Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Raspunsuri - Pagina 51

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Buna,
Cam multe detalii medicale:)) probabil medicul stie ce a recomandat.
Sincer eu am avut numai experiente neplacute cu dufastonul si dupa tratamente nereusite, renuntam la el si cautam alternative. Pacat ca nu mai exista Gravibinonul injectabil, care pt mine a facut minuni. In lipsa lui mi s-a recomandat Arefam si a fost ok si cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanace spune:

Buna fetelor! Felicitari Asb! Si eu am o sarcina obtinuta cu fiv la Szeged. Am acum 15s3z si totul e ok.Azi noapte am simtit pentru prima data miscarile timide ale bebelinei mele.Tratament de sustinere am avut doar injectii cu progesteron (Agolutin se mumeste medicamentul, produs de slovaci) . Asta dau la Szeged din momentul punctiei, in loc de utrogestan, si cam inca doua luni din momentul treansferului. Am luat cam 60 de astfel de injectii (nu sunt dureroase, dar sunt multe).Pe langa ele mai luam magne B6 de trei ori pe zi si femibion. Ma gandesc totusi ca progesteronul tau e ok, ai intrebat medicul?

Mergi la inceput

Buna luys, ziceai ca mergi la medic si intrebi de acele pulsatii, ce ai reusit sa faci , ai obtinut nuste raspunsuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luys spune:

Buna
N-o sa-ti vina sa crezi,dar dr s-a uitat cam lung la mine cand i-am spus de aceste pulsatii.N-a stiut ce sa-mi spuna.
Deci...n-am un raspuns.
Imi pare rau !
Poate stie dr tau,ca al meu...se pare ca nu sa intalnit cu asa ceva,pana acum.

Mergi la inceput

Da, poate ca nu i-a mai spus pana acum nimeni, iar noi punem accent pe orice. Eu mai ajung la un control peste vreo 2 saptamani daca nu este vreo urgenta intre timp, dar acum chiar sunt curioasa ce e cu senzatiile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia7 spune:

Buna, fetele! Si eu am fost la doctor, dar nu am mai putut intreba de acele pulsatii pentru ca am fost la spital, erau vreo 10 gravide care asteptau la rand la consultatie (si asa m-au lasat sa intru prima pentru ca le-a spus doctorita ca sunt cu probleme - m-am simtit tare aiurea, pentru ca erau si burtici de 8-9 luni) si doctorita mea era tare grabita. Mi-a facut rapid o eco sa masoare colul, am vorbit de tratament si cam atat. Luni merg din nou, de data aceasta la clinica, deci nu voi mai fi pe graba. Ideea e ca eu nu le-am mai simtit (pe ele, pulsatiile) de mai bine de o saptamana. Cine stie, o fi fost ceva trecator?
Am emotii pentru ca s-au indesit contractiile BH, am reinceput sa iau Gynipral. NoSpa nu ma ajuta deloc, iau cate 3 pe zi; plus Utrogestan, Femibion, acid folic... o groaza de medicamente. Macar sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TaniaS spune:

Salutare , am 7 saptamani si vrea sa , pove cu alte mamici , sunt la bebe nr 3! Bebe 2 a decedat la 18 zile dupa nastere si acum am putina frica ( s-a nascut cu atrezie de esofag) si am acasa o fetita de 3 ani si 4 luni!

TANIA34+

Mergi la inceput

Nu stiu daca am reusit sa corectez gravi 7 +

Mergi la inceput

Buna Tania, bine ai venit , te asteptam cu povesti
Imi pare fff rau pentru pierderea ta, dar acum noul bebe iti va mple acel gol:) Si eu sunt la bebe nr 3. Am acasa doua fetite micute de 4 respectiv 1 an si jumatate. Acum astept al treilea copilas , la saptamana 25(care la prima ecografie era baietel, iar la a doua era fetita).
Temerile sunt inevitabile, dar intodeauna speram sa fie bine si facem tot ce tine de noi in sensul asta.
Sa ai o sarcina frumoasa si usoara si un bebelus perfect sanatos!

Mergi la inceput

Multumesc de primire Ramona, sper sa fie bine de data asta , am pierdut un baietel frumos Matei-Daniel, s-a nascut in 26.11. 2010 , acum sper sa fie ok cu bebelucul asta micut din burtica, am fost la eco la 6 saptamani si pare a fi in ordine.

Mergi la inceput