Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olive_84 spune:

Buna ziua,

Sper sa gasesc aici, la voi, raspunsul la problema mea.

Ieri am fost la primul ecograf, varsta cronologica 5 saptamani si o zi, diagnostic: sarcina in evolutie 3 saptamani. Numai ca langa embrion s-a vazut un cheag de sange, intial dna doctor a zis ca este sarcina gemelara, dar dupa o analiza mai buna, a dat diagnosticul.
Este prima sarcina, si de aceea sunt f speriata. tratamentul care mi l-a dat este duphaston 2 pe zi si utrogestan 1/zi intravaginal, nospa si acid folic timp d eo luna pana la urmatoarea ecografie.

A mai patit cineva asa ceva? Este posibil sa pierd sarcina?

Pana acum nu am avut niciun fel de scurgeri/ sangerari.

Va multumesc pentru raspuns!

o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Da, Luys! Am fost dimineata la echo si a fost muuuult mai bine!
S-a mirat si dr. cand i-am zis ce m-a foit ala , iar ea se purta asa finut sa nu ma zdruncine prea tare. Placenta e tot foarte jos, s-a mai dat un pic la o parte de pe col ce-i drept si spera ca mai tarziu la burtca mare sa inceapa sa se ridice. Merg in continuare cu concediul prelungire de la comisie inca 9 sapt si apoi intru in prenatal. Fetita e in regula, toate organele sunt bine dezvoltate, e o frumusete foarte jucausa si taaaree miscacioasa. Se vede pe burtica cu ochiul liber cum imi da cate una! :))Faza cu focarul ala mi-a zis ca se intampla la multi copii si nu pune deloc probleme. E o depunere calcinomica care dupa nastere va disparea, nu are nici o leg cu sindromul pentru ca nu sunt alte elemente care sa arate asta. Ufff! M-am linistit. Ma supara in continuare foarte tare in partea dreapta sub coasta de imi ia respiratia si mi s-a dar trimitere la gastro-enterologie sa vad ce e, ea zice ca nu ar fi de la ficat ci de la colecist, vom vedea joi cand ma duc.
In rest asteptam cumintele sa treaca mai repede timpul si Doamne-ajuta!
Pupici!

...asteptand o minune in viata mea!
23w+
Daria-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luys spune:

Doamne ajuta,Andreea !
Si nu te mai panica la tot ce spune un dobitoc.Pt linistea ta,cere si parerea altui dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luys spune:

Olive,eu tot n-am inteles ceva...intr-un final,care este diagnosticul?
Ai spus ca : initial ar fi o sarcina gemelara,dar nu este.
Ti s-a pus un diagnostic,dar...care-i ala?
Tratamentul care ti sa dat,este specific gravidelor,deci...pana aici nu-i nimic suspect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olive_84 spune:

Luys, multumesc pentru interes.

Diagnosticul este: embrion in evolutie si cheag de sange.

Frica mea este sa nu pierd sarcina, si din experienta voastra, daca tratamentul care l-am primit este OK pentru astfel de situatii. Doctora mi-a zis ca e pentru sustinere de sarcina, dar nu a zis nimic de iminenta de avort..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

buna olivia

intr-adevar tratamentul este pt sustinerea sarcinii, eu i-au de la 8 sapt de sarcina si acum sunt la 26+, la 8 sapt pe langa embrion mi-a aparut si o zona de decolare care in limbaj clasic reprez imineta de avort, am trecut peste iminenta de avort si ne-am trezit cu placenta jos inserata, kre s-a ridicat acum la 18-20sapt, dar a ramas in continuare destul de jos, dar suntem mai bine!!!
ai grija sa te odihnesti cat mai mult(cel mai recomandat repaosul la pat), sa nu ridici, sa nu faci eforturi fizice, si sa nu faci bai fierbinti!!!la toate astea adaugi o gandire pozitiva si urarile noastre de sarcina usoara si la termen!

kmy 25+ IUSTIN-GEORGE
DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcica27 spune:

salutare mamicilor. eu sunt acum in sapt 8, insa nu mi-am facut inca prima ecografie si nici analizele, le voi face sapt viitoare.ma simt foarte bine,nu prea am greturi, si nici dureri.ma mai doare mijlocul putin si ma simt foarte umflata in burtica, dar in rest sunt ok.
oare sa fiu eu mai norocoasa, sau sa ma sperii putin?
multumesc.

Mergi la inceput

dulcica

nici eu nu am avut greturi, ameteli sau alte simptome casrac sarcinii, mai rar am poftit la cate ceva, deci nu este ceva anormal!
sarcina usoara!!

kmy 25+ IUSTIN-GEORGE
DPN 18.04.2011
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

felicitari noilor burticute! sarcina usoara!
Ce mai faceti? Eu am intrat in 6 luni si sunt tare fericita! Asa vreau sa mai treaca timpul asta sa imi vad gogoasa! Abia astept!
Amr 14 saptamani...

...asteptand o minune in viata mea!
23w+
Daria-Maria

Mergi la inceput

eu una, recunosc, ca fac amr-ul , cel putin pt moment, pt cat mai avem de parcurs pana la 32 de sapt!!!cele 32 de sapt imi ofera in mom asta un sentiment de sigurantza!

kmy 26+ IUSTIN-GEORGE
DPN 18.04.2011

Mergi la inceput