Bebelusul din burtica: Primele batai de inima
Raspunsuri - Pagina 59
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/addya_21/addya_21.jpg)
addya_21 spune:
NU PREA IMI VINE SA LE SPUN SOCRILOR,ADICA SOACRA-MEA LA O DISCUTIE MAI VECHE MI-A ZIS CA PE TIMPUL EI NU ERAU ATATEA CHESTII PT COPII,CE SE STIA ATUNCI DE ECOGRAFIE SAU DE PAMPERS CE ATATEA MOFTURI...CA EA S-A INTORS LA MUNCA LA 3 LUNI DUPA CE A NASCUT.ADICA ITI DAI SEAMA CUM O SA MA INTELEAGA,IAR LA MEDICUL DE FAMILIE NU MA POT DUCE DEOCAMDATA PT K E O DR,CU GURA MARE SI PRIETENA CU SOACRA-MEA.:(
ASTA E
DUPA CALCULELE MELE (MA ROG CALCULATOARELE DE PE NET )AR TREBUI SA AM IN JUR DE 6 SAPT CAND MA VEDE DR.GINECOLOG.
SI IN LEGATURA CU DR,DE FAMILIE,CUM POT SCHIMBA MEDICUL?ARE CINEVA IDEE?K ASTA LA CARE SUNT MA CUNOASTE DOAR DUPA NUME,NU PREA AM FOST PE LA EA.
MULTUMESC MULT TUTUROR!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
luys spune:
Ramonapep,daca tu numeri zilele,eu care sunt in spital...ce sa mai zic? Azi am avut un mare soc,am vb cu dr si l-am intrebat daca-mi da si mie luni,drumul acasa. RASPUNS : pana la 33 de sapt mai ai...
Am crezut ca ma lasa inima,am avut toata ziua dureri de cap si nervi...
El are impresia ca eu mai rezist in spital inca 2 luni jumate,pana implinesc 33 sapt?! Cred ca atunci are de gand sa-mi scoata firele de la cerclaj,dupa care sa-mi dea drumul acasa.Daca mai rezist 2 zile,ma consider norocoasa.
Stau deja de 8 zile,nu dorm decat 2-3 ore/noapte,sunt constipata de 3 zile (ies la wc doar cu supozitoare cu glicerina),sunt cu nervii la pamant,mi-am terorizat toata familia,mai rau imi fac,decat bine.
Sa dea D-zeu sa nu treaca nimeni prin ce trec eu...!
Stiu,o sa spuneti c-au stat alele in spital,mult mai mult decat mine,si n-au mai comentat.
Eu am o fobie,niciodata n-am suportat spitalele,mi-e teama de ele,ma infioara,iar dupa trauma de anul trecut....inchipuiti-va ce-i in sufletul meu,ori de cate ori dau ochii pe culoarele maternitatii,cu doctorii,asistentele,anestezista,care s-au purtat anul trecut cu mine,ca si cu ultimul om,si pe deasupra au vrut sa ma lase si fara uter.Asi poate inchipuii cineva prin ce trec ?
Va pup si-mi cer scuze c-am scris atat,dar in aceste momente...doar voi ati ramas singura mea alinare.
Iulia7 spune:
Luys, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta. Totusi nu inteleg de ce vrea medicul sa te tina in spital. Ce tratament mai faci in momentul acesta? Nu se poate face si acasa? Nu ar fi totusi rau sa incerci sa ii explici ca ai sta mult mai linistita acasa; nu de alta, dar nici stresul dat de statul in spital nu poate fi bun pentru sarcina. Eu nu stiu toata povestea, nu stiu ce ti s-a intamplat anul trecut, dar numai din ce ai scris mai sus cred ca as fi facut cumva si as fi schimbat si medicul, si spitalul. De curiozitate, la ce spital esti?
luys spune:
Iulia7,asta am patit anul trecut :
Am trecut prin asa ceva cat de curand,acum o luna.In luna august,pe 23,am pierdut o sarcina in 5 luni.Cauza...ruperea membranelor.Curios si in acelasi timp suspect,e ca facusem un ecograf cu 3 zile in urma,la care doctorul meu ginecolog a spus ca sarcina e in regula,copilul e dezvoltat bine,nu sunt probleme.Cu toate ca i-am pus in tema ca am ceva intepaturi,dureri de ovare,raspunsul lui a fost : misca copilul,nu te speria.
Mda,nu m-am speriat pana luni,cand a bufnit toata apa din mine,am pierdut tot lichidul amniotic,si-am fost propusa de-o incompetenta de doctorita,pt scoaterea copilului si extirplarea uterului.Am avut mare noroc cu doctorul sef de sectie,care i-a spus ca nu-i sanatoasa la cap,ca n-am nici un copil,o vasta de 32 de ani,cum sa-mi scoata uterul.Daca nu era acel sef de sectie,in momentul de fata eram o femeie stearpa.
Aaa,am uitat sa precizez : in momentul in care eu am ajuns de urgenta la maternitate,doctorul meu ginecolog,cel care-mi facuse ecografia cu 3 zile in urma si pe care-l cunosc de mai bine de 12 ani,si-a bagat coada intre picioare si-a plecat linistit acasa,neinteresandu-l soarta mea.
Eu am fost preluata de aceasta doctorita incompetenta care-a vrut sa-mi scoata uterul,si era de garda in acea zi.
