Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Raspunsuri - Pagina 49

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Buna luys,
Ai dreptate ca starile in cazul lipsei de calciu sunt destul de urate, mai ales si cu o sarcina, dar efectele adverse adica provocarea contractiilor este un argument destul de bun sa nu luam fara recomandare. Si eu ma chinui si cu dureri de dinti, si cu ameteli, dar...asta este riscul nostru cred...
Iti doresc numai bine in sarcina. Piafenul il faci pt dureri?sunt atat de accentuate? Si eu mai am cate o intepatura dar ma gandesc ca este de la cele doua cezariene anterioare cu toate ca dr. spune ca este totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui luys

Ramonapep,abia ce-am venit de la dr,unde si eu am semnalat aceste intepaturi si dureri in "dreptul ovarelor",si mi s-a spus ca sunt normale.Acelasi lucru mi l-a spus si mie,sa consum cca 1 l de lapte pe zi,pt a-mi lua calciul din el.Poate ca ai dreptate in legatura cu vitaminele,dar eu am niste stari tare nasoale de ameteala care duc spre lesin,iar mainile imi amortesc de nu le mai simt.Asta m-a facut sa-mi doresc sa iau calciu dupa capul meu.
Azi am facut analizele,astept rezultatele sa vad daca am lipsa de calciu sau Doamne fereste altceva.
Si eu am o sarcina pierduta anul trecut,la o luna cat de cat maricica (5 luni),iar asta ma face sa ma sperii din orice.
In rest...iti doresc sarcina usoara si la termen.

Kmy,am scapat de internarea in spital,e doar fictiva,doar pe hartie.
Am intrebat dr pt ce vrea sa ma interneze 1-2 saptamani,si mi-a spus ca pt analize si cateva injectii cu Piafen.
Chiar nu-i vedeam rostul,la ce sa platesc 30 ron/zi internarea,doar pt cateva injectii,care le pot face in particular.
Am facut doar analizele,iar peste 2 zile iau rezultatul.Mai rau ma chinuiam in spital,decat sa stau linistita cum stau acasa la mine,in patul meu.

Sunt momente in viata, in care oricum ar sta corpul, sufletul e in genunchi !

ma bucur!!! vezi k nu treb sa intri in panica din price, usor cu usor si cu putina incredere totul o sa fie bine!!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luys spune:

Ramonapep,intepaturile in "dreptul ovarelor" nu este de la cezariane. Eu nu am nici o cezariana,cand am avut acel avort spontan la 5 luni,am nascut pe cale normala.Si DA,mie acele intepaturi nu mi-au trebut nici macar cu No-spa,iar dr s-a gandit ca mi-ar trece cu Piafen injectabil.Dar...de frica c-or sa ma interneze in spital,nu m-a mai durut nimic.Tu nu iei No-spa,nu ti-a prescris dr nici un tratament?
La cate luni ai avut acel avort spontan,si din ce cauza?

Mergi la inceput

Buna,
De intepaturi vb in cazul meu, ca si eu simt intepaturi dar nu in dreptul ovarelor ci in abdomen in zona cezarienelor. Pierderea de sarcina am avut-o in 2006 in luna a treia de sarcina, dar doctorii nu mi-au dat nici o explicatie, doar ca asa a fost sarcina cu risc. Totul mi s-a intamplat in spital, iar avortul spontan s-a intamplat chiar dupa un control al unui medic care a fost cam brutal dupa parerea mea...deci, nu voi sti niciodata din ce cauza s-a intamplat asa...
Apoi am ramas imediat insarcinata din nou, tot cu ris mi s-a spus ca este sarcina avand in vedere ca aveam placenta inserata f jos si pt ca aveam deja la activ un avort spontan. La fel a fost si cu cea de a doua fetita nascuta in 2010.
Acum cand am ramas iar insarcinata, nu am avut habar pana la sapt 13 , pentru ca nu am avut nici un simptom, ciclul mi-a venit ca de obicei...deci am ajuns la sapt.13 fara probleme, fara risc... Acum ma pot gandi ca mai aveam cate o intepatura dar ca nu o bagam in seama pt ca nu stiam ca sunt insarcinata, sau ca aveam o mica scurgere rozalie pe care la fel nu o bagam in seama, ceea ce daca as fi stiut ca sunt insarcinata as fi intrat in panica, m-as fi dus la doctor si as fi fost iar diagnosticata cu o sarcina cu risc, as fi facut iar tratamente, stres si altele...
Acum spuneti si voi, unde incepe si unde se termina autosugestia, influenta starii psihice, panica in care intram poate fara rost la fiecare mic semn:)

Mergi la inceput

Ramonapep,cunosc destul de bine prin ce treci,eu de cand sunt insarcinata stau intr-un stres total.In primele 3 luni,incercam sa ma incurajez singura,spunandu-mi : de-o fi sa se intample ceva....sunt la o luna mica,deci...se poate termina cu un avort ! Am trecut mai repede si mai usor peste acea perioada pana la 3 luni,dar de cand am depasit-o...am inceput sa am cosmaruri noaptea,sa-mi fie frica sa merg la wc,sa stau numai cu mana intre picioare ca sa vad daca nu cmva imi curge lichid amniotic,si la cea mai mica durere...sa-mi zapacesc asistenta cu telefoanele. Asta din cauza ca,anul trecut,pe la 5 dimineata,m-a luat din somn o mare durere de burta,ca si cum as fi fost stricata la stomac.Am apucat decat sa-mi fac nevoile,iar in secunda urmatoare,am simtit ca s-a rupt ceva in mine(nedureros),si mi-a bufnit tot lichidul amniotic.Am ajuns la spital,unde mi-au pus diagnosticul de : membrane rupte.Nu vreau sa-mi amintesc prin ce-am trecut acolo,cum mi s-a vorbit,cum dr meu de vreo 12 ani nici n-a vrut sa ma bage in seama,nici nu s-a ocupat de mine,cum o dobitoaca de dr a vrut sa ma lase fara uter(sa-mi scoata tot din mine) , etc.
Pfff,si-ar fi mult mai multe de povestit...
Si uite cum de atunci,am ramas socata,mult timp am avut atacuri de panica de-am crezut ca mor,iar acum cand sunt insarcinata...mi-e frica sa mai merg si la wc,din cauza celor intamplate anul trecut.
Asa ca...inteleg destul de bine autosugestia ta,si starile psihice.
Sunt in aceeasi situatie,si parca timpul nu trece si el mai repede !

Mergi la inceput

Da, doctorii din spitalele noastre pot fi inumani uneori, asta am experimentat si eu acum 4 ani....cu urmatoarele sarcini am avut noroc cu o dna dr. care s-a ocupat ff bine de mine, dar bineinteles din cauza ca sotul meu avusese anumite relatii de colaborare cu spitalul si atunci au reactionat altfel.
Dar cand am pierdut prima sarcina si am ajuns pe mana unor doctori care sa ma curete , adica chiuretaj, a fost groaznic, am lesinat pe masa de durere cu toate anesteziile lor, si atunci am zis ca indiferent ce ar fi nu mai fac in viata mea nici un chiuretaj...si uite ca am ajuns sa astept al treilea copil, si ultimul de data asta:)))
Apropo, ce pareri aveti de ligatura trompelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

luys!!!!!

ce faci, misca boboceii tai? a mai trecut o sapt!!!!
astept vesti de la tine!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Buna Kmy.
Ei misca,dar eu inca nu-i simt.
Astept sa-mi vina dr din concediu,ca sa ma duc la control.
Am 5 luni,e o problema ca inca nu-i simt???
Pupici

Mergi la inceput

buna, nu stiu daca scriu unde trebuie, dar poate este cineva care are o idee si poate raspunde. De vreo doua zile simt niste pulsatii in partea inferioara a uterului (sarcina este in saptamana 23). Oare ce ar putea fi, ma temeam sa nu fie mici contractii cam premature. Ar trebui sa ma ingrijorez?

Mergi la inceput

Pfff,niste pulsatii simt si eu noaptea,nu mereu,intre picioare,nu stiu exact unde sa spun ca sunt (col,cervix) si habar nu am ce sunt,sunt ca un fel de bule de aer(deranjante).
Contractii nu cred ca sunt,eu stiu de la asistenta mea ca,atunci cand ti se intareste uetrul,pt cateva secunde,acelea sunt contratiile.Mie mereu imi spune : fi atenta sa nu ai burta tare.
Acum,eu nu stiu ce sa spun,nu sunt dr,doar mi-am dat si eu cu parerea,spun ce stiu de la asistenta dr meu.
Nu iei nici un tratament?

Mergi la inceput