Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

georgiana

sungurul "inconvenient" in ceea ce privetse placenta jos inserata este ca poti naste doar prin cezariana daca nu se ridica, iar eu sunt sub tratament de la 8 saptamani, knd mi-au fost descoperite zone de decolare, si la 10 sapt ca am placenta jos inserata, am avut o luna de scurgeri maronii, am stat 3 luni acasa , mai mult la pat!la 8 sapt am inceput tratament cu 3 utrogestan pe zi, apoi la 10 sapt mi le-a ridicat la 5 pe zi, iar acum in decembrie dupa ce am facut morfologica si am facut si a trecut o sapt de la reluarea servicului mi le-a scazut la 4 utrogestan pe zi!!!!
cu toate astea ma simt bine, adevarul k am luat mult in greutate dar sunt optimista , bebe este bine si chiar mai maricel decat standardele pe care le gasim in literatura de specialitate!!!
cel mai importnat este sa fii optimista si s ate menajezi la maxim, placenta se poate ridica si in spat 36, deci ink nu ai de unde sa stii cum o sa nasti, eu optez in continuare pt cezariana , gandidu-ma k daca bebetza continua sa ia in proportie nu as vrea sa ajung sa ma taie pe ultima suta de metri si s ama coase ca pe sac , jos!!!
sarcina usoara si la termen!!!

kmy 25+ DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

deiutza

si eu am avut ceva probleme cu tensiunea, si pana la sarcina nu am avut nici o treaba!!!m-a trimis medicul ginecolog chiar si la cardiolog sa imi fac niste teste!!! in final s-a dovedit ca nu am nimic grav , doar ca trebuie s arespect in continuare ceeea ce mi-a prescris de knd mi-a gasit prima data tensiunea mare: sa evit SAREA, din mancare, sa nu consum muraturi , chips-uri si tot ce contine sare!!!
inceraca sa scoti sarea din alimentatia ta si ai sa vezi ca o sa fie bine!!!
sarcina usoara si al termen!

kmy 25+ DPN 18.04.2011
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana87 spune:

ms frumos pt raspuns kmy.eu urmez tratament no-spa,scobutil si arefam.vom vedea la eco la sapt 23 dak e mai bn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcica27 spune:

Buna,
Mie dr mi-a zis sa nu ma sperii daca mai am ameteli, dureri de spate, de cap cateodata si chiar lesin, ca etse normal. eu zic sa nu te sperii.

Mergi la inceput

georgiana

no-spa iau si eu , acum din decembrie cate 4/zi ( pana atunci luam doar cate 3/zi) iar arefamul este una si acelasi cu utrogestanul, e vb numai de firma producatoare!!!

sa de-a domnul sa k la tine sa se ridice placenta, desi chiar daca ramane jos trebuie s astai cat se poate de linistita , nu afecteaza cu nimik, doar modul de a naste!

kmy 25+ DPN 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Buna! eu sunt burtica cu placenta jos inserata care acopera in intregime colul. De la 11 sapt stau acasa dupa o hemoragie de toata frumusetea. Babelasha s-a dezvoltat normal, e bine merci si foarte activa, doar eu sunt mai nashpa ca mai sunt dureri daca sttau mai mult de 15 min in picioare sau in sezut prea mult sau daca incerc sa fac ceva mai de efort. Trebuie sa stau mai mult in pat, nu am voie sa ies nici la plimbare, decat medic si casa si iau arefam seara si dimineata plus nospa. Problema mea acum este acest tratament care deja nu il mai suport. Arefamul il iau oral si imi da ameteli foarte mari pentru o ora doua dupa ce il iau si mai nou ma supara si ficatul foarte tare, Nu stiu daca de la pastile sau de la faptul ca apasa bebelina pe el. Mai mult am observat si un nodul pe san cam sub brat. Cred ca s-aformat de la atata progesteron, sper si sa nu fie altceva. Luni ma duc la control la morfofetala si sper sa primesc vesti bune. Ca s-a mai ridicat placenta si pot sa ies din casa. Si sa imi zica si de chestia cu nodulul ce e.
Va pup sarcina usoara in continuare!

...asteptand o minune in viata mea!
22w+4 d
Daria-Maria

Mergi la inceput

andreea

iti tin pumnii ca totul sa fie ok luni si sa ai numai vesti ok! curaj, mult a fost putin mai este!!! stiu cum este sa nu mai intre pastilele, eu fac tratament de la 8 sapt si sunt si acum la 9 pastile pe zi!!!!( 4 utrogestan, 4 no-spa, 1 elevit)!!!!
sarcina usoara in continuare si la termen!!!

kmy 25+ IUSTIN-GEORGE
DPN 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Multumesc Carmen! Doamne ajuta!
Am vazut ca ti-ai ales numele pentru bebelash ca erai tare nefericita din punctul asta de vedere! Iustin e un nume la care ma gandeam si eu daca o sa am baiat! Sa fiti sanatosi! Pupici!

22w+4 d
Daria-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana87 spune:

andreea,
de ce nu incerci sa iei arefamul pe cale vaginala?si eu aveam aceeasi stare de ameteala,dar am vb cu dctorul si mi-a zis sa le iau pe cale vaginala.cu toate k e de preferat sa le inghiti,pt k isi fac mult mai bn efectul.la inceputl lunii febr mergem si noi la morfofetala,speram vesti mai bune.te asteptam cu noutati,mult mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_mdm

Buna! eu sunt burtica cu placenta jos inserata care acopera in intregime colul. De la 11 sapt stau acasa dupa o hemoragie de toata frumusetea. Babelasha s-a dezvoltat normal, e bine merci si foarte activa, doar eu sunt mai nashpa ca mai sunt dureri daca sttau mai mult de 15 min in picioare sau in sezut prea mult sau daca incerc sa fac ceva mai de efort. Trebuie sa stau mai mult in pat, nu am voie sa ies nici la plimbare, decat medic si casa si iau arefam seara si dimineata plus nospa. Problema mea acum este acest tratament care deja nu il mai suport. Arefamul il iau oral si imi da ameteli foarte mari pentru o ora doua dupa ce il iau si mai nou ma supara si ficatul foarte tare, Nu stiu daca de la pastile sau de la faptul ca apasa bebelina pe el. Mai mult am observat si un nodul pe san cam sub brat. Cred ca s-aformat de la atata progesteron, sper si sa nu fie altceva. Luni ma duc la control la morfofetala si sper sa primesc vesti bune. Ca s-a mai ridicat placenta si pot sa ies din casa. Si sa imi zica si de chestia cu nodulul ce e.
Va pup sarcina usoara in continuare!

22w+4 d
Daria-Maria

Buna Am intrat sa te incurajez. Prima sarcina am avut-o cu placenta praevia. Am sangerat din sapt. 6 pana la 8 luni cand placenta s-a ridicat cat de cat ( adica nu mai acoperea integral colul). Dar baiatul a fost super sanatos, mare .Sarcina a fost intr-adevar f. dificila dar pana la sf am reusit. Mai mult, eram programata la cezariana si cu 2 zile inainte de aceasta data mi s-au rupt membranele( 38 sapt) si .............am nascut normal. Va pup si mult curaj.

5+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput