Vreau sa raman femeie!
Raspunsuri - Pagina 12
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ocebine Atit...in rest, eu zic ca fiecare dupa cum vrea dar sa aiba totusi un minim de respect pentru "masculinizatele" care au deschis pirtia pentru imbulinate! |
Hahahahahaahaha ... . Ce tare e asta ! ! ! !
P.S. Eu sunt o "masculinizata" si nici nu vreau sa fiu altfel
arminad spune:
Chiar nu ati vazut genul asta de pitipoance in jur??? |
Ohho!!! cum sa nu. Populeaza din plin majoritatea institutiilor statului.
Vin la servici cu scopul de a-si flutura rochitele cu buline pe culoare. Daca n-are cine sa ti le vada ,n-are nici un farmec sa le ai, nu-i asa? Si trec prin viata profesionala la fel de diafan cum trec prin cea personala, cu convingerea ca s-au nascut cu o aura deasupra capului. Asta e si rostul agrafelor cu libelule, sa se asorteze cu aura.
ilse spune:
citat din mesajul lui Natasa Ilse,cred ca ce fac eu la serviciu e concediu la iarba verde fata de ce faci tu zilnic acasa. O spun cu toata sinceritatea, de cind am reinceput serviciul sint mai odihnita decit atunci cind "stateam" acasa. Bine, asta pentru ca in conceptia bubulinei scriitoare nu am fost destul de feminina si feminista sa refuz sa muncesc toata ziua si sa spal copilul la fund. Macar o libelula sa-mi fi luat si mie barbatu'! Eu aici nu vad rostul unei discutii in contradictoriu intre statul acasa si mersul la serviciu. Ma enerveaza doar genul asta de articole imbecilo-feministe (Alice Nastase e mama si tatal lor) la care daca nu pic in freza de emotie inseamna ca am ceva impotriva sarmanelor femei oropsite de soarta si de barbatii neplatitori de cafea! |
si eu dupa ce ultimul o sa intre la gradi, o sa inceapa si vacanta mea=jobul...dar asa cum spune si ocebine, multa lume de dragul nu stiu unei mode acum incearca sa le "put down" pe feministe, eventual le vede ca pe niste femei cu mustata si cu deux-pieces-ul a la Ana Pauker(asta ca sa fie opus lu bulinutele si oja roz)...parca a spune "feminista" deja zici ca zici "vrajitoare".
Fiecare are dreptul de a alege ce vrea si ce-i face lui placere, daca nu erau feministele nu am mai fi avut dreptul asta, right?
eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)
ocebine spune:
citat din mesajul lui ilse Natasa si ocebine...si eu stau acasa, dar numai leneveala nu e frate si nici timp de oje cu sclipici si libelule nu am, decat daca le prind ai mei banditi si eu le salvez de la moarte. Si car si rucsac in spinare si carut cu un bebe si alti doi copii atarnati dupa mine in oras dupa cumparaturi, ca doar nu astept dupa omu care din cauza de munca de lab, poate sa vina si la miezu noptii, sa hraneasca familia...si nici timp de filosofeli n-am. eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008) |
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
freedelia spune:
Ba am vazut genul asta de pitzipoance (chiar aici, sut o gramada care vaneaza barbatii strini ca sa poata trai "la vie en rose") dar mie articolul mie topicul dicutiei mi se pare a fi nu daca sa ne cautam sau nu un barbat sa ne intretina, ci daca este injositor sa fim femei sau nu.
Nu e vorba daca stai acasa sau nu -- m-a surprins mesajul Conchitei carezicea exact ce am citat, ca unele femei vor sa aiba un loc demn in societate. Si nu mi se pare corect sa rezervam "demnitatea" numai acelor femei care mucesc cot la cot cu barbatii.
Consider ca o femeie care poate plange fara sa ii fie rusine ca o vede cineva, care se poate imbraca intr-o rochita fara sa considere ca nu e de demnitatea ei, care vrea sa i se deschida usa si sa i se tina scaunul nu sacrifica nimic din demnitate purtandu-se altfel decat un barbat. Suntem creati diferiti. Si chiar dca o femeie poate face cam orice poate si un barbat, asta nu inseamna ca isi pierde demnitatea daca nu face (e.g. daca il asteapta pe el sa bata un cui sau il suna sa coboare sa o ajute sa duca pungile cu cumparaturi in casa)
De asemenea, nu cred ca faptul ca te imbraci intr-o rochita cu buline iti stirbeste autoritatea in fata subalternilor daca tu esti bazata din punct de vedere profesional. Dupa rezultate se cunoaste. Am lucrat si eu in multinationale si pot sa spun ca aici chiar imi scot palaria in fata chinezoaicelor, care se imbraca super feminin si se poarta super feminin (adica nu merg la imbatat cu barbatii, desi sunt pe pozitii egale cu ei, respecta eticheta sociala, dar profesional impun si sunt respectate). Cred ca e nevoie de o femeie foarte sigura pe ea, ca sa nu se teama de feminitatea ei si sa o considere o povara.
Iar cu statul acasa, cred ca asta are o mare legatura cu topicul, pentru ca tot din teama de a nu-si pierde demnitatea in ochii celor din jur, multe femei nu stau acasa ci se intorc la munca, pentru a nu ramane in urma profesional. Dar poate ca acest subiect s-a mai discutat.
18+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
ilse spune:
citat din mesajul lui freedelia [br]Ba am vazut genul asta de pitzipoance (chiar aici, sut o gramada care vaneaza barbatii strini ca sa poata trai "la vie en rose") dar mie articolul mie topicul dicutiei mi se pare a fi nu daca sa ne cautam sau nu un barbat sa ne intretina, ci daca este injositor sa fim femei sau nu. Nu e vorba daca stai acasa sau nu -- m-a surprins mesajul Conchitei carezicea exact ce am citat, ca unele femei vor sa aiba un loc demn in societate. Si nu mi se pare corect sa rezervam "demnitatea" numai acelor femei care mucesc cot la cot cu barbatii. Consider ca o femeie care poate plange fara sa ii fie rusine ca o vede cineva, care se poate imbraca intr-o rochita fara sa considere ca nu e de demnitatea ei, care vrea sa i se deschida usa si sa i se tina scaunul nu sacrifica nimic din demnitate purtandu-se altfel decat un barbat. Suntem creati diferiti. Si chiar dca o femeie poate face cam orice poate si un barbat, asta nu inseamna ca isi pierde demnitatea daca nu face (e.g. daca il asteapta pe el sa bata un cui sau il suna sa coboare sa o ajute sa duca pungile cu cumparaturi in casa) De asemenea, nu cred ca faptul ca te imbraci intr-o rochita cu buline iti stirbeste autoritatea in fata subalternilor daca tu esti bazata din punct de vedere profesional. Dupa rezultate se cunoaste. Am lucrat si eu in multinationale si pot sa spun ca aici chiar imi scot palaria in fata chinezoaicelor, care se imbraca super feminin si se poarta super feminin (adica nu merg la imbatat cu barbatii, desi sunt pe pozitii egale cu ei, respecta eticheta sociala, dar profesional impun si sunt respectate). Cred ca e nevoie de o femeie foarte sigura pe ea, ca sa nu se teama de feminitatea ei si sa o considere o povara. Iar cu statul acasa, cred ca asta are o mare legatura cu topicul, pentru ca tot din teama de a nu-si pierde demnitatea in ochii celor din jur, multe femei nu stau acasa ci se intorc la munca, pentru a nu ramane in urma profesional. Dar poate ca acest subiect s-a mai discutat. 18+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006) POZE |
Oh my God, iar incepem?
Ok, ai dat tu peste multe d-astea..dar frate ce treaba ai tu cu ele, ce iti fac, se dau la barbatul tau?
In definitiv, sa faca ce vor, nu stiu cu ce jeneaza "intimitatea" si "libertatea" celor din jur...si sa fim seriosi, parca Vestul ar fi Eldorado...nu mai e, gata, s-a terminat, e pe duca, e cu in picior in groapa, mai ales cu criza asta economica.
eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)
freedelia spune:
NU, nu se dau la barbatul meu (adica s-or da, mai stii) dar se dau la orice barbat singur care iese sa bea o bere cu un prieten. Era vorba de femei intretinute si am zis ca DA, AM VAZUT. Care ti-e problema???
POZE
ladyJ spune:
Natasa, cred ca doamna care a scris articolul a facut exagerarile alea cu buline si libelule pentru a sublinia cumva ideea pe care o are despre ´´a fi feminina´´. Atat i-a iesit...ce sa zic.
Mie mi-a ridicat articolul respectiv alte intrebari, trecand peste faza cu bulinele sau caratul trandafirilor.
Oricum..s-a ajuns la comparatii nepotrivite la acest topic. Eu propun inchiderea lui si voi deschide un nou capitol..reformulat. Deci fara buline.
Moderatorul?
freedelia spune:
Si ba da, pentru multe Chinezoaice, strainii de aici sunt tot ceea ce ar putea visa pe lumea asta -- criza sau nu, daca ai pielea alba si eventual si parul blond, target scrie pe tine.
POZE
freedelia spune:
Anamaria -- de ce??? Daca esti in roz ai idei mai proaste sau iti merge mintea mai incet? Nu inteleg. Poate li s-ar parea ciudat, dar de ascultat ce ai de zis cred ca tot ar asculta si daca ai zice bine cred ca nu ar mai sta nimeni sa isi aminteasca in ce erai imbracata.
POZE