Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Raspunsuri - Pagina 70

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Buna fetelor,
Si eu sunt insarcinata in 29 de saptamani, cu fetita, azi am implinit 29. Nu am colul deschis sau scurtat dar contractiile astea cu intarirea burtii sunt prezente si la mine. Acum 2 nopti m-au tinut ore in sir, cate 4-5 pe ora, nedureroase, e drept, desi am stat in pat si am luat nos-pa forte. Azi am mers la eco si a verificat si colul si lungimea lui, era OK. Doctorita imi spunea ca aceste contractii, Braxton Hicks sunt normale atata timp cat nu sunt regulate si nedureroase. Si eu m-am speriat , va dati seama, am obtinut sarcina foarte greu si dupa ani de asteptari si am mare grija.
Ma bucur ca v-am gasit aici, mai ales ca unele dintre voi au varsta sarcinii apropiata de a mea si putem sa mai schimbam idei.
Va doresc numai bine si copii sanatosi la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia7 spune:

Bine ai venit, Simonnel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Simonnel, intradevar de pe la sapt 29 aceste contractii pot fi normale. Sarcina usoara si la termen! Se pare ca fetitele predomina:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Iulia stai linistita, totul o sa fie bine. Mai stii ceva de Luys? Cum se simte?
Iar pt toate burticile, sarcina usoara si bebelusi sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bia_Mi

Iulia stai linistita, totul o sa fie bine. Mai stii ceva de Luys? Cum se simte?
Iar pt toate burticile, sarcina usoara si bebelusi sanatosi!

Acum doua zile mi-a scris Luys. E acasa, incearca sa fie bine. Este deja a doua sarcina pierduta si din pacate odata cu ea s-a dus si speranta si in momentul asta nu isi mai doreste nimic. E o perioada grea pentru ea, dar sper sa treaca cu bine.

30s

Mergi la inceput

Ii dorim cu totii numai bin, si cum se zice...timpul le rezolva pe toate

Mergi la inceput

Sper ca toata lumea este bine, nimeni nu mai are nimic de povestit...
Eu mai am cam o luna jumate pana la nastere si am intrat in niste emotii teribile. Nu ma pot gandi decat la momentul acela, la spital, la tot...cred ca am vreo 4 nopti de cand am cosmaruri legate de operatie, ma trezesc pe la 2 noaptea si nu mai pot dormi de loc pt ca incep sa ma gandesc...
Apoi mai sunt si arsurile groaznice care nu imi dau deloc pace si sunt zile cand pur si simplu nu pot manca, beau apa in continu...
Sper sa nu o tin asa pana la final.

Mergi la inceput

Si noi ne pregatim sa intram in 24 de saptamani ... wow ce mare ne facem! Ramona pentru arsuri bea lapte rece, la mine a avut efect de calmare, am incercat si cu bere, si cu usturoi, si cu paine prajita ... degeaba; laptele ma ajuta mult.
Cum vrei sa nasti? Normal sau cezariana? Calmeaza-te ca il agiti pe bebe, ce te faci in ultima saptamana? te pup

Mergi la inceput

Iulia tu cum te simti? Sunteti bine?

Mergi la inceput

bia-mi, la mine nu merge cu nimic la arsuri, am incercat orice, intr-o noapte nu am reusit sa ma calmez pana nu am luat un dicarbocalm, desi in general il evit . Eu mananc continuu bomboane mentolate, doar asa ma mai calmez dar doar pt moment, asa ca imi cumpara sotul in continu:)

Eu voi naste prin cezariana pt ca am primele doua nasteri tot cezariene:)

Mergi la inceput