Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Raspunsuri - Pagina 42

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giulia_S spune:

Buna! Dulcica, ma bucur ca ai ajuns la medic si ca nu e nimic ingrijorator. Nu am retinut: ai fetita sau baietel? Cand ai data probabila a nasterii?
Unacri, felicitari pentru sarcina, cred ca o asteptai cu nerabdare! Nu stiu daca e in regula sa nu temperatura. Eu nu mi-am luat-o niciodata, dar nu cred ca este asa de relevanta daca medicul nu ti-a specificat un program strict de monitorizare. Cum te simti tu, in general, si ce spun analizele - asa cred ca conteaza cel mai mult. Imi povestea aseara mama ca pe vremea ei, adik acum 30 de ani, nu si-a facut decat o singura data analizele, iar controalele se efectuau cu centimetrul si o trompetica de ascultat burtica. In rest i s-a spus ca daca se simte bine, nu are rost sa vina la control. Nu vreau sa iti povesteasc ce mi-a povestit bunica, alte peripetii de parca sunt din alta lume. Si iata ca si mama e sanatoasa, si eu, si sper ca toti copii din lume sa se nasca sanatosi si sa le placa viata asta :) Incearca sa te relaxezi, totul va fi bine daca iti doresti si crezi:)
Apropos, ptr ca eu sunt in 32 de saptamani, am probleme cu somnul si pozitiile in pat. Eu mi-am luat o perna speciala cu care ma impact excelent (am mai spus-o si in alt topic) si pe care v-o recomand si voua. O gasiti pe www.pernegravide.weebly.com. Mai este inca un model, eu am "cornuletul". Va pup si sarcina usoara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcica27 spune:

Buna Giulia,
Eu o sa am baietel, si DPN-ul meu este 20 august. Sincer, ma simt bine in continuare, sper din suflet sa fie bine, deja sunt in 25 saptamani.
tu ce vei avea? am vazut ca esti deja in 32. felicitari si sanatate multa in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giulia_S spune:

Buna Dulcica, felicitari pentru baietel, eu tot baiat am. Stiu dinainte de a ramane insarcinata cum o sa-l cheme si ma bucur in fiecare zi de giumbuslucurile pe care le face el acolo :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_Ghita spune:

buna fetelor
eu sunt insarcinata in 9 saptamani...abia astept sa vad ce voi aveaimi doresc baiat !!!sper ca voi avea ce doresc si chiar daca nu...tot ce vreau este sa am un bebe sanatos!va pup si va doresc o sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marah spune:

Buna, Alina,

Si eu sunt galateanca, dar de 6 ani locuiesc si lucrez in Bucuresti. Am 31 de ani si 20 de saptamani de sarcina! Nu vreau sa stiu sexul copilului, desi imi doresc fetita. Dar sotul meu ma innebuneste cu "baietelul lui simpatic". Sa dea Dumnezeu sa avem bebelusi sanatosi si poate ne vedem la o plimbare pe faleza, vara urmatoare. Curaj si multa sanatate!

Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcica27 spune:

Buna fetelor.
Va doresc multa sanatate si bebelusi asa cum va doriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_Ghita spune:

multumesc Marah!iti doresc o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

buna seara fetelor !

buna alina vad ca esti un pic inaintea mea cu sarcina si as vrea sa te intreb daca ai trecut din starea de foame crunta brusc in lipsa totala a petitului.(si eu tot baiat imi doresc dar la cat am asteptat nu ma supar daca e fetita sa-i fac codite)

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Fetelor care sunteti insarcinate in primul trimestru, cum e cu semnele ?
Va simtiti rau, greturi, varsaturi, va dor sanii? Sunt astea reguli generale, sau poate fi o sarcina si fara simptome?
Va intreb ca am innebunit de tot! Eu ma simt prea bine pentru a fi insarcinata si cu toate astea eco arata o sarcina de 7 saptamani cu activitate cardiaca! Desi medicul spune ca e cu o saptamana in urma ca dimensiuni, dar ca sarcinile astea FIV ma rog, pot evolua mai altfel, ca orice sarcina de fapt. Asa ca va intreb, sunt normala sa am sanii doar mariti, dar fara pic de durere, au mai fost dureri usoare si intepaturi, dar nicidecum cum am auzit la alte fete ca nu sufereau sa se atinga de durere. O fi posibil sa inceapa durerile mai incolo , pe la 10 saptamani ? Va multumesc si va rog , daca stiti sa ma linisti cu un cuvant ca sunt total intoarsa pe dos:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonneL

Fetelor care sunteti insarcinate in primul trimestru, cum e cu semnele ?
Va simtiti rau, greturi, varsaturi, va dor sanii? Sunt astea reguli generale, sau poate fi o sarcina si fara simptome?
Va intreb ca am innebunit de tot! Eu ma simt prea bine pentru a fi insarcinata si cu toate astea eco arata o sarcina de 7 saptamani cu activitate cardiaca! Desi medicul spune ca e cu o saptamana in urma ca dimensiuni, dar ca sarcinile astea FIV ma rog, pot evolua mai altfel, ca orice sarcina de fapt. Asa ca va intreb, sunt normala sa am sanii doar mariti, dar fara pic de durere, au mai fost dureri usoare si intepaturi, dar nicidecum cum am auzit la alte fete ca nu sufereau sa se atinga de durere. O fi posibil sa inceapa durerile mai incolo , pe la 10 saptamani ? Va multumesc si va rog , daca stiti sa ma linisti cu un cuvant ca sunt total intoarsa pe dos:(

buna
nici eu nu am avut cine stie ce simptome se sarcina, mi s-au intarit sanii si al o palpare mai puternica ma dureau , in rest nimik
nu am avut greturi, nici varsaturi, pe tot parcursul sarcinii, deci nu ai nici un motiv sa te ingrijorezi!!!
sarcina usoara si la termen!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput