Vreau sa raman femeie!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Anamaria -- de ce??? Daca esti in roz ai idei mai proaste sau iti merge mintea mai incet? Nu inteleg. Poate li s-ar parea ciudat, dar de ascultat ce ai de zis cred ca tot ar asculta si daca ai zice bine cred ca nu ar mai sta nimeni sa isi aminteasca in ce erai imbracata.

18+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mh, eventual si eu cand lucram si ma duceam la vreo receptioe de lucrare pe santier, imi statea super intr-o rochie cu volanase printre betoane si schele si cu casca de protectie pe cap.

Oricum acuma vad ca ti-a casunat si pe chinezoaice, naspa nu mai sunt est-europencele in top.

eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Freedelia, rochitele cu buline sint frumoase, dar recunoaste ca nu poti arata ca zuza atunci cinde negociezi un contract si ti se balanganesc libelelulele in cap. E o chestie de eticheta, nici barbatii nu vin in bermude doar pentru ca-s capabili. Problema e ca domnisoara cu pricina ne anunta cit de tare ii plac ei bulinele si ar trebui sa o si admiram pentru calitatea ei. Bine, fraza asta: "Si eu sa ma simt ca o gaina care a facut un ou de aur" caracterizeaza cel mai bine genul asta de femeie. "Eu cotcodacesc si barbatii lesina de emotie si sar la jumulit trandafiri". Zau, feministele alea masculinizate care au facut ceva in istorie pentru drepturile femeii ar fi trebuit sa treaca pe listele lor de doleante mentiunea ca gainile pot ramine in cotetul lor, nu e obligatoriu sa iasa de acolo... Numai ca problema e ca imbulinatele, cum bine le zicea Anamaria nu ar fi avut in veci dreptul sa se prosteasca atit si sa-si tina gentuta in pozitia "mina fracturata in mall" daca nu erau unele inaintea lor care sa le obtina chiar si dreptul de a fi stupide si protejate de lege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Stersesem postarea ca pur si simplu era un exemplu absurd...dar vad ca Delia a raspus...

Scrisesem ca daca apar ca o zina in roz la o sedinta sigur nu mai ia nimeni in serios. Este pur si simplu realitatea. Poate daca as profesa intr-un domeniu creativ (nu in constructii) rozul ar fi apreciat.
Dar ajungem din nou la teorii...practica ne omoara insa...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Stersesem postarea ca pur si simplu era un exemplu absurd...dar vad ca Delia a raspus...

Scrisesem ca daca apar ca o zina in roz la o sedinta sigur nu mai ia nimeni in serios. Este pur si simplu realitatea. Poate daca as profesa intr-un domeniu creativ (nu in constructii) rozul ar fi apreciat.

Anamaria

Aoleu te compatimesc, ca si pe mine de altfel, nu avem meserii prea "feminine"...oare asta ne face mai putin femei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Ilse -- get over it -- era vorba de pitzipoance care sunt in general caracterizate si de dorinta de a avea un "Irinel" (cum zicea cineva mai inainte) care sa le intretina. Ca sunt Chinezoaice sau Est-Europence nu are legatura cu topicul de fatza iar precedentul s-a inchis (in caz ca ai ramas in urma cu ce se intampla pe forum).

Natasha -- cred ca femeile au fost "imbulinate" din totdeauna, adica nu se rusinau de feminitatea lor si nu incercau sa ii imite pe barbati. Nu cred ca e meritul nici unei feministe ca exista femei care doresc sa fie feminine (a nu se citi pitzipoance) si barbati care isi doresc astfel de femei.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:

Adica o femeie care sta acasa, complet dependenta financiar de barbat, si creste copii, nu are "un loc demn in societate"??? Hmmm -- si ma rog de ce??? Cu ce e mai demn sa merg la serviciu si sa ma umplu de bani mai multi decat pot cheltui decat sa stau acasa si sa incerc sa fac oameni din copiii mei??

POZE

vad ca ma citezi pe mine, dar interpretarea ta e complet eronata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilse

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Anamaria

Aoleu te compatimesc, ca si pe mine de altfel, nu avem meserii prea "feminine"...oare asta ne face mai putin femei?

Daca m-ai cunoaste, zau ca-s feminina asa de felul meu (si sa marturisesc, rozul e culoarea mea preferata)...dar de aici pina la libelule-n cap (vorba Natasei) zau ca-i cale lunga.

Si da, ies la beri si la stadion cu sefu'...na (go Yankees)!

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Citat:

Adica o femeie care sta acasa, complet dependenta financiar de barbat, si creste copii, nu are "un loc demn in societate"??? Hmmm -- si ma rog de ce??? Cu ce e mai demn sa merg la serviciu si sa ma umplu de bani mai multi decat pot cheltui decat sa stau acasa si sa incerc sa fac oameni din copiii mei??

POZE

Vezi-ti de treaba, noi astea care stam acasa suntem semi-sclave!! Trebuie, auzi, sa plangem in barba sa ni se faca "pohtele" pt rochite roz cu buline.Nu ni noua asa un pic rusine??
Noroc ca exista, out there, armate de conchite care sa ne scoata valul de pe cap sa ne invete cat de proaste suntem ca nu mergem la munca de la 8 la 8 sa fim independente!! Copiii sa ni cresca statul ca de aia platim taxe, mama naibii de treaba!

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

o consider calomnie, n-am afirmat asemenea prostie, asa ca astept sa-ti ceri scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Subiectul o ia razna. A fost scos de la "Femina intim" si a ajuns la "Generale" si pariez pe un kil de mere ca ajunge la "ZZ".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla2005

-nu car bagaje daca sunt cu un barbat( decat daca respectivul este bolnav :)),

nu suport ideea ca el ar cara 3 plase si io mi-as infunda mainile in buzunar. daca e doar o plasa/o sacosa, ok. deja daca-s doua sau trei, o iau pe cea mai usoara. exceptie - daca sunt eu bolnava

masculinizata mai is, nu-i asa?

Mergi la inceput