Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Raspunsuri - Pagina 47

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

buna tuturor!

E un moment unic sa auzi primele batai ale inimioarei. Spre norocul meu inca de la prima ecografie de la 7 saptamani (acum sarcina are 13 saptamani)am auzit acest sunet unic, care confirma ca acolo exista un sufletel mic.
Astept cu nerabdare controlul de saptamana viitoare pentru a auzi acel sunet si a mi se confirma ca totul e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luys spune:

Kmy,spuneai ca pe durata sarcinii ai luat Utrogestan,pe cale orala.
Ai avut ceva scurgeri de la el?
Eu iau Utrogestan pe cale vaginala ,3/zi,si de ceva timp am observat ca am o scurgere gelatinoasa galbuie,ca si albusul de ou.
Ai patit asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui luys

Kmy,spuneai ca pe durata sarcinii ai luat Utrogestan,pe cale orala.
Ai avut ceva scurgeri de la el?
Eu iau Utrogestan pe cale vaginala ,3/zi,si de ceva timp am observat ca am o scurgere gelatinoasa galbuie,ca si albusul de ou.
Ai patit asa ceva?

Sunt momente in viata, in care oricum ar sta corpul, sufletul e in genunchi !

am avut si eu asha ceva, si eu luam cate 5 hormoni e zi!!!
stai linistita, totul o sa fie bine~!!! cum a decurs ultimul control?

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Pfff,ce emotii am avut din cauza acestei scurgeri.Am innebunit-o pe asistenta cu telefoanele.Am abia 4 luni,si-am la activ peste 7 controale,si cel putin 5 ecografii.
L-am speriat si pe dr,mi-a spus ca cel mai indicat ar fi fost daca inainte de-a ramane gravida,mergeam la un psiholog.
La ultimul control de acum 3 saptamani,totul era in regula,colul inchis,iar bebelusii...dormeau,nu aveau nici un stres.Unul cu mana sub cap,celalalt cu un deget in gura
Saptamana viitoare merg iar la control,doctorul spunea c-o sa ma interneze vreo 2 saptamani in spital pt investigatii si ceva analize.
Doamneee,nici nu vreau sa mai aud de maternitate,mai bine imi da 5 luni de repaos la pat,decat sa ma interneze.V-om vedea... !
Voi ce faceti,sunteti bine,sanatosi?
Va pupik

Mergi la inceput

Citat:

Pfff,ce emotii am avut din cauza acestei scurgeri.Am innebunit-o pe asistenta cu telefoanele.Am abia 4 luni,si-am la activ peste 7 controale,si cel putin 5 ecografii.
L-am speriat si pe dr,mi-a spus ca cel mai indicat ar fi fost daca inainte de-a ramane gravida,mergeam la un psiholog.
La ultimul control de acum 3 saptamani,totul era in regula,colul inchis,iar bebelusii...dormeau,nu aveau nici un stres.Unul cu mana sub cap,celalalt cu un deget in gura
Saptamana viitoare merg iar la control,doctorul spunea c-o sa ma interneze vreo 2 saptamani in spital pt investigatii si ceva analize.
Doamneee,nici nu vreau sa mai aud de maternitate,mai bine imi da 5 luni de repaos la pat,decat sa ma interneze.V-om vedea... !
Voi ce faceti,sunteti bine,sanatosi?
Va pupik

dak te ajuta cu ceva cred ca te bat detasat la articolul controale si eco pana la 4 luni de sarcina
mai ales k eu am ajuns is de 2 ori la maternitate din cauza unor sangerari!!!
ajunsesera controlele si eco ca mersul pe jos pt mine, sau k si cafea dimineata
cred k depinde mult de starea ta de spirit daca sa te interneze sau nu!!! k in general pt analize nu se prea fac internari, dar cum crede si medicul k e cel mai bine pt voi 3!!!!
ai aflat ce astepti?
sarcina usoara in continuare si mult optimism!!!!

bebe strumph

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Dr. spunea ceva de genul : sa ma interneze ca sa-mi monitorizeze sarcina, exact in perioada in care eu anul trecut bebele,iar pe deasupra sa-mi faca si ceva analize.Are el o banuiala ca eu cum m-as apropia de luna a 5 a,mi s-ar deschide colul.Iar daca cumva se intampla asta,sa-mi faca serclaj.
Nu stiu daca ma crezi,dar nici nu-mi vine sa ma gandesc la ce-o sa ma astepte.
Mai am o intrebare : tie iti amorteau manile,si aveai cumva intepaturi in partea stanga (in dreptul ovarelor) ???
Eu de cateva zile,ma trezesc cu manile amortite,chiar si ziua cand nu fac nimic mi se intampla asta,iar aseara am avut ceva intepaturi in partea stanga,in dreptul ovarului.Culmea e ca nu mi-a trecut nici cu No-spa,dar azi dimineata m-am trezit fresh,nu ma mai doare nimic.
Pupici si merci pt ajutor.

Mergi la inceput

Citat:

Dr. spunea ceva de genul : sa ma interneze ca sa-mi monitorizeze sarcina, exact in perioada in care eu anul trecut bebele,iar pe deasupra sa-mi faca si ceva analize.Are el o banuiala ca eu cum m-as apropia de luna a 5 a,mi s-ar deschide colul.Iar daca cumva se intampla asta,sa-mi faca serclaj.
Nu stiu daca ma crezi,dar nici nu-mi vine sa ma gandesc la ce-o sa ma astepte.
Mai am o intrebare : tie iti amorteau manile,si aveai cumva intepaturi in partea stanga (in dreptul ovarelor) ???
Eu de cateva zile,ma trezesc cu manile amortite,chiar si ziua cand nu fac nimic mi se intampla asta,iar aseara am avut ceva intepaturi in partea stanga,in dreptul ovarului.Culmea e ca nu mi-a trecut nici cu No-spa,dar azi dimineata m-am trezit fresh,nu ma mai doare nimic.
Pupici si merci pt ajutor.

mie imi amorteau si mainele si picioarele!!!m-am procopsit si cu his(hipertensiune indusa de sarcina)!!!!dar m-am obisnuit cu ele
dureri am mai avut si eu mai ales k obosisem de stat in pat!!!
in ceea ce priveste serclajul, nu te panica, am colege kre de o varsta frageda a sarcinii au facut si au dus sarcina la termen f bine, clar cu repaosul necesar!!!!
sarcina usoara si la termen!!!1

bebe strumph

Mergi la inceput

Azi merg la dr sa vad despre ce e vorba,ca de 3-4 zile am niste dureri ca niste intepaturi in partea ovarelor...de nu-mi trec nici cu No-spa.Mainile imi amortesc de nu le mai simt chiar daca nu fac nimic,iar de vreo cateva zile am niste stari de ameteala...imi pierd echilibrul,parca nu am vlaga in mine,imi vine sa vomit,si gura mi-e vesnic uscata.
Nu stiu de la ce mi se trage,eu banuiesc c-ar fi lipsa de calciu,tinand cont de faptul ca eu am 17 saptamani si nu iau nici un fel de vitamine.
Dr. mi-a spus ca si asa sunt eu putin durdulie,ce-mi mai trebuie vitamine?!
Din punctul meu de vedere,o consider o mare tampenie,mai ales ca eu in trecut am avut probleme cu calciul,organismul meu nu-l asimileaza din mancare,doar intravenos sau prin injectii,dar...
I-am spus istoricul meu,ce-am patit acum cativa ani din aceasta cauza,dar...n-am fost luata in seama.
Sa vad ce-o zice azi,daca nici azi nu-mi prescrie vitamine,ma opresc direct la dr de familie sa-mi prescrie el.
Nu pot sa stau in halul asta,sa-mi fie frica sa mai ies din casa ca poate cad din picioare.Nu am un copil care-mi papa vitaminele si calciul din oraganism,am 2. Asa ca...
Kmy,multumesc din suflet pt incurajari,chiar am nevoie,sunt cu psihicul la pamant din cauza celor intamplate in trecut.
A ajuns sa-mi fie frica si de umbra mea,iar cand ma simt rau,ma rog la D-zeu ca toata noaptea sa nu mi se intample nimic,ca a doua zi sa apuc sa merg la control.
Doamne...si mai sunt atatea luni...
Va pup si aveti grija de voi.
Revin cu noutati cand ma intorc de la dr.

