Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Raspunsuri - Pagina 63

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hildegard

Buna,

Sunt si eu gravida pentru a doua oara.
De 1 an jumate asteptam sa raman gravida si uite acum s-a intamplat. Dupa calculele mele sunt in a 4 saptamana si inca n-am fost la medic. Astept sa mai creasca pentru eko. Ma simt bine...si am emotii. Mi-am facut 2 teste de sarcina care au iesit pozitive.

felicitari si sarcina usoara si la termen,

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Hildegard, FELICITARI si sarcina usoara.

Sa ne tii la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Kmy, ramiona, multumesc de primire
O sa va tin la curent...

Mami de Stefan Peter 5 ani si 11 luni si gravida 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Sunt insarcinata in urma FIV, am 26 saptamani si locuiescla Cluj-Napoca.
Incep sa ma gandesc la nastere, probabil prin cezariana, dar problema mea este ca nu sunt linistita in privinta medicului, maternitatii in care voi naste.......nu am informatii suficiente si asta ma streseaza.
Medicul este Cruciat Gheorghe si clinica...Ginecologie I.
daca m+ati putea ajuta....v-as fi recunoscatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luys spune:

Lyette,n-ai nimerit unde trebuie.
Incearca la : DOCTORI DE CARE SA TE FERESTI SAU DOCTORI DE CARE SA NU TE FERESTI.
Acolo am vazut ca se discuta despre dr.
Sarcina usoara si la termen !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia7 spune:

unt mai bine acum, am tot stat in pat si s-au mai 'inmuiat' contractiile. Nu mai am sperante sa dispara, dar sper sa nici nu faca mai rau decat au facut pana acum. Sangerarea pare si ea sa se fi oprit; sper din suflet sa nu reapara. Dureri mai sunt asa cand si cand, cate o intepatura, mai ales cand stau in picioare; m-am obisnuit si stiu ca sunt un semn ca trebuie sa ma intind din nou. Bebe e vioi si ma bucur de fiecare sut pe care mi-l da. Avem 28 saptamani acum. Nu am mai fost la alt medic pentru ca am decis sa ma bazez un pic si pe instinct: cred ca cel mai bine pentru noi este sa stau locului in pat in loc sa cutreier prin cabinete. Am incredere in medicul meu si in acel ceva care imi spune ca va fi bine.
Hildegard, bine ai venit si felicitari! Eu am asteptat 2 ani sa vina primul bebe si pana la urma nu a vrut fara tratament. Si cand te gandesti ca vroiam doi copii... Esti norocoasa, bafta multa si sarcina usoara!
Luys, toate bune? Ce fac copiii nostri ? Chiar, cum ii simti cand se misca, au 'program' comun sau unul se misca si celalalt doarme?

Mergi la inceput

Si multumesc tuturor pentru vorbele frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Salutare burtici,

Vin cu o intrebare:

Cineva a avut sau cunoaste despre bataile slabe ale bebeului la sarcina de 7 saptamani?
Am meu bebe a avut 89 bpm si a primit 50% sanse de supravietuire si sunt foarte ingrijorata.

Multumesc si pup toate burticile!

Sa ne dea Dumnezeu sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luys spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulia7

unt mai bine acum, am tot stat in pat si s-au mai 'inmuiat' contractiile. Nu mai am sperante sa dispara, dar sper sa nici nu faca mai rau decat au facut pana acum. Sangerarea pare si ea sa se fi oprit; sper din suflet sa nu reapara. Dureri mai sunt asa cand si cand, cate o intepatura, mai ales cand stau in picioare; m-am obisnuit si stiu ca sunt un semn ca trebuie sa ma intind din nou. Bebe e vioi si ma bucur de fiecare sut pe care mi-l da. Avem 28 saptamani acum. Nu am mai fost la alt medic pentru ca am decis sa ma bazez un pic si pe instinct: cred ca cel mai bine pentru noi este sa stau locului in pat in loc sa cutreier prin cabinete. Am incredere in medicul meu si in acel ceva care imi spune ca va fi bine.
Hildegard, bine ai venit si felicitari! Eu am asteptat 2 ani sa vina primul bebe si pana la urma nu a vrut fara tratament. Si cand te gandesti ca vroiam doi copii... Esti norocoasa, bafta multa si sarcina usoara!
Luys, toate bune? Ce fac copiii nostri ? Chiar, cum ii simti cand se misca, au 'program' comun sau unul se misca si celalalt doarme?

