Bebelusul din burtica: Primele batai de inima
Raspunsuri - Pagina 46
luys spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreea_mdm Luys multe imbratisari! ce mai faci? vreun bebe la orizont? Pupici ...asteptand o minune in viata mea! Daria37+ |
Buna Andreea,si sa-ti traiasca minunatia.
Uff fetita,da,sunt insarcinata in 3 luni si-o saptamana,se pare ca am gemeni,iar dupa cele intamplate anul trecut...traiesc intr-un stres total,mi-e frica si de umbra mea.
Am ajuns sa tresar la cea mai mica durere,am cosmaruri noaptea(cum ca pierd iar sarcina) etc.
Pana in momentul de fata sarcina decurge bine,copilasii mei se dezvolta normal,conform normelor.
Peste 2 saptamani merg iar la dr. tinand cont de istoricul meu de anul trecut...de data asta sunt propusa pt cerclaj,si mi-e o teama de nu mai pot.
In rest...iau utrogestan pe cale vaginala,no-spa si acid folic.
Ma rog in fiecare zi sa fie bine,sa nu mai trec prin cosmarul de anul trecut.
Va pupik si aveti grija de voi si de minunatiile din viata voastra.
andreea_mdm spune:
Of scuma de tine! bravo, felicitari! Dumnezeu este mare si te va ajuta, ai incredere si tinete de dr. adica sa teduci mai des la control si sa tii medicatia, eu asa am reusit. Acum sunt o mamica implinita si foarte fericita ca am asa o minune de fetita de 4 luni. E greu sa fii mamica dar in acelasi timp si enorm de fericita! Pupam burtica si ne rugam la Doamne Doamne pentru voi!
Ps.: Dumnezeu te-a recompensat acum si pentru data trecuta! Fellicitariii! doi dintr-un foc!
kmy_black spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luys
Buna Andreea,si sa-ti traiasca minunatia. Uff fetita,da,sunt insarcinata in 3 luni si-o saptamana,se pare ca am gemeni,iar dupa cele intamplate anul trecut...traiesc intr-un stres total,mi-e frica si de umbra mea. Am ajuns sa tresar la cea mai mica durere,am cosmaruri noaptea(cum ca pierd iar sarcina) etc. Pana in momentul de fata sarcina decurge bine,copilasii mei se dezvolta normal,conform normelor. Peste 2 saptamani merg iar la dr. tinand cont de istoricul meu de anul trecut...de data asta sunt propusa pt cerclaj,si mi-e o teama de nu mai pot. In rest...iau utrogestan pe cale vaginala,no-spa si acid folic. Ma rog in fiecare zi sa fie bine,sa nu mai trec prin cosmarul de anul trecut. Va pupik si aveti grija de voi si de minunatiile din viata voastra. Sunt momente in viata, in care oricum ar sta corpul, sufletul e in genunchi ! |
felicitari!!!!
de mult asteptam sa aud aceasta veste minunata de la tine!!!bunul d-zeu te rasplateste dublu pt durerea avuta!!!!
incearca sa fii cat mai ptimista, nu lasa experientza trrecuta sa iti intunece gandurile, nu face bine la bebe-ii!!! daca ai sti kt sunt de fericita k esti insarcinata!!!
ce pot sa iti urez decat sarcina usoara si la termen, bebe-ii sanatosi si frumosi, si sa fii cat mai vesela si ca totul sa fie ok!!!

kmy,
de
IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphAm invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
luys spune:
Andreea,Kmy,multumesc din suflet pt urari,multumesc ca sunteti langa mine.
Incerc sa fiu cat mai optimista dar...cred ca inainte de-a fi ramas gravida,trebuia sa trec pe la un psihiatru sau un psiholog.Am ajuns la disperare,incerc sa nu ma mai gandesc la trecut,dar durerile de spate,burta,intepaturile oaselor pelviene,etc,imi aduc aminte ca sunt gravida,si ma panichez fara sa vreau,gandindu-ma la ce e mai rau.Am o mare team si de acel serclaj,am citit atatea despre el,nu stiu cum am sa rezist atatea luni in pat,stiindu-ma o persoana foarte activa.
Si voi ati avut o sarcina dificila,sunteti cele mai in masura sa ma intelegeti,sa-mi intelegeti stresul prin care trec.
Doamne si cate luni mai sunt...nu-mi ramane decat sa sper !
Va doresc din suflet multa sanatate,si sa va bucurati de minunatiile voastre.
andreea_mdm spune:
Luys curaj mamico ca totul va fi bine. Eu am sta in pat 6-7 luni de zile si stiu cum e. Si dureri groaznice, groaznice de spate si burta, dar puiutul meu imi dadea curaj cand imi dadea cate una la coaste de imi lua respiratia. Asa ca tu ai sustinere x2 dinspre burtica si orice durere merita sacrificiu. Tine-ne la curent cu evolutia bebeilor ca noi iti tinem pumnii x8. Pupici multi la burticuta!
kovacsc spune:
Saptamana viitoare am primul control, pana atunci se vor face 6 sapt si 2 zile. Ce credeti este prea devreme pentru un eco? Ma gandesc ca poate nu se vede si nu se aude mare lucru si pe langa faptul ca voi fi dezamagita o sa mai dau si o gramada de bani pe consultatie?
Mersi
kmy_black spune:
| citat din mesajul lui luys Andreea,Kmy,multumesc din suflet pt urari,multumesc ca sunteti langa mine. Incerc sa fiu cat mai optimista dar...cred ca inainte de-a fi ramas gravida,trebuia sa trec pe la un psihiatru sau un psiholog.Am ajuns la disperare,incerc sa nu ma mai gandesc la trecut,dar durerile de spate,burta,intepaturile oaselor pelviene,etc,imi aduc aminte ca sunt gravida,si ma panichez fara sa vreau,gandindu-ma la ce e mai rau.Am o mare team si de acel serclaj,am citit atatea despre el,nu stiu cum am sa rezist atatea luni in pat,stiindu-ma o persoana foarte activa. Si voi ati avut o sarcina dificila,sunteti cele mai in masura sa ma intelegeti,sa-mi intelegeti stresul prin care trec. Doamne si cate luni mai sunt...nu-mi ramane decat sa sper ! Va doresc din suflet multa sanatate,si sa va bucurati de minunatiile voastre. Sunt momente in viata, in care oricum ar sta corpul, sufletul e in genunchi ! |
ma alatur celor spuse de andreea!!!!si noi am fost, suntem firi f active, deci ne-a fost f greu sa ne adaptam la statul in pat!!!dar azi tinand in brate puiul tot "greul" de atunci s-a sters din ganD!!! e de inteles sa fii mereu in alerta avand in vedere prin ce ai trecut dar inceraca s ate bucuri de cele 2 buburuze ale tale!!!!suntem alaturi de tine!!!!!si eu una astwpt in fiecare zi cate o veste de la tine!!!!
apropo, la sf sarcinii am tras linie si am socotot cate pastile de utrogestan am inghitit:total=950buc!!! nu mai pun restul de no-spa, vitamine!!!!dar fieare zambet de al lui iustin sterge inzecit fiecare pastila!!!!
o sa vezi k o sa fie bine!!!!!putina incredere in cel de sus k el te vegheaza de acolo, plus ingerasul tau!!!!

kmy,
de
IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphAm invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
| citat din mesajul lui kovacsc Saptamana viitoare am primul control, pana atunci se vor face 6 sapt si 2 zile. Ce credeti este prea devreme pentru un eco? Ma gandesc ca poate nu se vede si nu se aude mare lucru si pe langa faptul ca voi fi dezamagita o sa mai dau si o gramada de bani pe consultatie? Mersi |
la aceasta varsta puiul este deja instalat in uter!!! in principiu ar treb se i se auda si inimioara dar nu este o regula de baza!!!acum are dimensiune aunui bob de mazare mica ta comoara!!!
sarcina usoara si al termen!!!!
kmy,
de
IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
kovacsc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kmy_black
la aceasta varsta puiul este deja instalat in uter!!! in principiu ar treb se i se auda si inimioara dar nu este o regula de baza!!!acum are dimensiune aunui bob de mazare mica ta comoara!!! sarcina usoara si al termen!!!! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bebe strumphAm invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
multumesc tare mult!!
kmy_black spune:
te asteptam cu vesti de la eco!!!!
kmy,
de
IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Daria