Vreau sa raman femeie!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Subiectul o ia razna. A fost scos de la "Femina intim" si a ajuns la "Generale" si pariez pe un kil de mere ca ajunge la "ZZ".

Mik.

Eu pariez pe o tona de rosii. Asadar, MODERATORUL...este rugat sa inchida subiectul. E a doua oara cand strig si nu aude nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Doar m-am saturat de lehamitea(gratuita) ce o au unii la adresa altora, atat! Departe de mine gandul de a trasnforma topicul in vesnica "lupta", nu mai am rabdare pt din astea.
Ultimul post al conchitei mi s-a parut cam tendentios..."vai sunt satula sa lupt pt drepturile la care rezistati cu atata ardoare, blah, blah..."

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

io zic ca tu esti furioasa din alte motive si-ti casuna mereu pe cate cineva sa-l iei la palme, indiferent ce zice. ultimul exemplu e subiectul cu obama - "o prostie", cum zici. asa ca eu incerc sa-ti mai explic o data despre ce e vorba in propozitie si te-as ruga sa ramai calma, ca sa putem discuta in continuare. iti apreciez opiniile, dar nu cand esti nerfoasa. eu nu am job de la 8 la 5, ba chiar am recunoscut ca intr-una dintre discutiile de acum cateva luni, mesajele tale m-au impulsionat sa iau o decizie super riscanta personal si profesional vorbind, pentru care iti multumesc pana in panzele albe. deci, hai sa nu ne infuriem fara cauza aici, ca nu e fair.

deci: avem un articol in care o femeie arunca venin si dispret in masculinizatele de genul multora dintre postantele la topic, cele care inteleg sa traiasca in parteneriat cu sotii lor, nu pe pozitii de buline contra dungulite. raspunsul meu a fost super clar: fiecare are dreptul sa aleaga, fie ca e o femeie care sta acasa, un barbat care sta acasa, ambii care merg la munca, n variante posibile - este alegerea lor, a nimanui altcuiva. si nimeni din afara nu are dreptul sa judece sau sa impuna alte standarde, de genul celor care incep cu "trebuie" sa fii asa si pe dincolo.

raspunsurile ulterioare au fost ca urmare a epitetelor super deplasate la adresa celor care aleg un alt stil de viata - nici mai bun, nici mai rau, doar ca mai potrivit pe temperamentul si personalitatea individuala.

semi-sclavagismul era cu referinta la femeile din societatile extra-vestice sau chiar vestice care aleg sa arunce cu pietre in celelalte. e vorba despre sclavagismul in mentalitate, nostalgia dupa vremurile cand un rhett butler ii zicea lu scarlett sa nu mai citeasca ziarele ca-si distruge neuronii. "un loc demn" in societate se refera la postura de egala in sanse si drepturi a femeii. noi nu resimtim prea mult diferentele sociale, ca traim in societati avansate, dar ce te faci cu restul lumii? vrei sa intru in detalii acum? ca stii si tu prea bine la ce ma refer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia
Nu e vorba daca stai acasa sau nu -- m-a surprins mesajul Conchitei carezicea exact ce am citat, ca unele femei vor sa aiba un loc demn in societate. Si nu mi se pare corect sa rezervam "demnitatea" numai acelor femei care mucesc cot la cot cu barbatii.

l-ai inteles gresit pe mesaj. loc demn in societate ar trebui sa aiba si femeile care stau acasa, sa nu mai fie judecate drept "menajere". ai rupt mesajul de context, sorry, si te-ai enervat degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Nu, nu m-am enervat, am spus doar ca m-a surprins mesajul (pe care poate ca l-am interpretat gresit).

18+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput