Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Raspunsuri - Pagina 69

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Cate kg ai luat in acest timp? Eu sunt in sapt 23 si am luat 4 kg pana acum ... si este o fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

orice cuvant e de prisos...nici un cuvant nu poate alina asemenea durere...

bia_mi , tu in cate sapt ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bia_Mi

Si tu cum te simti? Cum mrge sarcina?

Deocamdata sunt bine. Am mai capatat un pic de incredere pentru ca ma apropii de 30 de saptamani, dar mi-e teama sa ma bucur deocamdata. Am contractii BH mai tot timpul (doar de dimineata pana acum am numarat 9) si trag de col / fir. Iau tratament, stau aproape non stop in pat, am cam renuntat sa mai ies din casa. Ma rezum sa merg la doctor si f putin in weekenduri, cu sotul. In curand nu voi mai iesi decat la doctor, pentru ca nu vreau sa mai risc nimic. Medicul meu a zis sa ne propunem sa ajungem la 33s, apoi la 35, pe urma la 37 si dupa aceea citez 'chiar nu mai conteaza'. A, si ma dor toate oasele de la statul in pat; noaptea e f greu sa imi gasesc o pozitie, dar chiar nu mai conteaza, atata problema sa am de acum incolo.
Sunt un pic speriata pentru ca se pare ca medicul vrea sa facem cezariana pe la 37s, daca merge tot asa (adica daca bebe ia tot asa bine in greutate) si mie mi se pare prea devreme. Om vedea, Doamne ajuta sa ajungem cu bine cat mai aproape de termen si sa am un bebe sanatos.

Mergi la inceput

iulia, eu am facut a doua cezariana la 37 sapt si totul a fost f bine. Totul a fost de fapt o greseaa a ecografului. Ma dusesem la control si simteam ca nu mai rezist, ca va iesi copilul in orice moment, nu mai puteam merge, etc...Doctorita a zis ca daca bebe are cel putin 3 kg imi va face cezariana. Pe ecograf erau 3.200 kg, asa ca a doua zi m-am prezentat pt operatie. In realitate fetita avea doar 2.800 kg, dar era sanatoasa si totul a decurs ok. La 3 luni era de-a dreptul grasuta si inca are falcute...asa ca nu te speria de 37 de sapt. Daca bebe are minim 2.500 kg este totul ok.

Mergi la inceput

in 23 saptamani

Mergi la inceput

sarcina usoara in continuare

Mergi la inceput

Iulia fi tare, k o sa fie bn. Dar de ce ai contractiile astea? Cum le simti? Si de ce e sarcina asa grea pt tine? Ma cam sperii si eu acum? ce motive, sau ce factori au influentat riscul asta? ma cam doare si pe mine burtica jos, dar nu prea iau in seama. In schimb printesa mea e f activa, misca de zori ... asa zic eu (ca ceea ce simt inauntru sunt miscarile ei)deabia la sfarsitul lunii ma duc la consultatie.

Mergi la inceput

ms mult

Mergi la inceput

Stai linistita Iulia, k am auzit f multe pers care au nascut la 37 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bia_Mi

Iulia fi tare, k o sa fie bn. Dar de ce ai contractiile astea? Cum le simti? Si de ce e sarcina asa grea pt tine? Ma cam sperii si eu acum? ce motive, sau ce factori au influentat riscul asta? ma cam doare si pe mine burtica jos, dar nu prea iau in seama. In schimb printesa mea e f activa, misca de zori ... asa zic eu (ca ceea ce simt inauntru sunt miscarile ei)deabia la sfarsitul lunii ma duc la consultatie.

Nu stiu sa iti spun de ce le am. Presupun ca asa sunt eu, mai defecta. Cand vine contractia simt ca mi se intareste doar o parte sau toata burta. Nu doare nimic, cel mult simt un disconfort in spate; uneori disconfortul asta se transforma intr-o usoara durere de mijloc. Dupa cca 1 minut cedeaza de la sine. Daca stau mai mult in picioare (ceea ce n-am mai facut) contractiile astea se inmultesc si atunci am si niste dureri ascutite, jos sub burta. Si mai nou apar si mici sangerari, pentru ca am cerclaj. Eu am fost avertizata dinainte de a ramane insarcinata ca voi avea probleme pentru ca am colul scurt. Ce sa zic, macar nu am fost luata total prin surprindere. Stai linistita, mergi la controale regulat si va fi bine. Daca simti ceva ce feelingul tau iti spune ca nu ar trebui sa simti, suna medicul urgent.
Multumesc fetelor pentru incurajari legate de nasterea la 37s. Chiar ma ajuta.

Mergi la inceput