Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Raspunsuri - Pagina 67

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

nu reusesc sa ma mai deslipesc de calculator dupa ce am citit vestea cu luys, tot mai astept vesti despre ea, cu chiu cu vai ma ridic sa hranesc strumful, am noroc k nu face concert ink!
doamne ajuta sa auzim vesti bune de la ea, da-le putere la toti 3 sa depaseasca momentul !

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

nu reusesc sa ma mai deslipesc de calculator dupa ce am citit vestea cu luys, tot mai astept vesti despre ea, cu chiu cu vai ma ridic sa hranesc strumful, am noroc k nu face concert ink!
doamne ajuta sa auzim vesti bune de la ea, da-le putere la toti 3 sa depaseasca momentul !

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Si eu sunt la fel, tot astept sa mai dea un semn de viata, desi sunt sigura ca numai la asta nu ii poate sta gandul acum. Mi-am luat libertatea sa va spun ce este cu ea fara a o intreba inainte si sper din suflet sa nu se supere pe mine. Am facut-o pentru ca am considerat ca toate gandurile voastre bune si toate rugaciunile pentru ea si cei 2 bebelusi ar putea ajuta. Doamne ajuta sa fie bine si sa treaca peste aceasta incercare grea.

Mergi la inceput

pt luys

Doamne Iisuse Hristoase, Care ne-ai daruit acest copil, randuieste precum stii intrarea lui in randul celor drept-credinciosi care au fost luminati prin Sfantul Botez. Doamne, daruieste-i sa na tate si putere acestui prunc, Tu, Care ai fost crescut cu grija de catre Preasfanta Fecioara. Doamne, sa nu vina peste noi mania Ta si sa nu ingadui ca acest copil sa moara nebotezat. Sa nu sufere acest copil din cauza pacatelor noastre, ci sa vada mila Ta si dragostea Ta de oameni. Ocroteste-l, Doamne, si daruieste-i nasterea cea de Sus prin Sfantul Botez, ca sa devina fiu al Bisericii Tale. Tie ne rugam, Stapane, trimite peste el lumina binecuvantarii ceresti, ca Tu esti Cel ce asculti rugaciunile noastre si Tie Iti multumim si Te slavim in vecii vecilor. Amin

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Amin si sa ii ajute Dzeu pe toti 3...

Eu am fost la control si colul este inca inchis, se pare ca voi naste undeva intre Craciun si revelion, sau cel tarziu imediat dupa revelion...

Mergi la inceput

Vesti de la Luys: fetita nu a rezistat, a murit luni noaptea. Baietelul era bine ieri dupa-amiaza cand mi-a scris. Pronosticul insa nu este bun. Cat despre Luys... nu cred ca ne putem imagina cum se simte acum.
Dumnezeu s-o odihneasca si sa o primeasca la El pe cea mica. E nevoie de un miracol pentru puiul de om care a ramas.

Mergi la inceput

Ramona, ma bucur ca e ok colul, sarcina usoara in continuare.
Astazi am fost si eu la medic si bebe se pare ca este mai mare cu o saptamana (are 1,5 kg) si doctorita mi-a spus ca daca prind Craciunul ea se declara multumita. Trebuie sa-mi schimb planurile, se pare.
Asadar daca am noroc, tine firul pana atunci si merg toate bine, sunt mari sanse sa nastem in aceeasi perioada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

OFF, Doamne, nu exista cuvinte cand e vb de asa ceva...

Iulia ma bucur ca tu esti bine. Si fetita mea (se pare ca voi avea 3 fetite) are 1.416 kg si are cu o sapt. mai mult decat calculele anterioare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulia7

Vesti de la Luys: fetita nu a rezistat, a murit luni noaptea. Baietelul era bine ieri dupa-amiaza cand mi-a scris. Pronosticul insa nu este bun. Cat despre Luys... nu cred ca ne putem imagina cum se simte acum.
Dumnezeu s-o odihneasca si sa o primeasca la El pe cea mica. E nevoie de un miracol pentru puiul de om care a ramas.

d-zeule mare ai mila de aceasta mama asha de greu incercata si de puiul ei care i-a ramas, da-le sanatate si putere sa depaseasca acest moment !!!iar pe fetitza( care stiu ca in mare ar treb sa se numeasca Ariana primeste-o langa tine si ocroteste-o si ajuta sa isi imbarbateze mama de acolo de sus)!

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Buna fetelor, imi permit sa iau si eu parte la discutiile voastre, si incep prin a spune ca imi pare ff rau pentru Luys, sper sa ii dea Dzeu puterea necesara sa mearga mai departe si e foarte important sa stie ca suntem alaturi de ea, macar cu un gand bun si o rugaciune. Am inteles ca este din Rm Valcea,nu? iar acum este la Bucuresti? La ce spital se afla?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bia_Mi

Buna fetelor, imi permit sa iau si eu parte la discutiile voastre, si incep prin a spune ca imi pare ff rau pentru Luys, sper sa ii dea Dzeu puterea necesara sa mearga mai departe si e foarte important sa stie ca suntem alaturi de ea, macar cu un gand bun si o rugaciune. Am inteles ca este din Rm Valcea,nu? iar acum este la Bucuresti? La ce spital se afla?

Si eu am zis ca este bine sa stie ca nu e singura si de aceea am scris aici.
Nu mai am nici un fel de vesti de la ea, nu stiu nici de baietel. Este din Rm Valcea, intr-adevar. Din cate stiu eu, este internata la spital tot acolo. Sau cel putin acolo era acum 2 zile cand mi-a scris ultima data. Am inteles ca este pe maini bune si ca medicul ei este cel mai bun din oras. Nu cred sa se fi decis sa vina la Bucuresti, dar cine stie.
Sper din suflet sa fie bine si ea, si baietelul.

Mergi la inceput