Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

fabiana

felicitari si bien ai venit printre noi!!! o sarcina usoara!!!

kmy DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Fabiana, felicitari! Ce cadou frumos ti-a adus Mosu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia90 spune:

buna mamici s viitoare mamici.
Eu am 11 sapt de sarcina,si la 7 sapt am vazut la eco bataile inimii la bebicu meu,doamne eram asa de emotionata.La urmatoarea eco sunt programata cam peste 2 sapt,abia astept sa imi vad bebele.Am citit pe un site ca la 11 sapt bb se intoarce,isi schimba pozitia,oare este adevarat?Ieri nu am fost in stare sa mananc nimic,deoarece dadeam totul afara,mai spre seara am baut o cana de lapte caldut si parca m-am simtit mai bine...pt 5 minute...am inceput sa am dureri de cap,m-au durut maxilarele,m-a durut sub burtica,am avut mici intepaturi,si ma gandeam daca e posibil din cauza lui bb care incepe sa se miste.Eu am avut un avort spontan acum 6 luni,insa acum nu am avut aceleasi simptome ca atunci(sangerare,crampe),,mi-e din ce in ce mai rau,am greturi,si tin sa mentionez ca la primele saptamani nu am avut parte de asa ceva,doar de acum de la 10 sapt incoace.Au mai fost mamici in situatia mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana87 spune:

lavinia...nici eu nu am avut nici o simptoma pana la 7-8 sapt.si pe urma a fost teroare.nu mancam,imi era rau tare...acum avem 18 saptamani,si de la 13 saptamani nu ne mai simtim rau,acum e frumos.misca....e super.trecem prin astea....dar o sa fie frumos....asa k stai linistita...incearca sa mananci numai ce poti...dar mananca,k bebe are nevoie...Vitamine iei?pt k de cand mi s-a dat elevit mie,am scapat de starea de rau. Sanatate tie si bebicului tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia90 spune:

georgiana,
stii deja ce o sa ai?eu abia astept sa aflu,din cate am inteles la 16 sapt se stie...si eu tot elevit iau,sper sa scap de aceste stari.
Sarcina usoara sa ai in continuare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana87 spune:

lavinia,aseara am facut eco dar piciu meu a stat numai cu cordonul ombilical intre picioare.:) din ce a vaz dct-ul ,crede k e baietel...dar nu a putut sa fie f sigur.noi avem si o mik problemuta...placenta este situata prea jos,prea langa col...si pt noi e important sa fie totu bn,conteaza mai putin sexul.speram sa fim bn.pupici bebeilor vostrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Salut fetelor
Nu stiu daca am nimerit unde trebuie insa nu am gasit nici un subiect pentru graviutele in primul trimestru de sarcina.
Lunea trecuta am aflat ca sunt insarcinata si a fost o veste minunata pentru mine si pentru sotul meu. Am fost la eco dar e prea mic deocamdata, va trebui a mai asteptam vreo doua saptamani pana sa poata fi vazut bebe la eco.
Faptul ca nu stiu ce se intampla, daca e bine, daca se dezvolta normal ma nelinisteste uneori. E anormal sa fiu asa?
Si ... aseara , fix in noaptea de Revelion am avut o discute un pic ma agitata cu un membru al familiei si m-am cam suparat. Dimineata cand m-am trezit sanii care pana acum au fost umflati si durerosi au pierdut simptomele astea. E posibil sa fie ceva rau sau e normal sa fie variantii ale marimii si sensibilitatii sanilor de la o zi la alta? Mi-as dori sa ma linistesc si sa las lucrurile sa decurga normal. E cineva care a reusit cumva? Sunt o persoana destul de rationala zic e insa in situatia asta nu reusesc sa nu imi fac griji.

Mergi la inceput

Completare... cu sanii a revenit totul la normal, cred ca e timpul sa ma linistesc si sa las lucrurile sa decurca asa cum e natural. :) Abia astept ecografia de pe 13 ianurie, sper sa fie totul bine.
Voi cum ati reusit sa aveti o gandire pozitiva pe parcursul primului trimestru de sarcina? Va fi mai usor pe parcurs? Multumesc. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Loredana, felicitari pentru bebe!
Eu am 6 saptamani si am aflat ca sunt insarcinata cu 3 zile inainte de Craciun.Cred ca am fost tare "cuminte" de a fost Mosul asa generos cu mine. Cu toate ca ne-am dorit mult copilul,eu m-am panicat si aveam stari de ingrijorare!In primele nopti nu reuseam sa ma odihnesc,ma trezeam pe la 2 pt pipi si nu mai adormeam neam.
Acum stau mai bine cu moralul. Iau totul ca pe un dar. Incerc sa nu ma mai gandesc la prostii ci numai la lucruri frumoase.Seara vorbesc cu bebele meu si ma mangai pe burtica. vreau sa-i transmit doar ganduri bune, sa se simta iubit. Cred ca e foarte important pentru el.DE cateva zile au aparut si greturile, ma dor sanii, iar eu care sunt o pofticioasa nu mai pot manca decat fructe si legume. primul trimestru este cel mai important.Lumea nu prea te ia in seama. Asteapta sa-ti creasca burta ca sa se preocupe de tine. DAr primul trimestru e cel mai important pentru bebe. Asa ca nu te mai supara din prostii, nu are nici un rost, Si ai mare, mere grija de tine. O sa vezi ca merita! te pup

Mergi la inceput

Felicitari si tie andreea pentru bebelus , sa ai o sarcina usoara si sa nasti un copil sanatos si fericit. Multumesc pentru incuajari. :)Eu deocamdata nu am nici un fel de simptome. Ai inceput sa iei suplimente cu vitamine? Eu sunt programata la ecograf pe 13 ianuarie cand voi vorbi mai multe cu doctorita. O prietena care are acum deja un copil ma incurajeaza sa nu mai astept si sa incep sa iau Elevit, insa parca nu as vrea sa iau nimic fara acordul medicului. Iau deja de 3 luni acid folic, voi continua sa iau insa suplimentele doar daca imi recomanda medicul.

Mergi la inceput