Mergi la inceput

Citat:

Azi merg la dr sa vad despre ce e vorba,ca de 3-4 zile am niste dureri ca niste intepaturi in partea ovarelor...de nu-mi trec nici cu No-spa.Mainile imi amortesc de nu le mai simt chiar daca nu fac nimic,iar de vreo cateva zile am niste stari de ameteala...imi pierd echilibrul,parca nu am vlaga in mine,imi vine sa vomit,si gura mi-e vesnic uscata.
Nu stiu de la ce mi se trage,eu banuiesc c-ar fi lipsa de calciu,tinand cont de faptul ca eu am 17 saptamani si nu iau nici un fel de vitamine.
Dr. mi-a spus ca si asa sunt eu putin durdulie,ce-mi mai trebuie vitamine?!
Din punctul meu de vedere,o consider o mare tampenie,mai ales ca eu in trecut am avut probleme cu calciul,organismul meu nu-l asimileaza din mancare,doar intravenos sau prin injectii,dar...
I-am spus istoricul meu,ce-am patit acum cativa ani din aceasta cauza,dar...n-am fost luata in seama.
Sa vad ce-o zice azi,daca nici azi nu-mi prescrie vitamine,ma opresc direct la dr de familie sa-mi prescrie el.
Nu pot sa stau in halul asta,sa-mi fie frica sa mai ies din casa ca poate cad din picioare.Nu am un copil care-mi papa vitaminele si calciul din oraganism,am 2. Asa ca...
Kmy,multumesc din suflet pt incurajari,chiar am nevoie,sunt cu psihicul la pamant din cauza celor intamplate in trecut.
A ajuns sa-mi fie frica si de umbra mea,iar cand ma simt rau,ma rog la D-zeu ca toata noaptea sa nu mi se intample nimic,ca a doua zi sa apuc sa merg la control.
Doamne...si mai sunt atatea luni...
Va pup si aveti grija de voi.
Revin cu noutati cand ma intorc de la dr.

nici mie medicul nu mi-a presris vitamine, si eu eram durdulie( acum is cat casa poporului), dar nu din acest motiv, ci doar sa incerc sa manc cat mai multe fructe si legume proaspete de pe piata k tot se gaseau!!! dar cum nu ma o oram cu mancatul de nici un fel am mers si mi-am luat si eu vitamien de la farmacie: elevit, medicul ncii in ziua de azi nu stie k le-am luat!!!!
iar in rpivinta mainilor nu prea ai ce face, am uitat cum s enumeste , dar caut acum si iti spun!
am gasit:Sindromul tunelului carpian
dai search pr google si obtii o multime de informatii!!!
sarcina usoara, te astept cu vesti de la dr!!

bebe strumph

Mergi la inceput

Kmy,am dat o cautare pe google la simptomele lipsei de calciu.Eu am mai toate simptomele,amorteala in maini,ameteli pana la stari de lesin,pielea de pe maini si de pe picioare mi se cojeste,corpul imi tremura,etc.In cazul asta...nu pot da vina pe simptomele sarcinii.
La fel ca si tine,am sa procedez si eu.Ma duc si-mi iau vitamine.Pai copiii mei cum sa creasca fara calciu,fier,si ce le-o mai trebuii???

Mergi la inceput