Bebelusul din burtica: Primele batai de inima
Raspunsuri - Pagina 66
ramonapep spune:
buna dimineata,
fetelor , v-ati retras pe mess, nu ne mai dati si noua nici o noutate:)
Eu ma duc azi la control, ca ma simt de parca mai am cateva zile si nasc, cand ai senzatia ca la orice stranut o sa iasa copilul...
kmy_black spune:
ramona
chiar la lucru asta ma gandeam si eu in week-end, ne-au parasit fetele , nu mai zic nimik, ne-au lasta asha cu sufletul la gura dar sa speram ca reapar , macar din cand in cand!
sarcina usoara in continuare si la termen!
kmy,
de
IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Iulia7 spune:
Fetelor, eu sunt inca aici. Insa nu am vesti bune. Luys NU este bine. S-a rupt firul de la cerclaj sambata, iar ieri s-au rupt si membranele si a nascut. Copiii sunt mici (25 de saptamani) si pronosticul medicilor este rezervat. Asta este ce stiu de ieri, astazi inca nu am aflat nimic.
Stiu ca nu ne cunoastem, dar in momentul acesta poate ca o vorba buna, o rugaciune pentru Luys si pentru cei doi bebelusi care se lupta pentru viata ar fi de folos. Haideti sa fim alaturi de ei!
Sarcini usoare tuturor!
CRYSSAaa spune:
Doamne, incerc sa imi imaginez prin ce trece biata familie si sarmana mama. Te lasa fara cuvinte...
Doamne ajuta sa treaca cu bine! Putere pt mama si pt bebei.
Si... nu inteleg de ce fiecare mesaj trebuie sa imi fie moderat? Nu am mai vazut asa ceva la alte comunitati! Personal, mi se pare o mare tampenie si o ingradire a comunicarii in timp real, adica mesajul meu poate aparea pe forum dupa ce s-a dus momentul la care comentam. in fine.... e parerea unui simplu user.
ramonapep spune:
Am ramas fara cuvinte, am si lacrimi in ochi...SA II AJUTE DUMNEZEU pe copii si pe Luys...
A trecut prin atatea...speram sa fie bine si ne gandim la ei. Sa fie puternica , sa creada, si o sa fie bine!
ramonapep spune:
Si iulia, tu nu te gandi f mult, sa fi linistita ca sa ajungi la termen cu bine, stresul nu este bun
Iulia7 spune:
Stiu ca nu e bun stresul. Dar nu pot sa nu ma gandesc prin ce trece Luys si cate eforturi a facut ca sa fie bine. Curaj Luys, suntem cu tine!
kmy_black spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulia7 Fetelor, eu sunt inca aici. Insa nu am vesti bune. Luys NU este bine. S-a rupt firul de la cerclaj sambata, iar ieri s-au rupt si membranele si a nascut. Copiii sunt mici (25 de saptamani) si pronosticul medicilor este rezervat. Asta este ce stiu de ieri, astazi inca nu am aflat nimic. Stiu ca nu ne cunoastem, dar in momentul acesta poate ca o vorba buna, o rugaciune pentru Luys si pentru cei doi bebelusi care se lupta pentru viata ar fi de folos. Haideti sa fim alaturi de ei! Sarcini usoare tuturor! |
uffffffffffffffff!!!!!
va povestesc despre un caz real, din familia surori mele, mai exact a nasei sale! a nascut ca si Luys tot la 6 luni jumatate, iar fetitza avea 600gr iar medici nu i-au dat nici o sansa, dar ea , tot dupa 2 sarcini pierdue, a refuzat sa creada ce i-au spsu dr, asha k si-a hranit fetitza cu pipeta si a fost alaturi de ea, iar acum este o frumoasa domnisoara in anul 3 la facultate!!1 deci nu trebuie sa ne pirdem speranta si increderea in bunul d-zeu!!!
daca vb cu ea, transmite-i te rog toate gandurile mele de sustinere si incurajare si spune-i ca acum mai mult ca niciodata trebuie sa fie puternica pentru copii ei!!!
kmy,
de
IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luniAm invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
dupa ce o sa treaca cu bine de aceasta incercare, pt ca asa va fi, eu una am incredere, copii se demonstreaza a fi mai luptatori si puternici ca noi, primul lucru care ar treb sa-l faca este sa se mute de la etajul 6!!!!
kmy,
de
IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!