Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cucka spune:

Abia astept si eu prenatalul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

andreea

in total avem 126 de zile de concediu prenatal+postnatal!!!!(63+63) dar se considera ca in postnatal sunt suficiente un minim de 40 de zile deci restul 126-40=86 zile le putem lua in concediu prenatal!!!!
acum depinde de fiecare care cum se simte si de ce ii recomanda medicul ginecolog si de familie!!!

kmy DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana87 spune:

fetelor sa va spun ce am patit.am avut dureri de burta,dar nu mari....suportabile,dar pt ca nu mai avusesem am hotarat sa merg la medic.m-a internat,iar la controlul din spital,au gasit la col un strop de sange.nimeni nu intelege de unde,cu atat mai mult cu cat eu inainte sa mi se faca controlul m-am spalat inauntru si nu era nimik,decat secretia alba..normala.m-au internat cu diagnosticul 'iminenta de avort'.m-am speriat,am plans de nu mai stiam de mine.sarcina este de 4 luni.mi s-au facut 3 zile perfuzii.acum sunt acasa si urmez tratament cu no-spa si scobutil.analizele au iesit f bine,ecograful la fel...bebe e bine,colul inchis...totu bine.dar inca sunt speriata.ati patit asa ceva?nu reusesc sa ma calmez...sa fiu optimista...si stiu ca e rau pt bebe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

georgiana
incearca sa te calmezi, dupa cum spui si tu nu este bine sa te agiti!!! urmeaza tratamentul medicului intocmai si ai sa vezi ca o sa fie bine!!!!!mai ales k analizele au iesit bine!!!
sarcina usoara si bebe sanatos!!!

kmy DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

stept sa ma duc la morfologia de 20-23 de sapt pe la inceputul lui ianuarie la dr Nemescu. La el am fost trimisa. eu sigur intru in comisie pana la prenatal, in jur de o luna. in prenatal cred ca intru la inceputul lui marte daca socotesc bn. O sa imi zica dr.
Pupici si spor la pregatirile de sarbatori!

...asteptand o minune in viata mea!
20w
[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Buna!
Eu ce sa fac acasa , in pat mai toata ziua. Nu mi s-a ridicat placenta si asta imi da inca dureri de burtica. Nu pot sa fac mai nimic ca imi starnesc repede durerea. Mi-a crescut doza de arefam si restrictii cat mai multe. Fetita e bn, sanatoasa, au iesit bine si rezultatele la triplu test. E activa si ii place sa asculte colinde.
Eu in schimb am cam intrat in depresie. Nu stiu de ce mai sunt durerile astea si de ce nu se ridica placenta, nu ma pot bucura de sarcina din cauza asta. Nici cu pregatirea de sarbatori nu stau bn , nu pot face mai nimic. Macar bradul sa il pot impodobi si restul tre sa le traga sotul.
astept sa ma duc la morfologia de 20-23 de sapt pe la inceputul lui ianuarie la dr Nemescu. La el am fost trimisa. eu sigur intru in comisie pana la prenatal, in jur de o luna. in prenatal cred ca intru la inceputul lui marte daca socotesc bn. O sa imi zica dr.
Pupici si spor la pregatirile de sarbatori!

...asteptand o minune in viata mea!
20w
[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Buna seara si Craciun fericit!
Sunt ingrijorata pt ca ,fara sa imi dau seama am mancat niste maioneza si sunt in trim 1. Dupa mi-am adus aminte ca e facuta cu ou crud. E cazul sa imi fac griji?

Mergi la inceput

oana,toate cred ca am mancat....
stai linistita,k nu vei pati nimic de la mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabiana_25 spune:

Pe 24 dec am aflat ca o sa fiu mamica cred ca am aproape 6 saptamani!!!
Felicitari si voua !!!

Mergi la inceput

felicitari fabiana!

Mergi la inceput