Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Raspunsuri - Pagina 48

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui luys

Kmy,am dat o cautare pe google la simptomele lipsei de calciu.Eu am mai toate simptomele,amorteala in maini,ameteli pana la stari de lesin,pielea de pe maini si de pe picioare mi se cojeste,corpul imi tremura,etc.In cazul asta...nu pot da vina pe simptomele sarcinii.
La fel ca si tine,am sa procedez si eu.Ma duc si-mi iau vitamine.Pai copiii mei cum sa creasca fara calciu,fier,si ce le-o mai trebuii???

Sunt momente in viata, in care oricum ar sta corpul, sufletul e in genunchi !

cum a foast la control? sau ink nu ai mers?

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

luys

vestile?

bebe strumph

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luys spune:

Ziua buna !
Am fost la control,mi-am vazut copilasii,dupa spusele dr totul e OK.
Colul este inchis,nu stiu de ce am eu o vaga banuiala ca data trecuta nu din cauza colului deschis am avortat,dar...poti comenta ceva cand dr da verdictul?
O sa ma interneze luni ca sa-mi faca niste analize,inclusiv cele pt calciu,si sa ma aiba in supraveghere,deoarece acum e perioada in care am avortat anul trecut.
Doamne,nici nu-mi vine sa ma gandesc la chinul prin care o sa trec in maternitate,si nu ma gandesc la chinul fizic,cat la cel psihic.

Mergi la inceput

Citat:

Ziua buna !
Am fost la control,mi-am vazut copilasii,dupa spusele dr totul e OK.
Colul este inchis,nu stiu de ce am eu o vaga banuiala ca data trecuta nu din cauza colului deschis am avortat,dar...poti comenta ceva cand dr da verdictul?
O sa ma interneze luni ca sa-mi faca niste analize,inclusiv cele pt calciu,si sa ma aiba in supraveghere,deoarece acum e perioada in care am avortat anul trecut.
Doamne,nici nu-mi vine sa ma gandesc la chinul prin care o sa trec in maternitate,si nu ma gandesc la chinul fizic,cat la cel psihic.

nu te gandi la sederea in maternitate, stii k gnadurile negative nu fac bine la bebei!!vezi din vb in vb , a mai trecut o sapt, nici u o sa realizezi k vine cu pasi repezi mom knd o sa-ti cunosti comorile, ink nu stii ce iti aduce barza?
sarcin ausora si al termen!!!

bebe strumph

Mergi la inceput

Mda,v-om vedea de luni incolo.Dupa calculele dr am 18 saptamani.Nu mi-a spus sex-ul copiilor,cu toate ca sotul meu a insistat.Nu cred ca-l putea vedea la ecograful care-l are.O sa fac un 3 sau 4D,si poate acolo o sa se vada. Tu la ce varsta ai vazut ca-i baietel,si cand l-ai simtit prima data miscand?
Te pup.

Mergi la inceput

eu am aflat abia la morfologia din trim II noi am aflat ce am, d efapt ,mai bine spus mi-a confirmat medicul ceea ce simteam eu in inima mea!!!pana atunci nu s-a putut sub nici o forma sa vedem cev ala eco, mereu statea intr-o pozitie nefavorabila, are personalitate, ce sa-i fac!!!
iar de simtit , tot asha l-am simtiti ffff tarziu si ff rar, explicatiaa fost k aveam un surplus de lichid amiotic, si medicul kre mi-a facut morfo mi-a explicat ca el are loc de joaca fara sa ma stringhereasca si pe mine!!!!sincera sa fiu eu l-am simtit mai bine si catusi de cat mai regulat abia spre sf sarcinii!!!

bebe strumph

Mergi la inceput

Hmmm,deci eu nu trebuie sa-mi fac probleme ca inca nu i-am simtit.
La ecografie mi-a spus ca am lichid amniotic normal,la ambii saculeti. Nu stiu daca ti-am spus,dar bebelusiii mei au saculete diferite,si deocamdata o singura placenta.Asa s-a vazut la eco pana acum,dar dupa spusele doctorului,se mai poate forma o placenta.

Mergi la inceput

Citat:

Hmmm,deci eu nu trebuie sa-mi fac probleme ca inca nu i-am simtit.
La ecografie mi-a spus ca am lichid amniotic normal,la ambii saculeti. Nu stiu daca ti-am spus,dar bebelusiii mei au saculete diferite,si deocamdata o singura placenta.Asa s-a vazut la eco pana acum,dar dupa spusele doctorului,se mai poate forma o placenta.

dupa cum observi totul o sa fie ok!!!!!!stai linistita!!!!!!

bebe strumph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Buna tuturor,
Eu sunt mamica a doua fetite micute si a unui baietel care este in burtica. Legat de subiectul vitaminelor, va pot spune ca pe timpul sarcinii aceste "complexe" care se gasesc in farmacii se iau doar la recomandarea medicului, intrucat fiecare sarcina este diferita si fiecare mamica are nevoi diferite. Apoi, in sarcina sunt anumite vitamine obligatorii prescrise la vizitele lunare obligatorii de la medicul de familie ( acidul folic, vitamina E, fier) si fiecare se ia in functie de varsta gestationala. Mai este o problema cu calciul in sarcina, care nu prea este indicat mai ales la sarcinile cu probleme, sau la cazurile de avorturi anterioare, intrucat calciul provoaca contractii ceea ce nu este de dorit.
Eu am avut primele doua sarcini cu risc, dupa ce anterior mai pierdusem o sarcina, iar pe langa tratamentul pt risc cu gravibinon, duphaston si altele, nu am avut voie sa iau decat vitaminele obligatorii.
Acum la a treia sarcina, care a survenit pe neasteptate (de fapt am aflat abia la 13 saptamani cand deja parca misca, in rest fara nici un simptom) am si eu aceeasi problema a lipsei majore de calciu, dar mi s-a interzis sa inghit ceva, singura recomandare fiind sa beau 1 litru de lapte pe zi.
Avand la activ doua cezariene si ma pregatesc pt a treia...mai am si mici dureri si intepaturi dar sper ca primele operatii sa fie facute bine si sa nu am surprize neplacute...
Va urez tuturor sarcini usoare !

Mergi la inceput

Ramonapep,abia ce-am venit de la dr,unde si eu am semnalat aceste intepaturi si dureri in "dreptul ovarelor",si mi s-a spus ca sunt normale.Acelasi lucru mi l-a spus si mie,sa consum cca 1 l de lapte pe zi,pt a-mi lua calciul din el.Poate ca ai dreptate in legatura cu vitaminele,dar eu am niste stari tare nasoale de ameteala care duc spre lesin,iar mainile imi amortesc de nu le mai simt.Asta m-a facut sa-mi doresc sa iau calciu dupa capul meu.
Azi am facut analizele,astept rezultatele sa vad daca am lipsa de calciu sau Doamne fereste altceva.
Si eu am o sarcina pierduta anul trecut,la o luna cat de cat maricica (5 luni),iar asta ma face sa ma sperii din orice.
In rest...iti doresc sarcina usoara si la termen.

Kmy,am scapat de internarea in spital,e doar fictiva,doar pe hartie.
Am intrebat dr pt ce vrea sa ma interneze 1-2 saptamani,si mi-a spus ca pt analize si cateva injectii cu Piafen.
Chiar nu-i vedeam rostul,la ce sa platesc 30 ron/zi internarea,doar pt cateva injectii,care le pot face in particular.
Am facut doar analizele,iar peste 2 zile iau rezultatul.Mai rau ma chinuiam in spital,decat sa stau linistita cum stau acasa la mine,in patul meu.

Mergi la inceput