mi-am dorit sa fim iar la aceeasi odisee, uite ca a dat DOmnul Ah ce bucuroasa sunt si ma mut cu tine la odisee!!

Cleo fetele, Cleo arata de 16 ani, pic de burta si niste picioare slabanoage si niste sani zdraveni
si eu mai am de asteptat inca vreun an jumate sa mai arat bine...
asta e scopul e nobil. Oricum, mi-a placut sa o vad, ne-am simtit bine prin magazine toate 3! Sanatate Marei
Sanatae si celorlalti muciosi, bb de Gabitzu si Lorich daca am inteles bine!
Inaisma bucur ca Iami e mai bine!
Danicris ma duc la eco de 12 s acum, pe 14 oct. Eu sper sa aflu si sexul, dar sa vdm. Tu cum te mai simti???
Desiree e o frumoasa okioasa ta!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 11 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Multumim de complimente. Vreau sa va pun un video... sa vad daca reusesc.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

No monkeys jumping on the bed aici:

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/RecentlyUpdated?authkey=Gv1sRgCNGyj_iQ3-m68gE#5391139882440911154

_

Mergi la inceput

Si ptr. ca merge Picassa, am pus 3 filmuletze;
aici e Victoria cu papucii lui mami:

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/RecentlyUpdated?authkey=Gv1sRgCNGyj_iQ3-m68gE#5391142764935207058

si aici ne stergem nasul:)

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/RecentlyUpdated?authkey=Gv1sRgCNGyj_iQ3-m68gE#5391144073320327650

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata si la toata lumea.

Cleo, mersi de add. Greturile sunt prezente in continuare, nu la fel de intense insa ma sacaie toata ziua. Sanatate multa Marei, nu cred ca o sa ai probleme, mi se pare un copil cu un sistem imunitar puternic, sa dea Dumnezeu sa fie doar mucii. Eu cand a avut Vladuc muci i-am dat doar oscilo, cate 3/zi, timp de 5 zile. Si batista bebelusului. Asta a fost tratamentul, in vreo 7-8 zile a scapat de muci.

Gabitza, multa sanatate piticilor, sa treaca mucii repede si sa nu fie alte complicatii.

Simonix, multumesc, tu mereu ai cate un gand bun pentru noi.

Simonacip, eu am insistat muuuuuuult ca sa bea laptic. Nu l-am fortat insa i-am dat in fiecare dimineata si seara sticla, chiar daca lua numai o gurita din ea. Incet-incet s-a obisnuit, acum bea cam 170-200 ml. Dar am aruncat la lapteeeeeee ... Vreau sa-i dau ceai noaptea in loc de apa, ma gandesc ca ceaiul acela caldut il mai linisteste si poate doarme mai bine. Nu stiu, sper si eu ca prea se trezeste de 2-3 ori si deja sunt cam epuizata, am dureri crunte de cap mai ales dimineata si seara. Greturile nu au trecut de tot, inca le mai am dar nu la fel de agresive ca la inceput, insa sunt sacaitoare mai ales ca sunt non-stop. Imi pare rau de problemele cu David, sa-ti dea Dumnezeu toata rabdarea necesara sa treci peste ele cu bine.

Laurita, bafta la echo. Eu sunt ok, exceptand greturile si durerile cumplite de cap. Sa va fie de bine shopingu'. Eeeee, lasa ca tu vei arata bine oricum, eu deja am inceput sa iau proportii si fiind miniona imediat se vede. Sa dea Dumnezeu sa avem copii sanatosi ca facem noi ceva si cu silueta.

Esme, imi este dor de postarile tale, mai treci si pe la noi.

Astazi mi-am propus sa ies singura putin prin magazine sa mai casc gura, n-am mai facut de mult asta asa ca abia astept. Nu am nimic de cumparat in mod special insa cu siguranta nu voi veni cu maina goala, intotdeauna se gaseste cate ceva.
Ieri ma laudam ca-i vremea frumoasa la Buzau. Intr-adevar, batea soarele dar, fetelor, cand am iesit din bloc (eu cu maneca scurta), am intepenit, mi-a aruncat sotul o geaca pe geam. A fost frig, cred ca diferenta de 10-12 grade fata de ziua precedenta, oribil. Ne-am dus in parc da' n-am stat prea mult mai ales ca incepuse sa bata si vantul.
Va pup pe toate, papaaaaaaaaaaa ...