Mai merita sa ai incredere in vrun doctor?
Buna-i vorba aia: ajungi pe picioarele tale in spital,si iesi in gips !
Am copiat un paragraf din ce-am scris anul trecut,aici pe site.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kmy_black/kmy_black.jpg)
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui addya_21 . SI IN LEGATURA CU DR,DE FAMILIE,CUM POT SCHIMBA MEDICUL?ARE CINEVA IDEE?K ASTA LA CARE SUNT MA CUNOASTE DOAR DUPA NUME,NU PREA AM FOST PE LA EA. MULTUMESC MULT TUTUROR! |
pur si simplu te duci la alt medic si te inscrii
presupun k o sa-ti ceara anumite inscrisuri d ela vechiul medic dar atat
sora mea amutat copii dar nu cred k a mai dus ceva, de altfel nici nu a mai anuntat-o pe vechea dr k s-a mutat!!!( nu i-a fost f simpatica)
kmy,
![](mamica.gif)
![](bebe.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
luys spune:
Iulia7,intrebarea asta mi-o pun si eu : pt ce sa mai stau ?!
Hai c-am inteles sa stau 3-5 zile dupa operatia de cerclaj ca sa-mi faca antibiotic si sa vada daca organismul imi suporta firul,dar eu am 8 zile si nici un gand de externare.
In momentul de fata fac doar litice (amestecatura de scobutil+blegomazin+no-spa) pt ca uterul sa nu-mi dea contractii,o injectie la 8 ore.
Se poate face si acasa,mai ales ca eu am precizat clar ca : DACA ESTE NEVOIE SA LE FAC,AM ASISTENTA LA ORICE ORA !
Draga mea,dr meu este un tip foarte coleric,nu prea sta la discutii,si cand iti face vrun control nu da prea multe detalii,iar retetele si tot ce tine de sarcina,iti explica asistenta lui,care e o tipa exagerat de draguta si calma.
Ai sa te intrebi de ce nu-l schimb...citeste mesajul anterior (ce-am patit anul trecut),si-ai sa intelegi de ce ,pe langa faptul ca e cel mai bun dr din oras.
Nu-mi "permit" sa schimb dr,altul mai bun nu gasesc,iar alt spital in orasul meu...nu este.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonapep/ramonapep.jpg)
ramonapep spune:
Luys, ai dreptate, eu nu am de ce sa ma plang, imi pare rau ca trebuie sa suporti spitalul, eu cand eram internata a treia zi deja innebuneam...dar, daca nu o sa ai alta alternativa, trebuie sa rezisti...
Addya_21, cu medicul de familie...te duci la cel nou care iti da o fisa pe care trebuie sa o completeze medicul de acum si sa iti dea vechea fisa medicala...atata tot.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kmy_black/kmy_black.jpg)
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luys Ramonapep,daca tu numeri zilele,eu care sunt in spital...ce sa mai zic? Azi am avut un mare soc,am vb cu dr si l-am intrebat daca-mi da si mie luni,drumul acasa. RASPUNS : pana la 33 de sapt mai ai... Am crezut ca ma lasa inima,am avut toata ziua dureri de cap si nervi... El are impresia ca eu mai rezist in spital inca 2 luni jumate,pana implinesc 33 sapt?! Cred ca atunci are de gand sa-mi scoata firele de la cerclaj,dupa care sa-mi dea drumul acasa.Daca mai rezist 2 zile,ma consider norocoasa. Stau deja de 8 zile,nu dorm decat 2-3 ore/noapte,sunt constipata de 3 zile (ies la wc doar cu supozitoare cu glicerina),sunt cu nervii la pamant,mi-am terorizat toata familia,mai rau imi fac,decat bine. Sa dea D-zeu sa nu treaca nimeni prin ce trec eu...! Stiu,o sa spuneti c-au stat alele in spital,mult mai mult decat mine,si n-au mai comentat. Eu am o fobie,niciodata n-am suportat spitalele,mi-e teama de ele,ma infioara,iar dupa trauma de anul trecut....inchipuiti-va ce-i in sufletul meu,ori de cate ori dau ochii pe culoarele maternitatii,cu doctorii,asistentele,anestezista,care s-au purtat anul trecut cu mine,ca si cu ultimul om,si pe deasupra au vrut sa ma lase si fara uter.Asi poate inchipuii cineva prin ce trec ? Va pup si-mi cer scuze c-am scris atat,dar in aceste momente...doar voi ati ramas singura mea alinare. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sunt momente in viata, in care oricum ar sta corpul, sufletul e in genunchi ! |
chiar dak este f greu., ti se pare ca nu poti face asta, in final stii k bb-ii sunt cei mai importanti si orice sacrificiu nu este destul de mare pt ei!!!
curaj, curaj curaj!!!
![](pupic.gif)
kmy,
![](mamica.gif)
![](bebe.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/addya_21/addya_21.jpg)
addya_21 spune:
NEATA FETELOR!!!!!
AM SUNAT LA DR.PT PROGRAMARE.MI-A ZIS SA O MAI SUN DISEARA PE LA 18:00 SA VADA DACA POATE SA MA PRIMEASCA MAINE!POATE AM NOROC !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonapep/ramonapep.jpg)
ramonapep spune:
addya succes.
Eu de doua zile ma urc pe pereti din cauza arsurilor...si mai am inca 3 luni sa le suport:((