Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana87 spune:

loredanar,
cu supararile..incearca sa o lasi mai moale..am patit acum 2 sapt acelasi lucru..m-am certat cu cineva si am ajuns la spital la perfuzii.bn..la mine a fost o cearta mai grava...de cateva zile.incearca pe parcursul sarcinii sa stai linistita,sa nu mai pui nik la suflet,pt bebele tau.iar elevit incepe sa iei.eu am inceput de la 8 saptamani.multi doctori nici nu recomanda vitamine...dar e foarte bine sa iei,mai ales acum k e micut si se dezvolta.renunta la acid folic si ia elevit(renunta pt k si elevitul contine acid folic).pupici bebeilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Va doresc un an cat mai bun, cu multe impliniri , fericire, sanatate si multa iubire!
Felicitari noilor gravidute!

...asteptand o minune in viata mea!
20w
[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Eu sunt de parere ca nu e bine sa iei nimic de capul tau. Acid folic iau si eu. Am inceput sa iau acid folic cu o luna inainte sa raman insarcianata. Cat despre vitamine, incerc sa consum fructe si legume. Salata de sfecla rosie e foarte buna pentru sarcina.
daca nu mai ai rabdare pana pe 13 ianuarie, mergi la doctor si intreba. Dar oricim presupun ca-ti prescrie vitamine dupa ce faci analizele, asta daca e necesr.
Eu abia intru in saptamana a saptea.Imi puteti spune de la cate saptamani se vede sarcina la ecograf?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

buna!!
sarcina se vede la eco incepand cu sapt a 6-a knd ar treb sa fie in uter si sa se fixeze!!!dar mai depinde si de perioada fiecareia de ovulatie!!!

kmy DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Eu inca nu am aflat cum calculeaza medicii saptamanile de sarcina. De exemplu daca prima zi a ultimei menstruatii a fost pe 20 noiembrie, asta ca acum am 6 saptamani se sarcina ?

Mergi la inceput

Exista odisee pentru mamicile care vor naste in august-septembrie 2011? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

ce dragut!! bebele tau e de o varsta cu al meu!! Eu am avut ultimul ciclu pe 23 noiembrie.
Pai doctorii calculeaza de la ultima menstruatie. Adica ai 7 saptamani si 2 zile.

Mergi la inceput

E grozav andreea, sa ne auzim cu bine pana la capatul sarcinii si sa nastem copilasi sanatosi cu bine. :)

Mergi la inceput

andreea2011 intra si tu in odiseea bebelusilor de sept-oct 2010. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159784

Sunt multe fete care au ramas insarcinate tot in acelasi timp cu noi. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

andreea 2011

odiseele sunt in general cuplate in cate 2 luni, eu am gasit 2 forum-uri care cuprind lunile tale: "strumfi si prichindei de iulie-august 2011" si " sept-oct 2011"!!!!
ca sa iti fie usor sa ajungi la ele, intri in rubrica subiecte active, la cpaitolul odiseea sarcinii in 40 de sapt si le gasesti acolo!!!
bafta multa si sarcina usoara!!!

kmy DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput