Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Raspunsuri - Pagina 58

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

nu am scurgeri rozalii nici maronii,doar din cand in cand albe ,fara miros,iar crampele nu sunt asa de speriat,nu ca la menstruatie sunt mai putin dureroase dar cat de cat constant.dr nu m-a vazut pt ca in sinaia nu prea sunt ginecologi ....ma rog sunt(1-2) dar sunt varza.dr.mea este din alta localitate si nu ma poate primi pana pe 24,iar eu am aflat de rezutatul testului de sarcina de cateva zile.nush ce sa fac!sa ma duc in alta parte?andeam totusi sa o sun pe dr.maine si sa ii zic k sunt insarcinata ,poate ma primeste mai repede.

multumesc mult mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

addy ma bucur ca nu ai scurgeri iar durerile nu sunt puternice, e de bine
acum eu iti spun ce cred, nu sunt nici eu 100% sigura ca ceea ce cred e ok...asa ca sper sa te primesca doctorita ta mai devreme.. daca nu..sa dea Doamne Domane sa fie bine!!
aaa, ce vreau sa-ti spun e ca daca tot o suni sa o intrebi daca nu cumva trebuie sa iei acid folic, eu din ce am citit si din au spus fetele pe aici, e foarte important pt bebe in sapt. 5-6
te pup

Anca 6+

Mergi la inceput

acid folic iau cate o pastiluta pe zi.stiu de la sora mea.ea ia cate 2/zi .e si ea insarcinata in 9 saptamani.dar nu prea as vrea a o intreb pe ea ce sa fac,pt ca asta ar insemna sa afle toata lumea.sper din tot sufletul sa fie bn bebe .

multumesc din suflet pentru raspunsuri!!aveam nevoie de cineva care sa imi fie alaturi.

sa dea Doamne Doamne sa fie bn si la tine ,sa nu ai probleme si bebe sa fie sanatos!poate ne intalnim la maternitate peste cateva luni.eu as opta pt Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna fetelor. Va urez tuturor sarcini usoare si la termen..
Va asteptam la odiseea fluturasilor de mai iunie 2012
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167207&nm=Fluturasi-si-floricele-de-MaiIunie-2012-2 sa fim impreuna 9 luni cu piuiutii din burtica..
Duminica placuta va doresc..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 10+

Mergi la inceput

Viitoarele mamici de mai-iunie 2012 sunt asteptate sa numaram impreuna fluturasii si floricelele, sa ne impartasim gandurile ,problemele dar mai ales bucuriile:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167207&whichpage=18

Sarcini usoare ,fara probleme si la termen va doresc!
Va ateptam cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Oauuu, in weekend nu am avut timp sa descid si uite cata activitate....

Am fost la doctor, si se pare ca e totul ok, i-am spus de discutiile noastre, de temerile mele, dar a zis sa nu imi fac probleme...totusi, stau in garda..
cum spunea si Alexa parca eu am avut placenta inserata f jos la toate sarcinilie...poate si asta este cauza...

Addya_21, vreau sa iti spun ca burtica incepe sa se vada abia prin luna a 4-a, adica sapt.16-18 aprox:) asa ca stai linistita, apoi poti da vestea tuturor cand vine sotul tau, dar vb si cu el sa vezi cum isi doreste si el :)
Apoi, scurgerile albicioase o sa vezi la control ce sunt(oricum nu sunt periculoase), dar pot fi de la o raceala, sau pot fi doar de la sarcina, vei vedea la primele analize facute cat mai curand.

Referitor la arsuri...au fost si sunt cosmarul meu...eu nu am experimentat niciodata greturi, varsaturi sau alte neplaceri in afara de aceste arsuri care imi apar in ultimul trimestru si ma terorizeaza zilnic. Eu mananc nonstop mentosane din acelea clasice, acum nu prea mai gasesc, am golit magazinul din cartier, si am trecut pe bomboane mentolate, dar nu au acelasi efect...din pacate nu prea au leac. Medivcii mai recomanda niste pastile tip dicarbocalm, antiacizi gastrici, dar eu nu am incercat .

Spunea cineva ca in loc de no-spa prefera un ceai calmant, atentie la ceaiuri ca sunt cam interzise in sacrina deoarece plantele pot da contractii, sau alte simptome nedorite...asa ca mare grija , eu am evitat orice ceai de plante la toate sarcinile.

Mergi la inceput

luys si iulia, si eu stau cu ochii pe calendar, numar zilele, vreau sa ajung mai repede la termen, si trece fff greu:)

Mergi la inceput

Multumesc ramonapep pentru raspuns!
Sunt putin panicata pt ca e prima sarcina,sotul nu e langa mine,e putin mai greu.si el isi doreste sa dam impreuna vestea ca a aparut o minune din iubirea noastra,dar in acelasi timp imi spune sa le zic eu daca vreau,el isi doreste sa imi fie mie bn,mie si lui bebe.Adica se gandeste k daca le spun eu de acum parintii nostri vor fi alaturi de mine ,dar noi momentan locuim cu parintii lui,si banuiesc ca mai toate fetele de aici stiu ce inseamna o soacra nu neaparat rea acida si care spune tot ce vrea fara sa se gandeasca prea mult,si pana la urma soacra nu-i ca mama!Sper sa ma ajute Dumnezeu sa pot pastra secretul pana vine sotul meu acasa,sa pot vedea feicirea din ochii lui,pentru ca pe cea din suflet o simt deja.

sarcina usoara !

Mergi la inceput

addya_21 daca stati cu socri probabil e cel mai bine sa fie langa tine, tu sti cel mai bine ce simti, dar daca sotul tau te sustine oricum ai face, atunci nu mai conteaza nimic:)
Numai sa nu iti apara greturi, varsaturi, ameteli, si sa te dea de gol:)

Ai grija de tine si sarcina usoara!

Mergi la inceput

addya, cate sapt spuneai ca ai?...pana ajungi la ginecolog, poti merge la medicul de familie, pt ca oricum trebuie sa te inscrii cu sarcina si acolo, si iti va da niste indicatii de baza, iti va prescrie vitaminele obligatorii, si iti va da si o trimitere pt analizele care trebuie facute in primul trimestru

Mergi la inceput