Bebelusul din burtica: Primele batai de inima
Raspunsuri - Pagina 44
![](images/user_woman.png)
GETY spune:
Eu stiu ca testele facute cu urina nu sunt foarte sigure. Dar testul Beta-hcg facut din sange, da. Numai ca pe mine m-a pus sa-l repet la cateva zile, pentru ca el trebuie sa creasca de la o saptamana la alta.
Pana la data asta, ar trebui sa fii cu burtica, nu?
Asa creste Maria Diana
My weight
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florelacri/florelacri.jpg)
florelacri spune:
salutari la burtici si mamici...
sunt noua pe la odisee, sunt o gravidutza de 26 de sapt....
gogosar nu trebuie sa iti pierzi speranta, am fost in aceeasi situatie ca si tine, nu am ramas gravida mult timp, si anul trecut m-am pus pe lista de asteptare pentru FIV, anul acesta in octombrie trebuia sa imi faca FIV-ul...si surpriza...in ianuarie am ramas gravida natural, fara nici un tratament...si eu am avut scurgeri maronii timp de 4 zile si apoi nimic....dupa aproximativ 2 sapt mi-am facut un test de sarcina (la insistentele unei prietene) si a iesit pozitiv...iti doresc sa fie cu ochisori...Doamne ajuta...
Va urez tuturor gravidutzelor o sarcina si o nastere usoara, iar mamicutzelor bebei sanatosi
clodyac spune:
florelacri iti doresc nastere usoara si un bebe sanatos
mamica fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya
pui mic
ana_mica26 spune:
buna mamicilor!!!!!!!!
sunt si eu o mamica in 32 de sapt.....dar sunt putin speriata si as vrea sa adresez o intrebare tuturor care au mai avut o sarcina........la ultimul control ecografiv mi s-a spus ca fetita mea e mai mica decat ar trebui la saptamanile astea (dif de vreo 3 sapt) as vrea sa stiu daca ar trebui sa ma ingrijorez sau sa astept ca bb meu sa se dezvolte in ritmul lui propriu?
nu stiu ce sa fac sunt destul de agitata si stiu ca asta nu e bn.....
va pup sper sa nu sariti si peste intrebarea mea
sarcina usoara tuturor!!!!!!!!!!!!!!32+
dulcica27 spune:
Buna,
Eu zic sa nu te ingrijorezi ca va mai creste, ai 32 saptamani, inca mai creste. am inteles ca important este, nu sa fie mare, ci sa fie la termen si sa aiba toate organele dezvoltate.
Nu te speria. Daca el ajunge dupa 37 saptamani, indiferent de greutate, de inaltime, este considerat ca si-a dezvoltat toate organele si functiile.
Nici al meu nu este prea mare, cica este cu o saptamana si un pic mai mic, dar mi-a explicat ca dc trece de 37 sapt, este ok, nu este considerat prematur si are toate organele dezvoltate.
sanatate muylta. 36+
carita spune:
Buna fetelor ,
Am postat initial pe sectiunea "Simptome neplacute ale sarcinii "si apoi am vazut ca aici sunteti mai active si sper sa obtin mai repede parerile voastre : am facut o fertilizare in vitro ( embriotransfer pe 14 iunie ) , iar la 6 saptamani mi s-a confirmat sarcina ( s-au auzit si bataile inimii ) ; ideea este ca nu ma pot linisti deloc ( unde si poate ca sarcina este mai greu obtinuta ) si mi se pare ca de ieri nu mai am sanii asa de umflati , de exmplu ( acum as fi in 8 saptamni , iar luni trebuie sa ajung din nou lea eco ) : voua vi s-a intamplat asa ceva , e normal sa iti creasca sanii asa de repede si sa fie tot timpul durerosi ( cum am mai auzit la alte fete ) ? In rest sunt foarte balonata ( dimineata ma trezesc cu burta mai mica , dar in timpul zilei o am foarte umflata si tare ) , am si stari de greata ( dar nu vomit) ; ce mai ma deranjeaza sunt micile dureri ( ca niste pulsatii, cand pun mana in locul respectiv parca simt niste batai ) pe care le am in partea dreapta a abdomenului , aproape in pelvis ...nu tot timpul , dar asa ce tare as prefera sa nu le am deloc ; doctora mi-a zis ca probabil sunt de la ovar ( le am destul de marite de la stimulare si am si cateva chisturi ) si mi-a zis sa iau cate 1 No-spa pe zi si fara efort fizic si contact sexual .
Astept cu nerabdare parerile voastre .
Va pup .
ella17 spune:
Buna fetelor! Sunt normale durerile acute de burta in primele 5 sapt de sarcina? Eu zilnic am cate un episod sau doua cu dureri de acest gen si imi trec cam in 15 min, dc merg la baie cu tb mare. M-au apucat cam de 1 sapt. Medicul nu stie ce am si mi-a dat arefam pt mentinerea sarcinii, magne b6 pt relaxarea musculaturii uterului, acid folic si aspimax cardio de 75 mg pt k am trombofilie.
maria.iris spune:
fetelor, va urmaresc de multa vreme, insa abia acum mi-am facut curaj sa va scriu. va rog din suflet, daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns.
sunt in a 6a sapt de sarcina, confirmata deocamdata doar de teste de sarcina. problema mea e ca nu am nici un simptom. saptamana trecuta ma intepau ovarele, ma dureau sanii, usoara senzatie de greata... insa de doua zile, nu mai simt nimic, nici greata, nici sanii nu ma mai dor. sunt eaxct ca si cum nu as fi insarcinata...
sunt tare ingrijorata. am citit ca e posibil ca sarcina sa se opreasca din evolutie si atunci nu mai ai nici simptome... a mai fost cineva in situatia mea?
de abia maine am programare la dr si pana maine simt ca o iau razna... va multumesc pentru eventualele raspunsuri.
bebishka spune:
buna fetelor!am 32 de ani.vreau sa ma alatur si eu de voi.sunt insarcinata pentru prima data in 17 saptamani cu un baietzel nazdravan care deja mi#351;ca prin burtica .nu ma prea pricep cu navigarea sitului.sper ca am nimerit bine.deocamdata postez asta ca nu sunt prea sigura de ce si cum ...
luys spune:
Durerile in dreptul ovarelor,starile de greata (insotite sau nu,de voma) ,cresterea sanilor si sensibilitetea lor,sunt simptome normale intr-o sarcina.Nu va mai panicati,sunt normale.Dezvoltarea uterului,cresterea lui,da aceste dureri in dreptul ovarelor.
Multa sanatate,de asta avem toate nevoie.