Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacos spune:

buna seara fetelor ! sunt o viitoare mamica cu o sarcina in evolutie de 11 saptamani . asi dori sa ma interesez si eu la voi daca se poate eu fiind la prima sarcina cum sunt onditiile in spialul filantropia si care ar fii preturile . mentionez ca sunt in evidenta doamnei doctor Antohi Irina . va multumesc frumos si anticipat :* va pop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Astazi am fost prima data la eco si supriza: mi-a depistat un chist ovarian de 60mm iar sarcina pare de 6 sapt insa nu se vede embrionul iar doctora presupune ca ar putea fi orpita din evolutie.Nu mi-a dat inca nici un tratament pana saptaman viitoare cand m-a chemat iar la eco sa vedem daca sarcina evolueaza sau nu.
Sunt extrem de ingrijorata dar cu ajutorul lui D-zeu trecem si peste asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacos spune:

Raluca stai linistita si incearca sa ai incredere in Dumnezeu ma rog ca totul sa fie bn pt u:*:*astept vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

raluca

daca sarcina pare a fi de 6 sapt si in realitate este mai mica , nu are cum sa o vada la eco!!!fii increzatoare, poate ai amas insarcinata in ultima parte perioadei de ovulatie si de aici si decalajul!!!
eu, una , iti tin pumnii, si eu ma facut eco abdominala si pelviana, la 5 sapt de sarcina( eu eram convinsa ca sunt insarcinata desi era prima zi knd treb s aimi vina menstruatia) si mi-a iesit la eco sac uterin gol, si alte chisturi la nivelul colului, nisip la rinichi, etc, ideea este ca dupa o sapt la eco , s-a instalat si puiul meu in uter si s-a aratat la eco!!!

kmy 25+ IUSTIN-GEORGE
DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya220811 spune:

hello mamicutzelor, in sfarsit m am inregistrat si eu pe site ba nu am avut rabdare, ba timp, dar acuma mi am facut putin timp si as vrea sa va impartasesc ceva, sunt cea mai fericita viitoare mamica din lume ieri am fost la eco, la Dr. Murariu (un om de nota 1000) si i-am auzit bataile inimii lu bebitza dupa toate astea nu ma mai intereseaza ca dimi am greturi, ca nu pot sa manc ca vars imediat, ca apetitu sexual a scazut si etc, tot ce vreau e sa fie bine, toate-s trecatoare pana la urma, va pup si aveti grija de voi si de bebeii vostrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya220811 spune:

felicitari ramo1901 eu de Craciun am dat vestea ce poti sa-ti doresti mai mult de atat?cum esti?te simti bine, greturi ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

maya220811

felicitari pt bebe!!!! sarcina usoara in continuare !!!!

kmy 25+ IUSTIN-GEORGE
DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari.danciu spune:

si noi visam la un bebe si sunt sigura ca va veni cat de curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari.danciu spune:

sarcina/nastere usoara tuturor mamicilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luys spune:

Doamne Andreea_mdm.
Am trait s-o aud si pe asta...!!!
Ce dobitoc de dr. te apasa in halul asta pe burta,stiind c-ai probleme cu sarcina,si placenta jos inserata?!?
Ala e un tampit,putea sa-ti provoace un avort de mai mare frumusetea.
Dar...ce-i intereseaza pe ei...bani sa iasa !
Sfatul meu : du-te si fa ecografia in alta parte.
Pupici

Mergi la inceput