Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Raspunsuri - Pagina 43

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna fetelor.
Sunt de mult pe acest forum, dar nu la aceasta sectiune.Pana acum am fost la aspirante. Sunt casatorita de 12 ani, timp in care ne-am dorit un bb.Care a intarziat sa apara.Eu de felul meu am un ciclu regulat de 27-29 zile.Acum sunt in ziua 40.
Am facut acum o saptamana un test de sarcina care a iesit negativ.
Stiu ca ar trebui sa il repet.Ca semne.....dureri in partea de jos ca si cum ar trebui sa imi vina, dureri de mijloc ( aceste dureri nu sunt permanente, doar dimineata si seara ), dorm mai mult si ma simt cam obosita fata de alte dati.A si o usoara ameteala.In rest....absolut nimic.Pieptul e usor umflat dar nu ma doare, si poate e usor sensibil in jurul mameloanelor.Atat.
Voi care sunteti insarcinate, credeti ca pot spera?
Vineri ma duc si la ginecolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

sigur k poti spera!!!!
te astepta cu vestile bune!!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Am facut azi un test...negativ.Acum incep sa imi pun tot felul de intrebari..De ce ma intarzie acum, cand am avut mereu ciclul regulat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Citat:
citat din mesajul lui gogosar

Am facut azi un test...negativ.Acum incep sa imi pun tot felul de intrebari..De ce ma intarzie acum, cand am avut mereu ciclul regulat?

ANCA

"Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra"

Buna,
Eu zic sa mai astepti o saptamana si sa repeti testul.
Din ce ne- ai zis tu, eu cred ca esti

Sa ne tii la curent.
Iti tin pumini sa fie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marah spune:

Felicitari! Eu sunt insarcinata in 25 de saptamani si nu am avut simptome de gravida nici in primul trimestru, nici mai tarziu. Primele semne: sanii intariti - apoi a inceput sa creasca burtica! E un motiv de bucurie sa te simt asa bine! Nu-ti face griji, gandeste pozitiv! Sa va dea Dumnezeu sanatate!
Se zice ca daca sarcina e usoara, asa ca in cazul nostru, e baietzel. La mine ecograful a confirmat ca e baiat.
Succes! Ai grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marah spune:

Am aflat ca e baietel! A fost un sentiment extraordinar sa-l vad la eco 4d! Acum abia astept sa-l tin in brate! Va fi o vara foarte luuunga!
Succes! Sa ne spui ce e bebele tau.

Mergi la inceput

Buna fetelor.
Ieri, am avut cateva picaturi roz pe tampon , dupa care nimic.Azi, o usoara presiune si mici intepaturi in sani.Am fost de atatea ori dezamagita in anii astia....ca mi-e si frica sa mai sper.Ce ma dispera pe mine e ca am 2 teste negative.Unul in ziua 34 si unul in ziua 40.Eu zic ca daca era ceva, trebuia sa iasa.Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deennyy spune:

fetelor, este prima data cand ajung pe acest site si sunt incantata.
20 de saptamani ieri si ma straduiesc sa fac fata caldurii insuportabile cu burta la purtator.
sa va fie bine tuturor!
pupaturi

P.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gogosar

Buna fetelor.
Ieri, am avut cateva picaturi roz pe tampon , dupa care nimic.Azi, o usoara presiune si mici intepaturi in sani.Am fost de atatea ori dezamagita in anii astia....ca mi-e si frica sa mai sper.Ce ma dispera pe mine e ca am 2 teste negative.Unul in ziua 34 si unul in ziua 40.Eu zic ca daca era ceva, trebuia sa iasa.Va pup.

ANCA

"Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra"

speranta se pierde ultima, te asteptam cu vesti bune, eu aveam impresia k vineri treb sa mergi la control, nu am mai avut timp sa recitesc din urma daca e vb despre tine sau nu, in orice caz sper k DD sa-ti aduca minunea mult dorita!!!

bebe strumph

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui deennyy

fetelor, este prima data cand ajung pe acest site si sunt incantata.
20 de saptamani ieri si ma straduiesc sa fac fata caldurii insuportabile cu burta la purtator.
sa va fie bine tuturor!
pupaturi

Denisa P.

felicitari!!
un bebe sanatos si frumos, iar pana in momentul intalnirii live cu minunea ta iti urez o sarcina usoara si la termen, dupa ce-ti vei tinept prima data bebe-ul in brate se sterge cu buretele tot din urma!!!

bebe strumph

Mergi la inceput