Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Multumesc fetele de incurajari si ca va ganditi la mine. va pupic!
Am sa vin cu vesti luni seara sau marti dimineata, pentru ca am programare luni la 19.00. Bebelasha mea e foarte activa si asta ma face sa fiu mai linistita si imi da mult curaj sa trec peste suparari.
Un weekend placut si aveti grija de burtici!

p.s: Camady, tu a trebuit sa stai in casa sau ai mai facut si ceva plimbari mai usoare. Mie dr. mi-a zis pana acum sa satu linistita si faza e ca pe mine ma ia durerea de burtica si daca ma foiesc un pic mai mult prin casa. de ceva vreme ma bucuram ca ma simt mai bine. dar aseara m-a durut iar si am stat linistita in pat si mi-a trecut. eu tot astept sa se ridice placenta asta!

...asteptand o minune in viata mea!
22w+4 d
Daria-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsa spune:

Buna fetelor
La multi ani pentru noul an!!!
Noi suntem acum in 14 saptamani si asteptam cu nerabdare sa aflam ce este puiutul nostru. La ecografia pentru sindromul Down ne-a zis ca e o posibila fetita. Voi cand ati aflat? Si cand ati simtit primele miscari? Eu ii simt inimioara din cand in cand. Va pup si sarcini usoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luys spune:

Buna Kmy,buna Andreea_mdm,buna la toate burticile.
La multi ani,multa sanatate si nastere usoara tuturor viitoarelor mamici.
Va doresc un an plin de impliniri,reusite materiale,bucurii,si tot ce va doriti mai frumos de la viata,sa dea D-zeu sa vi se implineasca !
Va pup.

Mergi la inceput

Luys.... ce mai faci? La multi ani si tie cu multa sanatate si fericire! te pupic mult!

23w+
Daria-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliaclarisa spune:

Buna fetelor!
Am o sarcina in evoultie de 20 de saptamani , dar nu mi-am dat seama daca copilasul a miscat. Sa fi miscat si nu mi-am dat eu seama? E normal sau sa ma astept de acum inainte sa miste , cat despre bataile inimii nu le-am auzit decat la ecografiile transvaginale de pana acum. Apropo si asta e o problema, deoarece am facut 3 astfel de eco transvaginale pana ala 3 luni e bine? eu am inteles ca nu se fac decat la inceput si atat dupa se fac doar pe burtica. Sapt viitoare merg la eco morfologia fetala si as vrea sa stiu daca cineva stie un doctor bun in Craiova. De dr Comanescu Alexandru stie cineva ceva?

Va rog sa imi raspundeti si mie! Astept raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha02 spune:

buna tuturor
am intrat sa va salut sa vda ce mai faceti
iuliacalarisa si eu am simnti tare tarziu adica at mi-am dat eu seama ca a miscat prin sapt.19 acum am 21 de saptamani dar nu pot sa zic ca simnt de fiecare data dar am fost la medic si e bine

Mergi la inceput

Buna!
V-am zis ca ieri am fost la morfo? Iubirea noastra ne-a tratat cu spatele! Avea o pozitite asa ciudata. Statea cu fata in jos si cu fundul in sus! Asta l-a enervat si pe dr. ca nu putea ...sa vada acolo bine si nici 4d nu a putut sa-i faca sa-i vedem mocusoara! Totul trebuia sa vada prin spate si ingreuna vizibilitatea. Si apoi s-a enervat dr. si a inceput sa framante pe burta mea, nici nu puteti sa va imaginati ce durere imi crea iar el imi zicea ca nu e nimic ca trebuie sa ii schimbe pozitia cumva, de s-a enervat si sotul meu si ii venea sa il ia la bataie pe dr. la fiecare strambare de-a mea si chicot de durere. Si fata nimic, dormea n-avea o treaba la ce cutremur facea medicul acolo. Iar cand am plecat de la cabinet, la aer s-a trezit si ea si a inceput sa se intinda. Mi-era asa de ciuda. Iar noaptea fiesta!
nu mi s-a parut normal ca imi crea sincer niste dureriii...apasa pe burta in toate partile , apoi o zgaltaia foarte tare! Super aiurea. Si sunt si putin supi! Placenta acopera in continuare colul si mai mult m-au avertizat ca la 28-29 de sapt voi si sangera din cauza asta si va trebui sa fac repaus total la pat. :((
Una la mana, doi dat fiind pozitia bebelinei de atunci, care i-a limitat vizibilitatea, mi-a zis ca a constatat un focar ecogen/hiperecogen. Asta la inima. Dar mi-a zis ca nu e convins si daca triplu test a iesit bine, in parametri normali, nu am de ce sa imi fac griji, ca cel mai sigur nu e nimic, sa stau linistita. Si ma asteapta la 32 de sapt, la morfo de trim III. Toate organele sunt in regula, normale, fara nici un defect, fara defecte faciale, totul e normal extern-intern in parametri varstei gestatioanle care nu e nici mai mica nici mai mare decat cea cronologica. Si totusi m-a speria cu chestia aia...sansa sa fie e minima 1la 1186, dar...Stiti cum e! Eu sunt convinsa ca nu , ma rog de fapt sa nu fie nimic Doamne fereste! Pana pe la 30 de sapt 34 trebuie sa stau doar in casa ca si pana acum si sa fiu foarte cumintica ca sa fie bine.

23w+
Daria-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

iuliaclarisa

si eu mi-am simti destul de tarziu bebele msicand , dupa 18-19 sapt dar nu eram sigura ca nu sunt gazele si este el, la morfo mi s-a explicat ca am un surplus de lichid amiotic si din cauza asta nu-l simt, k el are spatiu sufiecient de joaca fara sa stanjeneasca pe nimeni!!
si eu stiu ca dupa primul trimi eco se fac abdominale, dar na, fiecare cu practicile lui
sarcina usoara in continuare!!!

kmy 25+ IUSTIN-GEORGE
DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

miha02

pt noi vizitele la medic sunt o binecuvantare, avand in vedere k bebele este"mai linistit",

kmy 25+ IUSTIN-GEORGE
DPN 18.04.2011
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

andreea_mdm

imi pare rau ca moroflogica nu a decurs dupa cum ai fi vrut, totusi nu inteleg, medicul nu te-a pus s afaci o plimbare scurta si sa revii, k poate bebetza se misca? unde am facut eu morfologica, erau doamne care erau si la a 3-a plimbare din cauza ca bebelushul nu avea o pozitie buna pt analiza!!sfatul meu ar fi k la cea din trimestrul 3 sa incerci in alta parte, desi dr Nemescu, din cate stiu eu este f bun!
nu te descuraja, se intristeaza si fetitza!!!

kmy 25+ IUSTIN-GEORGE
DPN 18.04.2011

Mergi la inceput