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Neata si multam de cafea Dani spor la shopping! Hmm, ce pofta mi-ai facut

Pap niste cereale cu lapte si as vrea sa fac un pic de curatenie apoi sa mergem sa-l luam pe Vlad. Mi-e dor de el de nu mai pot

Simo, saru'mana de urarile frumoase , mi-a placut mai ales ce cu sa fie "sanatoasa".
Despre David te inteleg ca esti ingrijorata, poate fi varsta dar mai degraba cred ca e ceva legat de aparitia lui Matei in viata voastra. Pana acum a fost mic, nu s-a simtit, dar acum incepe si el sa-si arate personalitatea si asta il poate deranja pe David. Pana acum el era in centrul atentiei.......Cat despre bb3, iti doresc inainte de toate sa te insanatosesti repede si sa-l faceti atunci cand considerati voi ca a venit momentul oportun!

LAurita multumesc de urari iubita mea , si eu sunt cea mai fericita ca vom fi iar la aceeasi odisee, inca sunt f emotionata, ma rog la Doamne Doamne sa fie totul ok. Luni vreau sa merg sa-mi repet infectioasele: Toxo, CMV, Lysteria, etc....iar marti vom pleca cu tati in delegatie ca simt nevoia sa schimb putin atmosfera. Asa ca o sa ne vedem abia saptamana cealalta..... cu dor!

Vlady

Mergi la inceput

Azi noapte am avut niste insomnii cumplite. Si nu stiu de ce mi-am amintiti de Ylari. Stie cineva, ceva de ea? Ca n-a mai dat demult semn si ultima data era tristutza!

YLARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Sal fetelor!!!!!!!!
Sper sa va mai aduceti aminte de noi!
Recunosc ca nu am mai intrat de ceva timp, dar am avut niste probleme mari de sanatate, am facut o interv chirurgicala, drept pt care acum sunt in medical, am pierdut si un bebelus mic de cateva sapt, apoi am facut si un chiuretaj pt ca nu puteam risca sa ramana ceva acolo, a debutat brusc o sangerare cumplita, m-au luat colegii pe susu caci am lesinat la munca si m-au dus la urgente, m-a rezolvat, mai bine zis m-a scapat conf Poiana( super om).
Oricum nu cred ca as fi putut sa pastrez bebelusul caci am luat in fiecare zi un cocktail de pastile la toate astea adaugandu-se si stresul de la munca, intre timp veneam acasa doar dupa 9 seara,k am slabit extrem de mult fara sa vreau efectiv.
Am de stat in medical 3 sapt apoi o iau din loc si plec la tata in New Orleans doar eu si bebe.
Felicitari lui Alish!!!!

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Magnetism, multumesc mult.
Imi pare tare, tare rau de ceea ce ti s-a intamplat, iti doresc sanatate si putere, sa te refaci in vacanta! Te pup

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Azi noapte am avut niste insomnii cumplite. Si nu stiu de ce mi-am amintiti de Ylari. Stie cineva, ceva de ea? Ca n-a mai dat demult semn si ultima data era tristutza!

YLARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Vlady

Sunt aici scumpa mea, acum am venit si am sarit pe forum. Felicitari ptr sarcina, Doamne ajuta sa fie totul bine.

Magnetism imi pare rau ca ai trecut prin necazuri, iti doresc sa iti dea Dumnezeu putere sa treaca repede.

Alysh, asa e, eram trista, si inca mai sunt, nu credeam ca o sa fiu asa de afectata, mai rau e ca nu prea mi-a trecut, dar ma bucur de Eva in fiecare clipa si parca e viata mai usoara.

Gabitza sanatate lui Andrei, Cleo, la fel ptr Mara, sa treaca mucisorii repede, Daniscris, merci ca te-ai gandit la mine, mii si mii de pupici tuturor fetelor, m-am gandit in fiecare zi la voi.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput