Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Raspunsuri - Pagina 45

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

ma alatur si eu raspunsului dat de luys!!!
toate astea sunt normale!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

in data de 08.08.2011 am aflat ca voi fi mamica; astept de anul trecut din noiembrie sa vad doua liniute pe testul de sarcina si in sfarsit acest lucru s-a intamplat. Interesant este ca bucuria maxima te tine foarte putin; imediat incepi sa iti faci tot felul de griji; ieri fara nici un motiv intrasem in panica, daca se opri sarcina din evolutie, daca...daca... Dupa care din toate puterile am incercat sa alung gandurile negre pentru ca mi-am dat seama ca nu pot schimba cursul lucrurilor orice ar fi. Sunt programta la medic pe 23 august o sa vedem atunci ce se intampla. Imi doresc din inima sa fie bine ....si sa aud bataile puiutului meu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kovacsc

in data de 08.08.2011 am aflat ca voi fi mamica; astept de anul trecut din noiembrie sa vad doua liniute pe testul de sarcina si in sfarsit acest lucru s-a intamplat. Interesant este ca bucuria maxima te tine foarte putin; imediat incepi sa iti faci tot felul de griji; ieri fara nici un motiv intrasem in panica, daca se opri sarcina din evolutie, daca...daca... Dupa care din toate puterile am incercat sa alung gandurile negre pentru ca mi-am dat seama ca nu pot schimba cursul lucrurilor orice ar fi. Sunt programta la medic pe 23 august o sa vedem atunci ce se intampla. Imi doresc din inima sa fie bine ....si sa aud bataile puiutului meu.

felicitari!!!
daca tot astepti de atat timp aceasta minune in viatza ta, nu iti intuneca gandurile, incearacs a fii mereu pozitiva, optimista, k bebele chiar daca acum este cat un fir de mac simte tot!!!
sarcina usoara si la termen!!!

bebe strumph

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luys spune:

Kmy,sa-ti traiasca baietelul si sa te bucuri de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

multumesc, ma straduiesc sa fiu cat mai optimista!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

vaiii...ce baietel frumos ai Kmy! iti mai aduci aminte de mine? cat de greu am dus sarcinile amandoua si acum avem doua minunatii in viata noastra! Pupici multi!

...asteptand o minune in viata mea!

Daria
37+

Mergi la inceput

Luys multe imbratisari! ce mai faci? vreun bebe la orizont? Pupici

Daria
37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea_mdm

vaiii...ce baietel frumos ai Kmy! iti mai aduci aminte de mine? cat de greu am dus sarcinile amandoua si acum avem doua minunatii in viata noastra! Pupici multi!

Daria
37+

multumesc mult!!!!
asteptam poze si cu fetitza ta!!!

bebe strumph

Mergi la inceput

ti-am lasat pm!

Daria
37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea_mdm

ti-am lasat pm!

Daria
37+

abia azi dimineatz aam intrat pe net!!!!a bucur ca ai revenit printre noi, era km pustiu pe aici, nu mai aveam cu cine sa schimb o vb, multe is in concediu!

bebe strumph

Mergi la inceput