Iulia,ma bucur din suflet ca esti bine.
Intepaturi am si eu,dureri in partea ovarelor...o gramada,mai ales in partea stanga,persistente,care nu trec nici macar cu no-spa.
Ufff,la mine e un "joc" continu,mai ales seara.Ziua e mai liniste,se doarme,dar cum vine seara...joc de trupe,nu alta.
Apropos,dr tau ti-a spus cand iti scoate firul,si cum e preferabil sa nasti?
Al meu a spus ceva de genul : sa ajungem noi la 33 de saptamani...
Am inteles ca-n perioada aia, au copiii toate sansele sa traiasca.
Oricum,eu nici nu eram gravida cand mi-a spus dr c-o sa am nevoie de cerclaj(datorita istoricului meu de anul trecut),si nici nu se pune problema de-a naste pe cale normala,cezariana din start.
Eu pe toata perioada sarcinii,am sperat sa n-am nevoie de cerclaj,am sperat sa fi gresit cand mi-a spus anul trecut ca,cauza pierderii ar fi colul deschis mult prea devreme.Dar...de ce ti-e frica...de aia nu scapi !
Cand am ajuns in sapt 23,eram atat de fericita ca sarcina merge bine si colul inchis...
Dar,in saptamana urmatoare...COL SCURTAT SI DESCHIS !
Norocul meu c-am sunat la cabinet si-am anuntat o mare infectie urinara,ca merg la wc din 5-5 min,si m-a chemat la spital pt a-mi recolta urina.Atunci mi-a facut dr un control si-a vazut c-am colul deschis.A doua zi eram pe masa de operatie.
Deci...dintr-o plesneala m-am dus la dr,ca doar fusesem cu o sapt in urma.
Nici nu vreau sa ma gandesc ce pateam ,daca nu ma deranja acea infectie urinara... !
Si asa am fost un caz foarte grav,sansele mi-au fost de 50-50% .

Mergi la inceput

Luys, si eu stiam ca voi face cerclaj inainte de a ramane insarcinata. Din fericire nu am pierdut nici o sarcina pana acum, dar aveam antecedente medicale care recomandau clar cerclajul. Ca si tine, am sperat totusi sa am un noroc maxim si sa nu fie nevoie. La fel ca tine, m-am dus la un control de rutina si atunci s-a descoperit ca aveam colul cam scurt 3cm. Dupa 2 zile se scurtase foarte mult si se si deschisese. Urmarea... o stii.
Referitor la nastere, eu i-am spus doctoritei dinainte de cerclaj ca vreau cezariana. E mai degraba o alegere personala; nu stiu in ce masura ar recomanda-o si problemele medicale, n-am mai stat sa intreb pentru ca medicul a fost de acord. Firele mi-a spus ca mi le lasa pana la cezariana si le scoate atunci. Iti dai seama ca daca le scoate inainte exista riscul sa... Si asta n-ar fi o problema, pentru ca eu chiar mi-as dori ca bebe sa se nasca atunci cand vrea el, nu cand programez eu operatia, insa necazul este ca DPN-ul e pe 14 ianuarie. Daca imi scoate firele inainte de Craciun... iti cam imaginezi in ce stres as sta sa nu nasc de Sarbatori, sa nu fie doctorul in concediu, sa nu ma apuce de Revelion etc, etc. Nu-mi doresc inca un stres in plus, au fost si asa destule probleme pana acum. Probabil sunt egoista, dar pe cat posibil as vrea sa fiu linistita, macar atunci. Ma rog, daca se intampla sa vrea bebe sa vina mai devreme , asta e, o sa ma descurc.

Mergi la inceput